Şimdi Ara

Lady Gaga'yı beğenmiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

aaa bu hic oldu mu be

Nick-mesaj uyumu

Ne bilim arkadaş.Beğendiremedi kendisi bana.

Tip olarak begenmemene bi sey diyemem ama sanatina saygi duymalisin.Applause klibini izle ve sarkiyi dinle...

2009 a gore oldukça vasat bence klip olsun şarkı olsun beğenmeyen yine fazla born this way in biraz yumuşamış hali sadece okadar...mtv perfonmasıda oldukça komik ve vasattı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2013; 0:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

quote:

quote:

aaa bu hic oldu mu be

Nick-mesaj uyumu

Tip olarak begenmemene bi sey diyemem ama sanatina saygi duymalisin.Applause klibini izle ve sarkiyi dinle...

2009 a gore oldukça vasat bence klip olsun şarkı olsun beğenmeyen yine fazla born this way in biraz yumuşamış hali sadece okadar...mtv perfonmasıda oldukça komik ve vasattı ...

Vma performansı vasattı? Tarihe geçecek bir şov yaptı kadın, diğer albümlerindeki tarzlarını teker teker canlandırdı 4 kılığa girdi tek şovda. Sen bu göz bu kulakla boşver git biraz bilen müzik adamlarının yorumlarını oku. Dediğim gibi 2-3 ergen beğenmese de olur, ayrıca yukarda biri rihannayı koymuş da kıyaslama çabasına niye giriyorsunuz ki? Rihanna dünkü vmada çingeneden farksızdı ve hiç katılmadı bile oturdu sadece.
  • onun pipisi var diye duymuştum la. ne kadar doprudur bilemem tabi. bu arada hep itici gelmiştir bana hiç sevmem kendisini.

rihannayı da hiç sevmem :/ maymuna benzetiyorum nedense
  • Ay kardeş bende çok beğeniyodum konu açtığın iyi oldu (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

quote:

quote:

quote:

aaa bu hic oldu mu be

Nick-mesaj uyumu

Vma performansı vasattı? Tarihe geçecek bir şov yaptı kadın, diğer albümlerindeki tarzlarını teker teker canlandırdı 4 kılığa girdi tek şovda. Sen bu göz bu kulakla boşver git biraz bilen müzik adamlarının yorumlarını oku. Dediğim gibi 2-3 ergen beğenmese de olur, ayrıca yukarda biri rihannayı koymuş da kıyaslama çabasına niye giriyorsunuz ki? Rihanna dünkü vmada çingeneden farksızdı ve hiç katılmadı bile oturdu sadece.

yaş kaç sen tarihe geçicek show izlememişsin showu alalade bi anımda izlesem 90 lara ait filan sancam oldukça vasattı....+komikti belki tek + sı pre playback yapmadan soylemesiydi büyük cesaret...yaşımda 31 bu arada..

+lady gaga yı severim son iki doneminde ahım şahım işi yok(judasla biraz kurtardı okadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2013; 0:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

normal

Lady Gaga'yı beğenmiyorum

sendeki herkesi ünlü bayanlardan/kızlardan soğutma çabası niye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda seni beğenmiyor sorun yok devam knk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aaa bu hic oldu mu be

Nick-mesaj uyumu

yaş kaç sen tarihe geçicek show izlememişsin showu alalade bi anımda izlesem 90 lara ait filan sancam oldukça vasattı....+komikti belki tek + sı pre playback yapmadan soylemesiydi büyük cesaret...yaşımda 31 bu arada..

+lady gaga yı severim son iki doneminde ahım şahım işi yok(judasla biraz kurtardı okadar)

Yavrum neresi vasat? Bu şova nasıl vasat diyebiliyorsun, kareografi gayet güzel, şuana kadar yaptığı albümleri şova katmış. Sen hiçbirşey anlayamadıysan tamam vasat sana göre. Herkes tarafından oldukça beğenilen bir şovdu, sen beğenmediysen tamam ama vasat değil. Sen tabi ne bu kostumler o top bu giysi falan demişsindir herhalde.
  • Sevip sevmemeniz beni ilgilendirmez Gaga'yıda.Ama hakaret etmeniz çok yanlış yok erkekmiş yok şuymuş buymuş.Neyse ben neyle uğraşıyorum ki Gaga çok takıyor sizi.MTV performansıda tarihe geçecek bir performans oldu.Kim yaptı bu zamana kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GagasLawyer
    MTV performansıda tarihe geçecek bir performans oldu.Kim yaptı bu zamana kadar ?

Mesela Madonna.
  • Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

quote:

MTV performansıda tarihe geçecek bir performans oldu.Kim yaptı bu zamana kadar ?

Mesela Madonna.

Vogue performansı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe McAlister

quote:

Sen beğensen nolacak beğenmesen, kadın zaten tanrıça gibi birşey oldu.

SAID WHAAT?

la bi git

• quote:

quote:

quote:

Mesela Madonna.

Vogue performansı mı ?

Kıyafet, dans, konsept dersek Vogue ama ben Express Yourself ve Like a Virgin gibi sade ve etkili olanları terih ediyorum. Özellikle Like a Virgin, VMA tarihinin ilk performansı ve büyük şok yaratmıştı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela Madonna.

Vogue performansı mı ?

Kıyafet, dans, konsept dersek Vogue ama ben Express Yourself ve Like a Virgin gibi sade ve etkili olanları terih ediyorum. Özellikle Like a Virgin, VMA tarihinin ilk performansı ve büyük şok yaratmıştı.

İlk performans olması zaten şok yaratması lazım Daha öncesi yok çünkü bende Madonna'yı severim gerek show gerek kıyafet gerek ses olsun.
  • quote:

İlk performans olması zaten şok yaratması lazım Daha öncesi yok çünkü bende Madonna'yı severim gerek show gerek kıyafet gerek ses olsun.

Şok yaratan şey başkaydı ama, yerde her yeri açılarak yuvarlanan gelinlikli bir kız.
  • quote:

Sen beğensen nolacak beğenmesen, kadın zaten tanrıça gibi birşey oldu.

oyhs

• Erkek zaten

• Lady Gaga bence gelecekte de adını sıksa duyacağımız bir şarkısı.
    hem iyi şarkı söylüyor hem çok çılgın. Kendini reklam etmesini de çok iyi biliyor. Çok şımarmıyor. Çizgisinden şaşmıyor.
    Sadece görünümüyle değil yaptığı işlede kendisine hayran bırakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.