Şimdi Ara

LADA VESTA TÜRKİYE FİYATI SÜPRİSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rusların klass sedanı lada vestanın yurt dışı fiyatı yaklaşık 6 bin avro olacakken türkiye fiyatı ise çüşşşş dedirtti

buna göre türkiye hesabı şöyle yapılıyor arabanın fiyatı 6 bin avro ise araba fiyatı (baz) çarpı 9 54 bin avro artı ötv artı kdv artı çevre bedeli derken oldu sana vega tahmini 100 bin avro daha buna bayi dağıtım payı felan dahil değil

millet devleti devlet milleti toplu fuhuşa devam

yani 108 bin avro felan ediyor aynı araba avrupada 6 bin avro

• 1 Avro 3,19 Tl
    Aracin satış fiyati 6.000 avro türk lirasiyla 6.000×3.19=19.140 tl otv+kdv bayi kari derken tas catlasa 30.000 tl olacak
    Sen 108.000 avroyu nereden çıkardın??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 108 bin tl dir avro demedim
  • cengizhakans C kullanıcısına yanıt
    Yukarida yazdıklarını iyi oku tl uzerinden bime olsa 108.000 tl yi nereden çıkardın?

• sen birader uzaydamı yaşeyan ? motorlu taşıtlar vergisinin yanısıra bol ötv bol çevre bedeli motorsuz taşıtlar vergisi ot bedeli mok bedeli daya döşe millete
  • cengizhakans C kullanıcısına yanıt
    Araç 6 bin avro hadi bi 6 bin avro da vergi desek(o kadar olmazda hadi neyse) ne yapar 12.000 avro desek 12.000×3,21=38.500 tl yapar dedigim gibi sen 108.000 tl yi nasil buldun???

• diğer vergileri niye atlıyon beşştepe kuştepe savaştepe çanakkale marmara deprem vergisi ohhooooo sen yaşamıyon o zaman

fiatda üretim şefi
    arkadaşım var doblo 2016 marka banttan inişi maliyeti 9150 tl satışı 64500 tl

devlet millleti millet devleti toplu fuhuş

1 kg çay aldın değilmi mesela 20 tl bunun 16 tl si vergi

vergi cenneti olduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.