Şimdi Ara

Laf Sokma Duygusu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rohan12

Arkadaşıma yapıldı bu utanadırıcı laf sokma .d

olay face de bir kıza çıkma teklif ederken oluyor
    Arkadaş: Senden çok hoşlandım çıkalım mı?
    Kız: Sen çık ben birazdan gelirim :)

süpermiş ya
  • babam bana arabayı kullan dediginde hayır cevabını verdigimde s*kime sür d*şşağıma sürme lan yavşağa bak demişti. O anki surat ifademi görmek istemezsiniz.d utanmasam yere yatıp gülücektm.d.d.d.d
  • mesela gecenlerde byerde gördüm.
    Erkek --- benimle cıkarmısın ?
    kız -- ayy! Evet evet evet!
    Erkek --- pardon yaa kuzenim yazmış .d.d.d.d

------------------------------------------------
    Erkek --- benimle çıkarmısın ?
    Kız -- sen kuzenimisin?
    Erkek --- hayır kuzeni öldü ben komşusuyum .d.d.d.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersaneden bir kız vardı. Derste telefonla video çekiyordu. Erkeklerin videosunu çekiyor. Kızada gıcığım. Hoca gördü.
    Hoca: İlayda napıyosun?
    İlayda: Hayvan belgeseli çekiyorum hocam
    Ben: Kamerayı ters tutuyosun.
    Vee sınıf yarılır. Kız bütün ders konuşamamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: smh3408

Dersaneden bir kız vardı. Derste telefonla video çekiyordu. Erkeklerin videosunu çekiyor. Kızada gıcığım. Hoca gördü.

helal olsun iyi laf sokmussun kıza
  • Eyvallah hocam
  • quote:

Dersaneden bir kız vardı. Derste telefonla video çekiyordu. Erkeklerin videosunu çekiyor. Kızada gıcığım. Hoca gördü.

o kızın o anki surat ifadesini görmek isterdim

+1
  • bi ben yapamıyorum bu işi.insanları kırcam diye sesimi çıkaramıyorum..ama onlar beni kırar her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer-guana

bi ben yapamıyorum bu işi.insanları kırcam diye sesimi çıkaramıyorum..ama onlar beni kırar her zaman.

çok yanlış yapıyosun patron. S*ktir et a.k kimse senden önemli degil ;)
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: mer-guana

bi ben yapamıyorum bu işi.insanları kırcam diye sesimi çıkaramıyorum..ama onlar beni kırar her zaman.

Valla ben kendimi tuttuğum halde millet laf söylemeye korkuyor. Bir muslukları açsam arkadaşım kalmaz.

Tutamama sebebim sanırım biraz kontrolsüz zeka. Bak gene aklıma geldi. Bu gün mesela müşteriye gidiyoruz. Kadın her gün tek parça tek parça sipariş vermeye başladı. Elemana diyecektim "ya bu kadın da iyice abone oldu bize" diye ama aklıma birden Aboneyim Abone Biletleri Cebimde Ballı Lokma Tatlısı Aman Hadi Hayırlısı şarkısı geldi. Onu söylemeye başladım.

Şimdi buyur buradan yak. Ve gene durumum bir filmden çıkardığım bir sonuç ile şu. Hafızam çok güçlü ama yönetecek kadar zeki değilim anlaşılan. Beyin o kadar veriye yetişemiyor artık.

Ve konuşmaya başladığım zaman duramıyorum. Kendimi biraz şu yeni dizi Sherlock holmsteki gibi görüyorum sanırım konuşma konusunda. Normalde sus pus biriyim. Ama cidden dinleyen biri olursa susturabilene aşk olsun. Kusuyorum resmen bilgiyi. Cem yılmaz gösterisi gibi daldan dala atlıyorum.

Bio yakıt ile başladığımız konu ion motorlarına ve güneş rüzgarlarına oradan da italyan yemeklerine kayabiliyor. Sonrasında ise fransa ve Cern e geçiş yapabiliyorum. Konu ne çabuk oraya geliyor ben dahi anlamıyorum.

Misal, yanlışlıkla birine çarptım ( Tam da aman abi sakın birini ezme diyordu çalışan arkadaşlardan biri. ) arkadaş gülmeye başladı. Pardon dedim uzaklaştı ama arkadaş hala sırıtıyordu. Dedim olum hayırdır ne o öyle Tecavüze uğramış karga gibi sırıtıyorsun patlıcanlar bir yerine mi kaçtı ( Patlıcanları siliyordu ama gülerken nasıl okşadığının farkında değil tabi. ). Tadı güzel ki okşayıp gönlünü hoş tutuyorsun, ama dikkat et derine gitme sonra çıkartamazsın dedim. Pişmanım ağzımı tutamadım ama komikti de yani.

Lisede.

Hayatımda ile defa dersten çıkarıldım. Sakalları kesmeyi unutmuş altı üstü3 senede 1 kere yani. Neyse hoca sakalları kesin öyle gelin dedi. İyi dedik. Aam sordum. Hocam sakalları kesince alacaksınız ama di mi dedim boşa kör jiletler ile uğraşmayalım dedim. He he sakalları kesin, alacağım dedi. ( Not. Hocalarımız çok iyidir. Kafa adamlardı şansımıza. Bir tek Musa hocamız vardı. Antigronla ceza keserdi. Hoş sonra bir ara saklamıştık onu ya neyse. Gerçi daha kalını ile geri geldi o da başka konu )

Her neyse. Arkadaşların yatakhaneye gittik olduk traşı. Neyse gittim sınıfa hoca dedi bu ne lan. Dedim hocam sakalları kestim. Dedi e bıyıklar duruyor. Hocam siz sakalları kes demediniz mi?

Eeeee dedi.

Ben : Ne eeesi hocam daha ne, işte jilet işte sakal dedim.

E mecbur aldı sınıfa.

He bu olaydan önce hoca sınıftan atarken bir arkadaş atıldı ortaya. Hocam benim de sakal var ben de çıkabilir miyim dedi ( Dersten kaytaracak güya uyanık ) Hoca baktı ( Bu arada sınıfta şeftalinin ne işi vardı hatırlamıyorum. Sanırım hocanın öğle yemeği sonrası tatlısıydı. ) Hoca ne dese beğenirsiniz? Masadaki şeftaliyi gösterip ; "oğlum o kadar tüy şeftalide de var. Şeftaliyi sınıftan atıyor muyum dedi. " Bir nevi arkadaşın intikamı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Ekim 2011; 9:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Mesela ben çok sevdiğim için bi kızın peşinden haftalarca koştum. O beni kabul etmedi. Sonra ben hiç mesaj atmadım. Sonra aradan iki ay kadar zaman geçti bu seferde o tekrar beraber olalım dedi. Bende ona cevap olarak geçti bolunun pazarı sür eşşşeği niğdeye demiştm.d o anki zevk hiçbişeyde yok yemin ediyorum :) intikam duygusu çok fena bişey

bolu degil BOR'un pazarı
    laf sokma duygusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmware -- 19 Ekim 2011; 0:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmware

quote:

Mesela ben çok sevdiğim için bi kızın peşinden haftalarca koştum. O beni kabul etmedi. Sonra ben hiç mesaj atmadım. Sonra aradan iki ay kadar zaman geçti bu seferde o tekrar beraber olalım dedi. Bende ona cevap olarak geçti bolunun pazarı sür eşşşeği niğdeye demiştm.d o anki zevk hiçbişeyde yok yemin ediyorum :) intikam duygusu çok fena bişey

bolu degil BOR'un pazarı
    laf sokma duygusu

tamam ben BOLU dedim. ne demek istedigimi anladıgına göre sıkıntı yok .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wmware

quote:

bolu degil BOR'un pazarı
    laf sokma duygusu

tamam ben BOLU dedim. ne demek istedigimi anladıgına göre sıkıntı yok .

arkadaşlar ne BOLU un pazarı ne de BOR un pazarı onun dogrusu GEÇTİ ÇARŞANBA PAZARI SÜR EŞŞEĞİNİ PEŞENBE PAZARINA

• O duyguyu hiçbirşeye değiştirmem
    TTnet'i açtım telefonu dediğim lafda bütün liseliler koptu resmen.
    Söz:‎"ahahaaha yine koptum yemin ediyorum!"
    Adam telefonu yüzüme kapadı.Ayıp demi?
  • Kız = sen hiç ciddi olamıyor musun?
    Ben = sen bide beni yatakta gör dedim.
    ve kız sustu ve uzaklaştı
  • quote:

• up
  • Ben laf sokmayı çok seviyorum bazen bu kötü oluyor. mesela arkadasım söyle demisti

Yav bizim mahallede bi arkadasım var cok salak böyle yaptıklarını anlatıyo herkes gülüo sonra bende ona senin arkadasın normaldir dedim baktım etraf suspus

hıı bide bizim sınıfta ten rengi siyah olan bi kız vardı demisti en son yazılılarımı cok yükselttim diye bende demistim arap atısın ya sonradan açılıyon
  • Bugun arkadasim bana sen herif misin dedi.

Ona sunu dedim

Erkekligimin zekatini versem sen bile erkek olursun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.