Erkekligimin zekatini versem sen bile erkek olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: mer-guana
bi ben yapamıyorum bu işi.insanları kırcam diye sesimi çıkaramıyorum..ama onlar beni kırar her zaman.
Bi kere fener lisin bastan kirildin . :D
quote:
Orijinalden alıntı: smh3408
Dersaneden bir kız vardı. Derste telefonla video çekiyordu. Erkeklerin videosunu çekiyor. Kızada gıcığım. Hoca gördü. Hoca: İlayda napıyosun? İlayda: Hayvan belgeseli çekiyorum hocam Ben: Kamerayı ters tutuyosun. Vee sınıf yarılır. Kız bütün ders konuşamamıştı
müthişti bu ya
bizim dersanede sait diye bi çocuk vardı.sbs de de ortalaması yanlıs hatırlamıyorsam 490lardaydı. bizim ingilizce hocamız vardı ümit hoca kulakları çınlasın her neyse şimdi bizim ümit hoca da cok iğrenç espri yapar ve feci laf sokardı. bi gün bizim sait hocaya laf sokmaya calıstı. ve sonra hocadan BEKLENEN ŞOK CEVAP :
SAit oğlum seni sabancı ne zaman aldı?
ilk başta anlamamıştık ama bi 10 saniye geçince jetonlar düşünce sınıf yarıldı tabi.
biz laf sokmayız başka şeyler
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
biz laf sokmayız başka şeyler
wuhuuuuuu
aslında çok varda şimdi akla gelmiyo işte
Lise yıllarımda sınıfta arka sıraların birinde oturuyorum. derste canım sıkıldı iyice. Çıkardım gazete okumaya başladım.Hoca gazeteyi gördü. "Kaldır onu" dedi. "Burdamı hocam" dedim sınıf koptu bende disiplinlik olduydum
Arkadasların mallıkları tutmus aralarında 'adamın biri varmıs' muhabbetleri yapıyorlar. Bırı cıktı hadı la hikaye uydurak dedi. Farklı orneklerden sonra bırısı cıktı 'adamın bırı varmıs topmus' dedi ben de 'olmaz ki sen otobiyografi yazdın ' demıstım. Kucukluk farklıydı tabıı
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Mesela ben çok sevdiğim için bi kızın peşinden haftalarca koştum. O beni kabul etmedi. Sonra ben hiç mesaj atmadım. Sonra aradan iki ay kadar zaman geçti bu seferde o tekrar beraber olalım dedi. Bende ona cevap olarak geçti borun pazarı sür eşşşeği niğdeye demiştm.d o anki zevk hiçbişeyde yok yemin ediyorum :) intikam duygusu çok fena bişey
Bende bikeresinde ''Alanla satan bilir Güzelle yatan bilir'' demiştim
ya ne yazık ki öyle güzel kapaklar sokamıyorum. o kadar geçmişte kalmış ve etkisi çok hafifmiş ki hatırlayamadım usta. bakalım belki aklıma gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: gonulden kalender
ya ne yazık ki öyle güzel kapaklar sokamıyorum. o kadar geçmişte kalmış ve etkisi çok hafifmiş ki hatırlayamadım usta. bakalım belki aklıma gelir.
Birisi ''ya sen bunu tanıyon mu'' dediğinde
O beni tanıyor mu diyorum, Susup kalıyor mesela
quote:
Orijinalden alıntı: AnL'
quote:
Birisi ''ya sen bunu tanıyon mu'' dediğinde
O beni tanıyor mu diyorum, Susup kalıyor mesela
iyiymiş bu usta. zeka meselesi tabi. akıllı adammışsın sevdim seni vesselam.
Laf sokmada esas mesele, karşında konuşan kişiyi ters köşeye yatırmaktır. o ne derse sende onun kullandığın sözcüklerle onun biraz zıttını söylersin galiba böyle oluyor. eyw sağolasın
quote:
Laf sokmada esas mesele, karşında konuşan kişiyi ters köşeye yatırmaktır. o ne derse sende onun kullandığın sözcüklerle onun biraz zıttını söylersin galiba böyle oluyor. eyw sağolasın
bakalım hacı. yok ne demek yeteneğin var yani :) denerim verdiğin taktiği çok teşekkür ederim.
quote:
quote:
bakalım hacı. yok ne demek yeteneğin var yani :) denerim verdiğin taktiği çok teşekkür ederim.
tost makinesinden giriyorum kusura bakmayın. Kardeş her ne olursa olsun rahatlğnı kaybetme heycanlanırsan cool olmassn
kendi dershanemde olan bir laf sokma olayını anlatayım :=
arkadaş: hocam kaç yaşında milli oldunuz? hoca:18 yaşında oldum arkadaş: haha:D ben 13 yaşında milli oldum hoca: sizin köyde eşşek çok galiba :):)
Bir gün urban terror oynuyordum Nickim:DeLi_DaNa idi... Çocuğun biri gelip hayirdir bu nick ne sen hayvanlarla çok mu iyi anlaşıyorsun demisti, Ben de tabi kanka demistim millet yarilmisti çocuk da g*t olmustu :D
Gülmekten ölmezseniz neyim gelin yüzüme tükürün.
Erkek: Benimle çıkarmısın? Kız:Seçenekler? Erkek: Evet veya Hayır Kız: Veya diyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: kılıcsızsovalye
Gülmekten ölmezseniz neyim gelin yüzüme tükürün.
Erkek: Benimle çıkarmısın? Kız:Seçenekler? Erkek: Evet veya Hayır Kız: Veya diyorum :D