|
# Lada Niva Kullanıcıları Buraya #
-
-
Elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel bilgiler, teşekkürler. Şantiyede yıllarca Niva kullandım. Gerçek anlamda arazi aracı. Patronlar gelince x6'lar cayenne'ler otoparkta kalırdı, Nivayla giderdik. Bir gün kendime de alacağım inşaAllah:)quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Elinize sağlık, şehir için olmasa da avcılık, gezi için ileride almayı düşünüyorum, tavsiye eden çok:)quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Harika bir konu olmuş. Bu araç şehir içi kullanıma tavsiye edilir mi? 1993 Modelleri benzin + lpg olarak? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Elinize sağlık, şehir için olmasa da avcılık, gezi için ileride almayı düşünüyorum, tavsiye eden çok:)
Alıntıları Göster -
Beyler az canlansın şurası yav.quote:
Orijinalden alıntı: delioflu
Harika bir konu olmuş. Bu araç şehir içi kullanıma tavsiye edilir mi? 1993 Modelleri benzin + lpg olarak? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
Alıntıları Göster
Araç nasıl ilanda ki.
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-fiyat-dustu-acill-pazarliksiz-189645920/detay
Bunların hidrolik direksiyonluları 2006'da mı başlıyordu.
Hangileri hidrolik.
-
95 Modelden sonra başlıyor diye biliyorum. Yani 1.7 motora geçiş zamanında.quote:
Orijinalden alıntı: VideSupra
Beyler az canlansın şurası yav.
Araç nasıl ilanda ki.
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-fiyat-dustu-acill-pazarliksiz-189645920/detay
Bunların hidrolik direksiyonluları 2006'da mı başlıyordu.
Hangileri hidrolik.
Alıntıları Göster
-
Cok guzel olmus eline saglik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar bilgiler için teşekkürler ben birtane düşünüyorum alma amacım köpeğim var ve mini cooper aracım var kısaca zaten köpegim mini cooper kadar sığmıyor :))) Bana saga sola giderken köpegi arkaya atabileceğim , birde ben çok alışveriş yapan biriyim özellikle eski büyük kolonlar alıyorum ne bilm ikea ya gidip bişiler alıyorum aracıma hiç sıgmıyor hep ya taşımacı tutuyorum yada getirtiyorum birilerine rica minnet bu şekilde birşeylerde taşıyıcam 10.000 civarına bakındım sahibinden de var 11 1-2 isteyenler ama pazarlık payları var 10.000 e alırım gibi neye dikkat etmem lazım alırken benim tek istediğim yolda kalmayayım yeter.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
Merhabalar ben de Lada Niva kullanıcıları arasına katıldım
-
çok merak saldım bu araca. Almayı düşünüyorum 2. araba olarak. Ancak sanıyorum temiz bulmak çok zor.
Konu için teşekkürler emeğinize sağlık -
konuyu canlandırmayı bir deneyelim bakalım
2018 nivalar gelmiş diye gördüm, var mı almaya niyeti olan?
(diğer konuların aksine, dalga geçme amaçlı değildir. halihazırda niva kullanıcısı olarak sıfır alabilecek durumda olana imrenirim:) -
konuya ufak bir hort
var mı aramıza yeni katılanlar, başka gruplardan takip edenler? Niva 2020 makyajını bile aldı -
forumda pek kimsede yok galiba keçi vardır vardır konuyu hareketlendirelim bence -
Yakın zamanda bende Lada Niva alıyorum bir dostumdan. Araştırıyorum sürekli. Alttaki bağlantıda eksi ve artı yanları yazıyor, okumakta fayda var Niva alacaklar için :)
https://www.otoayar.com/lada-niva-hakkinda-olumlu-ve-olumsuz-her-sey/
-
enj. çok nokta 1700 niva üzerinden 17mm lifterli silindir kapağı çıktı ama bizde 22mm lifterli kapak var takalım mı? lifter ve rayları da tedarik etsek montajda ve sonrasında sorun olur mu?
-
ben de geçen sene silindir kapağını değiştirmiştim, böyle bir konu geçmişti ama detaylarını hiç hatırlamıyorum şimdi, usta sıfır kapak toplamıştı.
bu bilgiyi ancak lada ustalarından bulabilirsiniz bence.
ekleme: facebook gruplarından daha hızlı cevap alırsınız ama doğruluğunu teyit etmeniz zor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 11 Kasım 2022; 12:18:0 > -
sıfır kapak takıldı. lifterler yağlama rayları 22m. ile değiştirildi. yalnız zincir gergisini 1600 motorlulaınkiyle değiştirdik. kısa geliyor ama ucunu uzatınca uydu. yağ borusunu da iptal edince yağ sızıntısı da kalmadı. Motor gayet sessiz ve güzel çalışıyor. Su ve yağ eksiltmiyor artık.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. 1 ay kadar oldu Lada Niva kullanıcısı olalı. Sormak istediğim bir konu var. Aracı aldığımda soft direksiyon kutusu takılı idi, boşluğunu aldı usta ve sona geldi ancak hala boşluk var. Şu anda kutuyu değiştirme zamanı geldi ama soft kutular çok pahalı. Normal kutu takmayı düşünüyorum ama karar veremedim. Daha önce başına gelen ya da fikir verebilecek olan varsa, şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, öncelikle hayırlı olsun, nivaya bulaştınız artık bir kere
kendi aracımda bir kere değişim yaptım, onda da normal kutu tercih ettim. yalnız lastik olarak kışın 175/80/16, yazın da 195/80/15 kullanıyorum, yani orijinal ebat. bu tarz bir kombinasyonda soft kutuya bence ihtiyaç yok, şehir içi de olsa çok fazla zorlamıyor. yalnız 205/80/16 vb. büyük lastik kullanıyorsanız soft kutu daha iyi olabilir. kendim büyük lastik kullanmadım ama dışarıdan bakınca kullanımı baya zorlaştırdığı belli oluyor.
Benzer içerikler
- ssangyong torres yorum
- nissan navara yakıt tüketimi
- adidas mı nike mı
- land rover freelander 2.0 td4 kullanıcı yorumları
- en iyi pil markası
- yeni master
- yeni skoda kodiaq
- bmw m4 csl
- mercedes 2024 fiyat listesi
- honda zrv 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X