Şimdi Ara

Lady Gaga Istanbul Konseri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

Benim metalikayla sorunum yok ama metalika sevenleri sevmiyorum.Lady gaga aşmış zaten ona söz yok.Her türlü müzik dinleyen birisiyim.

Metalika yazman, senin yorumunu kale almamak için yeterli. Poser dediğimiz grup dediğiniz özelliklere uyuyor. Mesela siz de bir posersiniz. İsmini bile adam gibi bilmediğiniz gruba çamur atıyorsunuz. Sadece Metallica dinleyen kendisine metalci diyemez. Metalcilere karşı önyargıyı da kaldırın. Ben kendime metalci demiyorum ama çevremde giyiniş tarzım ve dinlediklerim bana metalci sıfatını veriyor.

Benim metalikayla sorunum yok demekle çamur atmış olmam ki.

• quote:

quote:

quote:

Benim metalikayla sorunum yok ama metalika sevenleri sevmiyorum.Lady gaga aşmış zaten ona söz yok.Her türlü müzik dinleyen birisiyim.

Metalika yazman, senin yorumunu kale almamak için yeterli. Poser dediğimiz grup dediğiniz özelliklere uyuyor. Mesela siz de bir posersiniz. İsmini bile adam gibi bilmediğiniz gruba çamur atıyorsunuz. Sadece Metallica dinleyen kendisine metalci diyemez. Metalcilere karşı önyargıyı da kaldırın. Ben kendime metalci demiyorum ama çevremde giyiniş tarzım ve dinlediklerim bana metalci sıfatını veriyor.

Benim metalikayla sorunum yok demekle çamur atmış olmam ki.

Çamur atmadınız, tamam. Fakat metalika yazmanız bu duruma yorum yapacak kadar bilginizin olmadığını gösteriyor. Yine kibirlenmiş gibi olabilirim kusura bakmayın. Metalci denince bilgisizlerin aklına, kedi kesen, satanist, sürekli içki içen gibi kişiler geliyor. Öyle değil halbuki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar, sadece TÜRK metal dinleyicileri Gaga ya laf atar. Gerçek metal hayranları müzikten anladığı için gerçek sanatçıya laf atmazlar ki bizim ergenler cool olmayı sevdiği için metal dinler. Yoksa o müzik hiç türk işi değildir. Arkadaşları arasında "ben metal dinliyorum cnm yha pop ezik" demek için metal dinlerler. Bu arada Lady Gaga da metal hayranıdır. Metallica nın 30 yılda kazandığı parayı bir kaç yılda kazanmıştır.

Bana poser demeye çalışma. Zırlamayın fazla.

Gerçekleri kaldıramıyorsan toz ol. Saçma sapan konser videoları atıp durma, gaga da milyonlara konser vermiş birisi. Bel air araba toplamak la veya konser videolarıyla olmuyo canım bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar, sadece TÜRK metal dinleyicileri Gaga ya laf atar. Gerçek metal hayranları müzikten anladığı için gerçek sanatçıya laf atmazlar ki bizim ergenler cool olmayı sevdiği için metal dinler. Yoksa o müzik hiç türk işi değildir. Arkadaşları arasında "ben metal dinliyorum cnm yha pop ezik" demek için metal dinlerler. Bu arada Lady Gaga da metal hayranıdır. Metallica nın 30 yılda kazandığı parayı bir kaç yılda kazanmıştır.

Bana poser demeye çalışma. Zırlamayın fazla.

Gerçekleri kaldıramıyorsan toz ol. Saçma sapan konser videoları atıp durma, gaga da milyonlara konser vermiş birisi. Bel air araba toplamak la veya konser videolarıyla olmuyo canım bu işler.

Uza koçum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

Arkadaş şu adama yorum yazma nefesine yazdık Lady Gaga diyor daha dün çıktı ortaya Justin Bieber gibi başımıza dünyanın en iyisi kesildiler.Madonna MJ dururken Lady Gagaya ve Justine pabuç bırakan MJ'ler de kızıyorum.Neyse bizim alanımız değil.Sonuçta biz metal dinliyoruz bizi ilgilendirmez.Metallica'yı dünyada kimse yıkamaz.

Bana illa kedi kestirecekler

• Lady gaga pop müziğin öncüsü, metelica ise metal müziğin öncülerinden. Anma abartmış bazı salak arkadaşlar. Neden kabullenemiyorsunuz lady gaga piyasada olmasa şuan oooo memeye bak oooo dediğiniz katy perry ne de rihanna bu tarz olurdu. Hepsinin gagadan esinlendiği aşikar. Yukarıda arkadaş doğru demiş, türk metal hayranları kendi ütopyalarında yaşıyor. Güzel kafa ne diyeyim.

Bir sanatçıyı yuhlamak karaktersizlerin yapacağı iştir muattap olmamak lazım. Ama lady gagayı başarısız ve önemsiz gören biri saf gerizekalıdır.

Malın biri de kaka diyerek laf koymuş aklınca :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Lady gaga pop müziğin öncüsü, metelica ise metal müziğin öncülerinden. Anma abartmış bazı salak arkadaşlar. Neden kabullenemiyorsunuz lady gaga piyasada olmasa şuan oooo memeye bak oooo dediğiniz katy perry ne de rihanna bu tarz olurdu. Hepsinin gagadan esinlendiği aşikar. Yukarıda arkadaş doğru demiş, türk metal hayranları kendi ütopyalarında yaşıyor. Güzel kafa ne diyeyim.

Bir sanatçıyı yuhlamak karaktersizlerin yapacağı iştir muattap olmamak lazım. Ama lady gagayı başarısız ve önemsiz gören biri saf gerizekalıdır.

Malın biri de kaka diyerek laf koymuş aklınca :D

Adama gerçek adını sorsan bilmez

Değişik gitmiş birde playback yapıyor demiş ya la

• quote:

Arkadaş şu adama yorum yazma nefesine yazdık Lady Gaga diyor daha dün çıktı ortaya Justin Bieber gibi başımıza dünyanın en iyisi kesildiler.Madonna MJ dururken Lady Gagaya ve Justine pabuç bırakan MJ'ler de kızıyorum.Neyse bizim alanımız değil.Sonuçta biz metal dinliyoruz bizi ilgilendirmez.Metallica'yı dünyada kimse yıkamaz.

Kimse huzur evi maskotu metallicayı yıkmaya tenezzül etmez, zaten onların devri geçti. Sen ve diğer ekürin cidden komiksiniz, metal dinlemekle hava atacaksan metallica üzerinden atma bari. Gören de sert bir şey dinliyon sancak amma velakin çakmak yak salla.
  • quote:

al sana sert bir şeyler bu arada sen erkek misin ?

Evet erkeğim? Şarkı için sağol ben de sana sert bir şeyler atarım sonra, ama şarkı değil.

• quote:

yaş kaç dicem yaşın 0-6 yaş grubu olduğu belli o yüzden sormaya ihtiyaç duymuyorum.Erkek olarak Lady Gaga fanısın gayet başarılı cool.Git Madonna dinle bizi de burada uğraştırma.Metallica'yı ağzına alma anladın sen onu

20 yaşındayım, erkek olarak lady gaga fanısın ne demek la? Beyin ölümün çoktan gerçekleşmiş senin. Biz metallica dinliyoruz onu kimse yıkamaz falan.. Fan girllükten çık sonra millete soru sor velet seni.
  • Konu nerden nereye geldi.
    Egonuzu alin gidin surdan. De hayde herkes kendi kapisinda oynasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.