Şimdi Ara

laf sokucu sözler lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kız var..önce bana acaip derecede yazdı, hep şirinlikler yaptı, yanımda başka bi kız gördüğünde trip yaptı ama tam benim ona açılcaım sırada sevgilisi olduunu öğrendim! şimdide iletisine beni uyuz etmek istermiş gibi onunla ilgili mesajlar yazıyo ama sınıfta hala yanıma geliyo telefonumu karıştırıyo kendi resmini masaüstüne koyuyo falan..çok uzun olaylar..

şimdi bende ona 'kapak yapılcak tarzda' çok güzel laf sokan sözler arıyorum..bilenler aynı durumda olanlar yardım edebilcekler bişeyler yazabilirmi..çok dertliyim..

• Boşver vakit harcadığına değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 28 Kasım 2006; 22:58:11 >
  • "Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın bırak öyle erkeklerle gezmeyi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

"Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın bırak öyle erkeklerle gezmeyi"
    Şey falan de ben olsam sinir olurum.Böyle sen bu kızdan akıl iste.De ki bi kızaaşık oldum nası açılabilirim de.O sana salak salak şeyler söylicektir.Sonra ertesi gün git de dediklerini uyguladım kızla çıkıyoruz falan de.

Neden bunları yap beni seven ve benim sevmediğim biri benden sonra başkasını severse kudururum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: da da da

bir kız var..önce bana acaip derecede yazdı, hep şirinlikler yaptı, yanımda başka bi kız gördüğünde trip yaptı ama tam benim ona açılcaım sırada sevgilisi olduunu öğrendim! şimdide iletisine beni uyuz etmek istermiş gibi onunla ilgili mesajlar yazıyo ama sınıfta hala yanıma geliyo telefonumu karıştırıyo kendi resmini masaüstüne koyuyo falan..çok uzun olaylar..

şimdi bende ona 'kapak yapılcak tarzda' çok güzel laf sokan sözler arıyorum..bilenler aynı durumda olanlar yardım edebilcekler bişeyler yazabilirmi..çok dertliyim..

ya kardeşim öle bişe yok yani kpaak yapıcı söz vs.

laf sokmak ayrı bir sanat ciddiyim

yerine göre değişir yani sokacağın laf çeşidi şimdi burda istemenle bizim sölememizle olcak bişe deil

o insanın içinde warsa olay anında gelir ve karşındakini apıştırırsın

ama dikkat etmen de lazım dozu aşarsan çok kötü olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Şey falan de ben olsam sinir olurum.Böyle sen bu kızdan akıl iste.De ki bi kızaaşık oldum nası açılabilirim de.O sana salak salak şeyler söylicektir.Sonra ertesi gün git de dediklerini uyguladım kızla çıkıyoruz falan de.

Neden bunları yap beni seven ve benim sevmediğim biri benden sonra başkasını severse kudururum ben

Alıntıları Göster
    sen o lafı biliyosun "k" ile başlıyo bir kere bunu söylemen yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: beni_7_bitirdi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eeeaaaaha yeter be
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    git sor yaw erkek adam böyle yapar kızm bana nie davranıyon de
    büyük ihtimal kız öbüründen kopamıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sejde

Alıntıları Göster
    laf sokucu söz nedir ya?

duruma göre senin içinden gelecek yazacaksın ya da söyleyeceksin öyle alemin dediğiyle olmaz bu işler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sejde

Alıntıları Göster
    1. seni seviyorum diyemem bana yakışmaz çünkü nede olsa 'resmi olarak' bir erkek arkadaşı var..

2.kötü lafta söyleyememki hoşlanıyorum sonuçta yav!

3.

• quote:

Orijinalden alıntı: da da da

1. seni seviyorum diyemem bana yakışmaz çünkü nede olsa 'resmi olarak' bir erkek arkadaşı var..

3.

Alıntıları Göster
    quote:

3.

yazsana hoşlanıyorum diye ya en başta...senin işin zor birader sabret belki bir gün ayrılır

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

3.

yazsana hoşlanıyorum diye ya en başta...senin işin zor birader sabret belki bir gün ayrılır

Alıntıları Göster
    sen yine iyisin kardeş şükret valla benimki nişanlanmış yinede konuşslım diyor oda yetmezmiş gibi birini daha bulmuş hala bana çağrı atıyor şimdilik sabrediyorum ama ya intikam alacam ya azıma gelen küfürleri edip yollucam kim daha dertli ?

• quote:

sen yine iyisin kardeş şükret valla benimki nişanlanmış yinede konuşslım diyor oda yetmezmiş gibi birini daha bulmuş hala bana çağrı atıyor şimdilik sabrediyorum ama ya intikam alacam ya azıma gelen küfürleri edip yollucam kim daha dertli ?

Alıntıları Göster
    hoca senin durumunda kötü..bu ne ya kızların erkeklere çektirme mevsimi heral!

• quote:

Orijinalden alıntı: da da da

hoca senin durumunda kötü..bu ne ya kızların erkeklere çektirme mevsimi heral!

Alıntıları Göster
    [
    quote:

bir kız var..önce bana acaip derecede yazdı, hep şirinlikler yaptı, yanımda başka bi kız gördüğünde trip yaptı ama tam benim ona açılcaım sırada sevgilisi olduunu öğrendim! şimdide iletisine beni uyuz etmek istermiş gibi onunla ilgili mesajlar yazıyo ama sınıfta hala yanıma geliyo telefonumu karıştırıyo kendi resmini masaüstüne koyuyo falan..çok uzun olaylar..

Sana İsmail YK dan şarkı sözlerini şiddetle tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

[
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: phizikci

[
    quote:

tahmin et şu anda ne dinliyorum

allah belanı versin!

• sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhane

sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler
    Laf sokucu olmasında üstü kapalı sözler söylebilirsin artık ne tarafından anlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Laf sokucu olmasında üstü kapalı sözler söylebilirsin artık ne tarafından anlarsa.

Alıntıları Göster
    Hımm dur nakayım şey yapabilirsin.Önce onu sevgilisinden soğutmaya çalış."O sana göre değil.Sen daha iyilerine layıksın" falan de.Sonra kız sana ilgi göstermeye başladığı zaman da "bu kadar iyisini kastetmemiştim" dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopetoseeyou

Hımm dur nakayım şey yapabilirsin.Önce onu sevgilisinden soğutmaya çalış."O sana göre değil.Sen daha iyilerine layıksın" falan de.Sonra kız sana ilgi göstermeye başladığı zaman da "bu kadar iyisini kastetmemiştim" dersin.

Alıntıları Göster
    Kişisel tercihim:

DCC = Dostum Canın Cehenneme!

• quote:

Orijinalden alıntı: d4nce4lif3

Kişisel tercihim:

DCC = Dostum Canın Cehenneme!

Alıntıları Göster
    Bak arkadaş ne güzel söylemiş.. Laf sokmak kapak yapmak Ayrı bir sanat.. Herkez yapamaz.. Amma velakin diğer arkadaşın dedigi gibi üstü kapalı sözler yazarsan msn de ismine, o zmn kız herhalde anlar, tabi eğer senin için yazıyorsa o sözleri muhakkak seninde onun için yazdıgını anlar.. Mesela az kafamı yoram sana bi kaç söz bulam..

- Dalga geçtigim kızlar benle uraşır oldu Bırakın lan beni !

- (B) Dalga geçmez olaydım emi.. Kıza bak, keş yaptık iyimi bu tarz yazılar yazarsan altdayken üst e çıkarsın kız ne yazarsa yazsın konutşma lan dersin ( şahan misali ) yada hadi canım, bak bak agzından bal damlıyo, ne oldu lan beni kapak etmek için 24 saat laf mı düşünüon gel ben sana bir iki tane söliiim vs vs

Yada en güzel i uraşma..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.