Şimdi Ara

Lada Niva da konfor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nivada rahat 4 kişi oturabilrmi?kafama takıldı,ben bunu aile olarak bir yerlere gezmektede kullanıcam

• 4 kişiden 4 kişiye değişir mesela 4 tane 120 kiloluk arkadaş sorun olabilir, ama evli bir çift 2 tane çocuklarıyla (adam ve kadının normal boyutlarda olması şartı ile) çok rahat oturur
  • Konfor istiyorsan alma, dayanıklıdır, parçası çok ucuzdur .
    Otobanda basamazsın, şehir içinde manevrası binek otodan yetersizdir.
    1990 yılından beri kullanıyorum, iyice test etmeden ,içine sinmeden alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: genius55

arkadaşlar nivada rahat 4 kişi oturabilrmi?kafama takıldı,ben bunu aile olarak bir yerlere gezmektede kullanıcam

oturabilir fakat , Yinede Alternatiflerini dusun.
  • merhaba

Niva hakkında anlatılanları okuyorum bir süredir ve sizler kullanıcı olarak tecrübeliniz anlaşıldığı kadarıyla.

bu araçta diğer suv modellerinde olduğu gibi konforun olmadığı açık (bakınız fiyat).
    benim özellikle merak ettiğim aracın güvenilir olup olmadığı (bir KIA gösterişli ama kaportacılar bir iki yıl içinde dökülecekler diyor)
    yani bagajına malzemeleri (uyku tulumu+ocak vb.) üstüne de çadır koyup yüksek bir yerde keyif yaparken kendinizi güvende hissettirebilecek bir araç mı ?

teşekkürler/selamlar
    Nejat
  • aklıma geldikçe soruyorum kusura bakmayın

yada yani şöyle sorulabilirim;

dermisinizki aman kardeşim başına bela alırsın (konfor hariç malzeme ve yürüyeni için) sakın yaklaşma vb. ?

selamlar
    Nejat
  • suv, şehir ciplerine takılan bir ad. niva bir şehir cipi değil, gerçek bir cip (cip'ten kastettiğim arazi aracı, cip-jeep'in bir marka olduğunu biliyorum) ...

quote:

Orjinalden alıntı: köpük
    ...bu araçta diğer suv modellerinde olduğu gibi konforun olmadığı açık (bakınız fiyat)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niva'da konfor , bently de uygun fiyat demek...
  • estagfurullah (marka açısından)
  • kusura bakmayın anlayamadım

- Niva'da konfor , bently de uygun fiyat demek... -

"bently" ne demek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: köpük

kusura bakmayın anlayamadım

- Niva'da konfor , bently de uygun fiyat demek... -

"bently" ne demek ?

bently otomobil dunyasının michael jordan 'ı charles brakley si kısaca KRAL demektir. Fiyatları 750-800.000 ytl den baslamaktadır .

Yani bir bently den nasıl uygun fiyat bekleyemezsen , niva'dan da konfor bekleyemezsin ( tecrübe ile sabittir )

not: yazım yanlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariuhana -- 27 Kasım 2006; 18:52:57 >
  • ben olumlu bir yorum yazayım bari
    lada niva tam bir arazi aracıdır. tamam konfor unsurları eksik imal edilmiştir. ama her koşulda iş görsün ve arıza yapmasın mantığıyla üretildiği için amacına uygun bir araçtır. basittir ladaların en büyük avantajları motorlarıdır sorunsuzlardır ve kolay kolay arıza yapmazlar. arazide kullanmayı düşünüyorsanız ve ikinci aracınız olacaksa hiç düşünmeden alın ve lpg uygulayarak güle güle kullanın derim. parça fiyatlarını öğrenince çok sevineceğinize de eminim. kuş serisiyle yarışır yani o kadar.
  • merhaba;işte arkadaşım bende onu soruyorum arkadaşlara,niva almak gibi bir niyetim var ama hala kararsızım güvenemiyorum,herkez arazide üstüne yok diyor ama asfaltta karışmayız diyolar
  • günaydınlar

anlatımlarınızdan yeterlilik konusunda güvenli olduğunu sabit, konfor konusu çokda belirleyici değil araç seçiminde.
    örn. wolkswagen (kaplumbağa) almak istemiştim ama içine girince dışarıdan bakıldığındaki sevimliliği yoktu.
    şu anda alfa 33 kullanıyorum ama parça/bakım masrafı yüzünden 124'de imrenmeye başlayacağım neredeyse.

bu forum altında (niva hakkında) 97 ve öncesi araçların karbüratörlü olduğu lpg uyumunun daha verimli olacağı söylenmekte idi,
    peki modifiye konusunda bunlar yapılmalı yada şuraya bak diyeceğiniz bir yer var mı ?

bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
    selamlar,
  • Yahu kime sorulsa çok konforsuz deniliyor hakkikaten çok merak ettim nivası olupda kurtköy civarı ikamet eden yok mu gelip bir çayımı içsinde nivasına bir baksak
  • suzuki jimy olabilir alternatif olarak
  • extrem koşullarda güvenilirlilik önemini vurgulamak isterim...

Lada Niva da konfor
  •  Lada Niva da konfor

sıkı bir lada modifiye
  • bu araçların hepsi modifiye edilmiş,

bu konuda neler yapılmalı, aktarabilirseniz sevinirim.

tşk/
  • http://www.araba.com/398265.html ilana bakın bence güzel bir modifiye olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.