Şimdi Ara

laf sokucu sözler lazım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cep telefonunu kurcalarken izin aldınmı de(sertçe)
    erkek arkadaşı hakkında konuşmaya başladımı sordukmu dersen kız senden soğumaya başlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezve

İlgili:http://www.youtube.com/watch?v=S2aea3gmrrY

çok komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: da da da

bir kız var..önce bana acaip derecede yazdı, hep şirinlikler yaptı, yanımda başka bi kız gördüğünde trip yaptı ama tam benim ona açılcaım sırada sevgilisi olduunu öğrendim! şimdide iletisine beni uyuz etmek istermiş gibi onunla ilgili mesajlar yazıyo ama sınıfta hala yanıma geliyo telefonumu karıştırıyo kendi resmini masaüstüne koyuyo falan..çok uzun olaylar..

şimdi bende ona 'kapak yapılcak tarzda' çok güzel laf sokan sözler arıyorum..bilenler aynı durumda olanlar yardım edebilcekler bişeyler yazabilirmi..çok dertliyim..

kapak yapıcı söz öğrenmene gerek yok

2-3 gün onu hiç sallama yaptıklarını hiç umursama. o süre sonunda onu bir kaşık suda boğabilecek kadar nefret ettiğini göreceksin.(sırılsıklam aşık olsan bile)(kendimde geçen hafta denedim oluo)

nefret aşırı seviyeye ulaştığında o da senin kendisine uyuz olduğunu anlamaya başlayınca, hem senin her bir lafın ona batacak hem de farkedeceksinki söylediğin 3 cümleden 2 si kapak amaçlı çıkıyor ağzından

denendi, test edildi...

• YES
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.