68 level bpmde 2700 küsür atak var senin kadarda iyi itemim yok acıkcası nasıl senin atak böyle oluyor
hp anti def normal def e dikkat
iron neackle glass belt var defim zaten o civara geliyor ama hp nin hakkını vermek lazım
sweet +8 yapmayı düşünüyormusun yada ioniada +8 i varmı
Bari comboda yapan bi koxp bulsaydın.Hatta kendi kendine cz de dolaşan human gördümmü oto db atıp oto dalan, Can %20 oldumu oto gate atan, sonra devam eden.Böylece bilgisayar başında durmanada gerek kalmazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
Bari comboda yapan bi koxp bulsaydın.Hatta kendi kendine cz de dolaşan human gördümmü oto db atıp oto dalan, Can %20 oldumu oto gate atan, sonra devam eden.Böylece bilgisayar başında durmanada gerek kalmazdı.
Evet bu gercekten super olurdu. Sabah birakirdin CZ ye aksam gelip "oo bugun iyi NP kasmisim" derdin.
yapcak bişey yok ben böyle oynuyorum...
siz legal oynamaya devam edin
güzel karakter
suppppppppppppppaa
uppppppaaaaaaaaaa
int olmuştur
legal olarak takılmana sevimdim leonard ve gabs süper olmuş h.o.
hfle gezenleri banlıyorlar yalnız online bi gmye denk gelirsen
hf yi bıraktım artık çok banlanan var istediğim itemlerin hepsini dizdim....
ilerde belki iron neck alırım sadece artık hf ye gerek yok...int olarak dursun şimdide ilerde str setimi giyer +7 sweet i takarım artık
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
o söylediklerin elle oynayanlar için geçerli hf olduğu için sıkıntı yok heal i filan hf ayarlıyo comboyu ben yapıyorum zaten ben fp chitin krovaz giysem atağım hp hepsi düşer defi zaten takılarla tamamlicam +3 olacak hepsi bana hiçbir asas tek atamaz zaten atamağı için kesiyorum
bu kadar np yi boşa kasmadık var yani bişeyler
npt de yapacak kadar enayi değilim 30k ya 1 gb vereyim
Bu kadarda yüzsüzlük görmedim
Msn adresini pmden yollarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: Gökây
Msn adresini pmden yollarmısın
hayırdın charı satın mı alacan?...
ben msn kullanmam face kullanırım oda arada....
real görüşürüm olmadı telden görüm msn bize ters
1-2 soru soracaktımda neyse salla lazım degil
quote:
Orijinalden alıntı: Gökây
1-2 soru soracaktımda neyse salla lazım degil
pm at oyunda şuan i1 de
ioniada cogu kisi banlandı.sally clanındaki kscleri alınan eziklerde tek tek ncs attılar.ama onlarda banlanıcak.lady sende banlanıcaksın kacarı yok er yada gec.herkesin ksc video su var
Kahramanim Ben Bu oyunda Hf kullanmak bana Yaki$maz
quote:
Orijinalden alıntı: mustiq
Kahramanim Ben Bu oyunda Hf kullanmak bana Yaki$maz
kahramanım adreama gelde benim ezik glasier magemle ws at