bir yandan islamcı kürdi tarikatlarla diğer yandan bu tarikatların kendilerini Türk olarak tanımlayanları ile uğraşılıyordu. |
Lada, uzun süre sonra yeni bir model tanıttı: Lada Iskra (2. sayfa)
-
-
Vesta biraz daha suv tarzı nasıl derler daha kaslı, tok bir araç. İskra ise daha zarif, minimalist tasarıma sahip. Alır mısın; bedava ise hiç düşünmem, ücretli ise fiyat-performans dengesine göre yine alırım.Siz de alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bize gelecek diyorlar, bir türlü gelmiyor. şimdi bir de savaş çıktı, artık hiç gelmez.
ucuz ne varsa ihtiyacımız var.
-
Bir nokia bir lada sürekli "geri" gelir.
Bu arada lada vega denen illete sahip olmuş biri olarak lada nın araba üretmesi yasaklanması lazım.
-
Ne gibi problemler oluyordu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam hizaları önden arkaya doğru yükselen hiç bir arabayı sevmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onu bunu bilmeme ama LADA ile büyük fantazilerim var.
Loto vurursa birgün, eski Lada Niva'lardan alıp etrafını koruma boruları ile döşeyip,
Trafikte teröristlik yapan ne kadar araç varsa cezasını keseceğim.
2.sıra park edip geçişi mi engelliyor,sürtip geçeceğim.ben sıra bekleyip yan yola giriş yapacağım sırada kaynak yapıp burun mu soktu, bodoslama dalacağım,tali yoldan çıkarken veya döner kavşağa girerken bir araç, yol hakkıma riayet mi etmedi,frene dokunmayacağım bile. vs.vs.
bunları yapınca arkama dönüp bakmayacağım bile yola devam edeceğim.
-
Lada Vesta, Beş Altı Yıl Önce Türkiye ' ye Geliyor, Gelecek Derken Bir türlü Gelemedi. Şimdi Bari Yeni Modellerden Birisi Gelsin de, Ülkemizde Pazar Olsun. Vatandaş da Uygun Yollu Araç Alma Fırsatını Yakalamış Olsun. Tabii ki, Simsarlık Yapan Galericiler ve Bayiiler Bu İşi Fırsata Çevirmez, İnşaallah.
-
90 lardaki hangi araba buna benziyor 2008-2013 arası anca Hyundai accent gibi
-
Önden Mitsubishi arkadan Dacia iç kısımda da Ford hissiyatı aldım. Umarım ülkemizde de böyle nispeten maliyeti ucuz, halkın gelir durumu düşük kesimine hitap eden bir model görürüz. Gerçi bunu biz üretsek parası yeten yetmeyen herkes yerden yere vurur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X