Şimdi Ara

Lady Gaga Istanbul Konseri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metallica' nın kariyeri bile Lady Gaga' nın yaşından büyük. Neden bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApplauseForMe

Niye yuhladin?

Sevmiyorum, yapma müzikleri, playbackleri sevmiyorum.

Metallica konserinde herkes yuhladı, ama gaga trde en kötü konserini bile verse metallicadan on kat daha iyi olacak gör bak. Ayrıca playback yapmıyor, dans ederken bile şarkı söyleyebilen biri.

Edit:İmla.

http://youtu.be/fiBzOQSNtLM İTÜ en fazla 40 bin kişi aldı yapacak bir şey yok. Çıkışa kadar sürüyle doluyduk, gönderdiğim videoda Metallica sahneye çıkarken. İzle öyle zırla.

1993 Metallica konseri :http://www.youtube.com/watch?v=dbE5BgEtOuU Iraktan, Suriye'den adamlar geldi. 1999'da ki konserinde PKK tehdit edince güvenliklerle geldiler, keskin nişancılarla birlikte yaptılar gittiler. 2008, 2010 konserleride çok güzeldir.

Metallica belki İstanbul da çok iyi konser verememiştir ergenler yüzünden, fakat kaka asla 1.7 milyon kişiye konser veremez.http://www.youtube.com/watch?v=_W7wqQwa-TU 13 kişi öldü bu konserde.

La aklı evvel, ne zırvalıyorsun sen asıl. Metallica güya yılların grubu ama gaga ondan daha başarılı git araştır link atçağına. Konser daha iyi olacak derken daha kalabalığı kastetmedim, kaliteyi kastettim. Tehdit etmiş wow, cahil arap ülkeleri de gaga gelirse öldürürüz diyolardı geçen yıl iptal olmuştu ama bu yıl oralarda da konser verecek. Böyle verilerle neyi ispatlıyacan? gaga şuana kadarki tüm konserlerinde sold out yapmış biri, metallica konserine gidip çakmak yakıp salla sen daha. Cahil ergenler de gagayı yuhaladı işte, daha başarılı olduğu için tabi.

Eski kullanıcı adını hakketmiyormuşsun. Cahil bebe kaliteden bahsedene bak. Kakama daha iyi izleyici toplarım yürü uza hadi iyi osbirler sana leydi kaka da . Yediremediğinden bana saldırma. Bak bakalım önceki mesajlarımda sana hakaret etmiş miyim ?
    Vikipedi:
    On Grammy ödülü bulunan Metallica Amerikan müzik tarihinde arka arkaya beş albümü Amerikan Billboard albüm satış listelerinde 1 numara olan ilk gruptur. Metallica 2008 itibari ile tüm dünyada toplam 100 milyon albüm satışı elde etmiştir. Ayrıca Antarktika dahil 7 kıtada konser veren tek gruptur

Liseli ergene bak sen, Arch enemy'den bahsediyosan metallicayla uzaktan yakından bir ilgisi yok onun. Metal müzikle de metallica'nın ilgisi yok tabi. Ayrıca dinazorlar çağından kalma metallicanın on grammysi varsa güldüm harbi, gaga 5 yılda 5 grammy aldı. Burda yarış yapmıyoruz ama sen saçmalıyorsun bak. Gagayı yuhalayıp marifet sanıyorsan bu sana battığından ve başarısını yediremediğinden hadi ikile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye yuhladin?

Metallica konserinde herkes yuhladı, ama gaga trde en kötü konserini bile verse metallicadan on kat daha iyi olacak gör bak. Ayrıca playback yapmıyor, dans ederken bile şarkı söyleyebilen biri.

http://youtu.be/fiBzOQSNtLM İTÜ en fazla 40 bin kişi aldı yapacak bir şey yok. Çıkışa kadar sürüyle doluyduk, gönderdiğim videoda Metallica sahneye çıkarken. İzle öyle zırla.

1993 Metallica konseri :http://www.youtube.com/watch?v=dbE5BgEtOuU Iraktan, Suriye'den adamlar geldi. 1999'da ki konserinde PKK tehdit edince güvenliklerle geldiler, keskin nişancılarla birlikte yaptılar gittiler. 2008, 2010 konserleride çok güzeldir.

Metallica belki İstanbul da çok iyi konser verememiştir ergenler yüzünden, fakat kaka asla 1.7 milyon kişiye konser veremez.http://www.youtube.com/watch?v=_W7wqQwa-TU 13 kişi öldü bu konserde.

La aklı evvel, ne zırvalıyorsun sen asıl. Metallica güya yılların grubu ama gaga ondan daha başarılı git araştır link atçağına. Konser daha iyi olacak derken daha kalabalığı kastetmedim, kaliteyi kastettim. Tehdit etmiş wow, cahil arap ülkeleri de gaga gelirse öldürürüz diyolardı geçen yıl iptal olmuştu ama bu yıl oralarda da konser verecek. Böyle verilerle neyi ispatlıyacan? gaga şuana kadarki tüm konserlerinde sold out yapmış biri, metallica konserine gidip çakmak yakıp salla sen daha. Cahil ergenler de gagayı yuhaladı işte, daha başarılı olduğu için tabi.

Eski kullanıcı adını hakketmiyormuşsun. Cahil bebe kaliteden bahsedene bak. Kakama daha iyi izleyici toplarım yürü uza hadi iyi osbirler sana leydi kaka da . Yediremediğinden bana saldırma. Bak bakalım önceki mesajlarımda sana hakaret etmiş miyim ?
    Vikipedi:
    On Grammy ödülü bulunan Metallica Amerikan müzik tarihinde arka arkaya beş albümü Amerikan Billboard albüm satış listelerinde 1 numara olan ilk gruptur. Metallica 2008 itibari ile tüm dünyada toplam 100 milyon albüm satışı elde etmiştir. Ayrıca Antarktika dahil 7 kıtada konser veren tek gruptur

Liseli ergene bak sen, Arch enemy'den bahsediyosan metallicayla uzaktan yakından bir ilgisi yok onun. Metal müzikle de metallica'nın ilgisi yok tabi. Ayrıca dinazorlar çağından kalma metallicanın on grammysi varsa güldüm harbi, gaga 5 yılda 5 grammy aldı. Burda yarış yapmıyoruz ama sen saçmalıyorsun bak. Gagayı yuhalayıp marifet sanıyorsan bu sana battığından ve başarısını yediremediğinden hadi ikile.

Buraya yazamam fakat seninle çok fena şeyler hayal ettim, güldümde güldüm :D Tespitler yaptım. Hayatta ne kadar başarısızsın değil mi ? Metallica 'da kaka da umurumda değil kardeşim. Kırmayacağım seni.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye yuhladin?

Vikipedi:

Buraya yazamam fakat seninle çok fena şeyler hayal ettim, güldümde güldüm :D Tespitler yaptım. Hayatta ne kadar başarısızsın değil mi ? Metallica 'da kaka da umurumda değil kardeşim. Kırmayacağım seni.

Sen benim umurumda bile değilsin, ben gerçek hayatta olan şeyleri yazdım. Grammy diyosan illa kadının beş grammysi var. Sen konunun başında playback diyodun zaten konuşmaya bile değmezsin. Hayalperest insancık.

• quote:

Gener aranizdan 16 Eylul'de ki Lady Gaga konserine gitmeyi dusunen var mi?
    Ben bi konserine denk geldim youtube'de izledim guzeldi.
    Giden var mi? Veya gidilir mi?

allah nasib ederse demi lovatonun konserine gidicem aşık oldum o kadına yüce rabbim her haliyle güzel yapmış onu özellikle iç güzelliğiyle ama dış güzelliğide kusursuz fakat tek sorun 18 yaşında olup izmirde yaşayıp istanbula götürecek rehber olucak kimsem olmaması

• quote:

Senin dusuncen...
    Mesela bende metalica konserine gitmem.
    Böğürtü dinliyemem.
    Kadının sesini geçtim. Performanslar süper sahne felan..
    Biletler biraz tuzlu.

Pek metallica dinlemem.. Pek metalde dinlemem.. Neredeyse hiç ama böğürtü diyerek hiç şarkılarını dinlemediğin ve müzik kulağının olmadığı gözler önüne seriliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

Hey Allahım akıl verirken bu millet neredeydi Şimdi de millet lady gaga denen çakma madonnayı Metallica gibi dünyada hiçbir şeyin yıkamayacağı metal efsanesiyle kıyaslıyorlar.Allahım sen bunlara akıl ver nolur

Sende akıl olsa zaten birinin metal(sözde) birinin pop yaptığını ve kıyaslamanın saçma olduğunu anlardın. Lady Gaga kendi kulvarında gayet başarılı, Rolling Stones ile düet yapmış biri.
  • quote:

quote:

Hey Allahım akıl verirken bu millet neredeydi Şimdi de millet lady gaga denen çakma madonnayı Metallica gibi dünyada hiçbir şeyin yıkamayacağı metal efsanesiyle kıyaslıyorlar.Allahım sen bunlara akıl ver nolur

Sende akıl olsa zaten birinin metal(sözde) birinin pop yaptığını ve kıyaslamanın saçma olduğunu anlardın. Lady Gaga kendi kulvarında gayet başarılı, Rolling Stones ile düet yapmış biri.

Fazla zırlama, Kill em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, And Justice For All. Bunlar Metallica'nın çıkardığı ve dönemin en büyük metal albümleri olarak gösteriliyor. Onun dışında St. Anger, Load, Reload gibi albümleri gelipte gösterme bana. Metallica ya yakışmasa bile çok doğru bir adım atarak pop yaptı o dönemde. Bilmeden, saygı duymadan konuşma! Önce kendine saygı duy, eminim bu adamların 34 yıllık kariyeri senin yaşının iki katıdır. Müzik yolunda 1 adam öldü bunlarda. Dünyanın en iyi bass cısı olarak kabul edilen Cliff Burton müzik yolunda öldü bu grupta. Dünyanın en iyi ritim gitaristi Dave Mustaine bu gruptan çıktı. Çok konuşma bebem zaten biliyoruz Türkiye'nin saygısızca, başarıyı kabullenemediğini. Lady Gaga'nın elinden grammy aldı Metallica fazla zırlama hadi cudas cudas!

• quote:

quote:

quote:

Fazla zırlama, Kill em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, And Justice For All. Bunlar Metallica'nın çıkardığı ve dönemin en büyük metal albümleri olarak gösteriliyor. Onun dışında St. Anger, Load, Reload gibi albümleri gelipte gösterme bana. Metallica ya yakışmasa bile çok doğru bir adım atarak pop yaptı o dönemde. Bilmeden, saygı duymadan konuşma! Önce kendine saygı duy, eminim bu adamların 34 yıllık kariyeri senin yaşının iki katıdır. Müzik yolunda 1 adam öldü bunlarda. Dünyanın en iyi bass cısı olarak kabul edilen Cliff Burton müzik yolunda öldü bu grupta. Dünyanın en iyi ritim gitaristi Dave Mustaine bu gruptan çıktı. Çok konuşma bebem zaten biliyoruz Türkiye'nin saygısızca, başarıyı kabullenemediğini. Lady Gaga'nın elinden grammy aldı Metallica fazla zırlama hadi cudas cudas!

Metallica'nın pop yapması niye yakışmaz, beyin kapasiten belli zaten buradan senin. Gaga rolling stonesla düet yaptı, şimdi tonny bennet ile caz albümü çıkardı, ve son albümü tam pop değil elektronik. Olabildiğince çok müzik türünde başarılı kendisi. Burda 40 yıllık grubu bana anlatma, git biraz şu yazdığın şeylerden başka bir bilgi öğren bu bilgilerle yaşıyosun cahilsin. Türkiye'deki başarıyı hazmedemeyen, bir yerine batan kesimdensin itiraf ettiğin gibi işte haklısın. Grammy'yi elinden aldı ne demek bu arada? Kadın 5 yıllık şarkıcı şurda grammyleri almış size de yuhlamak düşer hadi naş.

@stxanger
    Kıyaslayamazsın derken kulvarları farklı anlamında söyledim, yoksa başarı anlamında beyin kapasiten elveriyorsa 40 yıllık grupla bir kadının 5 yılda yaptıklarına bakar susarsın. Emi velet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Metallica'nın pop yapması niye yakışmaz, beyin kapasiten belli zaten buradan senin. Gaga rolling stonesla düet yaptı, şimdi tonny bennet ile caz albümü çıkardı, ve son albümü tam pop değil elektronik. Olabildiğince çok müzik türünde başarılı kendisi. Burda 40 yıllık grubu bana anlatma, git biraz şu yazdığın şeylerden başka bir bilgi öğren bu bilgilerle yaşıyosun cahilsin. Türkiye'deki başarıyı hazmedemeyen, bir yerine batan kesimdensin itiraf ettiğin gibi işte haklısın. Grammy'yi elinden aldı ne demek bu arada? Kadın 5 yıllık şarkıcı şurda grammyleri almış size de yuhlamak düşer hadi naş.

@stxanger
    Kıyaslayamazsın derken kulvarları farklı anlamında söyledim, yoksa başarı anlamında beyin kapasiten elveriyorsa 40 yıllık grupla bir kadının 5 yılda yaptıklarına bakar susarsın. Emi velet.

Lady Gaga'yı bana sevdiremezsin, özellikle senin gibi birisi hayranı olduğundan asla sevmem. Çok fazla zırlama yine zırlıyorsun! Ağlamadan konuş lütfen ! Lady Gaga'yı ESP MX-250'ye oturtur James Hetfield.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 31 Temmuz 2014; 17:54:00 >

• quote:

tebrik ederim lafı yapıştırmışsın.Biz James Reisden başka kimseye hesap vermeyiz anlamıyor bunlar.James Lady Gagayı gitar niyetine alır neyse devam etmicem

Adama iki saattir anlatamadım. Anlamıyorrr ! 2009'da grammy'i diyince de yok grammy beğendiremiyoruz adama, playback yaptığına gitmiş falan anlamıyor adam beni. Konuyu sürekli değiştiriyor, değiştirince eskiden böyle diyordun şimdi böyle diyorsun diyor. Güzelce tartışalım dedim olay Kaka'dan bana döndü.
  • Siz iki ergen neyin kafasını yaşıyorsunuz harbi? Cevap veremiyorsanız birbirinizden medet ummayın, gerçekler ortada. Senin gibi akıl yoksunu birine kimseyi sevdirmeye çalışmıyorum, sen saçma sapan linkler veriyorsun bana. Sevmezsin konserine gitmezsin bu kadar, playbackdir şudur budur iftira atarsan böyle cevabı monte ederler bir tarafına. Hadi birbirinizle takılın siz iyi eğlenceler.
  • quote:

Siz iki ergen neyin kafasını yaşıyorsunuz harbi? Cevap veremiyorsanız birbirinizden medet ummayın, gerçekler ortada. Senin gibi akıl yoksunu birine kimseyi sevdirmeye çalışmıyorum, sen saçma sapan linkler veriyorsun bana. Sevmezsin konserine gitmezsin bu kadar, playbackdir şudur budur iftira atarsan böyle cevabı monte ederler bir tarafına. Hadi birbirinizle takılın siz iyi eğlenceler.

Kaçma bebe, ben senin karakterini çözdüm zaten. Tartışırken hakaret ederek ailenin sana verdiği terbiyeyi de gördüm. Uzatma hadi kaka yaparak izlersin cudas cudas der o da iki göğüs gösterir sana.
  • quote:

quote:

Siz iki ergen neyin kafasını yaşıyorsunuz harbi? Cevap veremiyorsanız birbirinizden medet ummayın, gerçekler ortada. Senin gibi akıl yoksunu birine kimseyi sevdirmeye çalışmıyorum, sen saçma sapan linkler veriyorsun bana. Sevmezsin konserine gitmezsin bu kadar, playbackdir şudur budur iftira atarsan böyle cevabı monte ederler bir tarafına. Hadi birbirinizle takılın siz iyi eğlenceler.

Kaçma bebe, ben senin karakterini çözdüm zaten. Tartışırken hakaret ederek ailenin sana verdiği terbiyeyi de gördüm. Uzatma hadi kaka yaparak izlersin cudas cudas der o da iki göğüs gösterir sana.

Gerçekten senin gibi bir çocuk akıllıyla daha fazla konuşmak istemiyorum. Sadece bir iki şey söyliyeyim dedim, o da malum dokunmuş. Lisedeki çocuklar böyle yazmaz be buraya, hadi ananın kucağına dön sen.

• Benim metalikayla sorunum yok ama metalika sevenleri sevmiyorum.Lady gaga aşmış zaten ona söz yok.Her türlü müzik dinleyen birisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 31 Temmuz 2014; 22:17:58 >
  • Metalika sevenleri sevmememin nedeni çok bilmiş olmaları.Birde kendilerini daha delikanlı falan sanmaları.
  • Arkadaşlar, sadece TÜRK metal dinleyicileri Gaga ya laf atar. Gerçek metal hayranları müzikten anladığı için gerçek sanatçıya laf atmazlar ki bizim ergenler cool olmayı sevdiği için metal dinler. Yoksa o müzik hiç türk işi değildir. Arkadaşları arasında "ben metal dinliyorum cnm yha pop ezik" demek için metal dinlerler. Bu arada Lady Gaga da metal hayranıdır. Metallica nın 30 yılda kazandığı parayı bir kaç yılda kazanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar, sadece TÜRK metal dinleyicileri Gaga ya laf atar. Gerçek metal hayranları müzikten anladığı için gerçek sanatçıya laf atmazlar ki bizim ergenler cool olmayı sevdiği için metal dinler. Yoksa o müzik hiç türk işi değildir. Arkadaşları arasında "ben metal dinliyorum cnm yha pop ezik" demek için metal dinlerler. Bu arada Lady Gaga da metal hayranıdır. Metallica nın 30 yılda kazandığı parayı bir kaç yılda kazanmıştır.

Bana poser demeye çalışma. Zırlamayın fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar, sadece TÜRK metal dinleyicileri Gaga ya laf atar. Gerçek metal hayranları müzikten anladığı için gerçek sanatçıya laf atmazlar ki bizim ergenler cool olmayı sevdiği için metal dinler. Yoksa o müzik hiç türk işi değildir. Arkadaşları arasında "ben metal dinliyorum cnm yha pop ezik" demek için metal dinlerler. Bu arada Lady Gaga da metal hayranıdır. Metallica nın 30 yılda kazandığı parayı bir kaç yılda kazanmıştır.

Nerenden uydurdun ? O kadar parayı kazandığını ? Ya arkadaşlar şunu kabul edin, metal yılları 80 ve 95 arasıdır. Şimdi devir kesinlikle metal devri değil, pop müzik çok daha tutuluyor. Fakat burada efsane olan grubun Lady Gaga ile karşılaştırılmasını öngörmüyorum. Metallica konserinde bu kadının reklamı bana çok ironik geldi ve yuhladım. Uzatmayalım. James Hetfield'in 2 tane kendisine özel yapım Harley'i var ve kendi topladığı bel air arabası var. Konu para değil zaten yine Metallica buradan kazanır. Yine bu videoyu yollayacağım sadece 750.000 kişinin biletli olduğu söyleniyor, 1.7 milyon kişi geldi toplamda bu konsere.http://www.youtube.com/watch?v=_W7wqQwa-TU

• quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

Benim metalikayla sorunum yok ama metalika sevenleri sevmiyorum.Lady gaga aşmış zaten ona söz yok.Her türlü müzik dinleyen birisiyim.

Metalika yazman, senin yorumunu kale almamak için yeterli. Poser dediğimiz grup dediğiniz özelliklere uyuyor. Mesela siz de bir posersiniz. İsmini bile adam gibi bilmediğiniz gruba çamur atıyorsunuz. Sadece Metallica dinleyen kendisine metalci diyemez. Metalcilere karşı önyargıyı da kaldırın. Ben kendime metalci demiyorum ama çevremde giyiniş tarzım ve dinlediklerim bana metalci sıfatını veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.