Şimdi Ara

Laflar ağzımda düğümleniyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir hafta sonra okullar başlıyor. Liseye yeni geçtim (Dalga Geçmeyin ) Önceki 8 senem arkadaşlık hep boşuna gitti. Tüm arkadaşlarım laf sokuyor, hepsinin altında kalıyordum. Aslında aklıma her şey geliyordu ama söyleyemiyordum. Laflar ağzımda düğümleniyordu. Yani Eve Gidicem diyeceğime e-ee-ve gidicem diyordum. Kekemelik de değil. Siz çözün olayı. Lisede de böyle olmasından korkuyorum. En iyi arkadaşlıkların kurulacağı dönem ama işte sorun var. Ne yapmalıyım? Uzman hayat tecrübesine sahip arkadaşlar lütfen cevap yazsın. Ciddiyim

• Olm nolcak ezdirme kendini utanma kimseden annenle babanla konuşurmuş gibi konuş arkadaşlarınla kimse seni yemez sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dibb

Merhaba arkadaşlar. Bir hafta sonra okullar başlıyor. Liseye yeni geçtim (Dalga Geçmeyin ) Önceki 8 senem arkadaşlık hep boşuna gitti. Tüm arkadaşlarım laf sokuyor, hepsinin altında kalıyordum. Aslında aklıma her şey geliyordu ama söyleyemiyordum. Laflar ağzımda düğümleniyordu. Yani Eve Gidicem diyeceğime e-ee-ve gidicem diyordum. Kekemelik de değil. Siz çözün olayı. Lisede de böyle olmasından korkuyorum. En iyi arkadaşlıkların kurulacağı dönem ama işte sorun var. Ne yapmalıyım? Uzman hayat tecrübesine sahip arkadaşlar lütfen cevap yazsın. Ciddiyim

kimseye boyun egme onlar laf sokarsa sende sok ne yapabilirlerki üstüne gidenin üstüne gidiceksin yakın bi arkadaşın olmamıs analsılan ortaokulda bu sorun içinde kendine güvenini geliştir yoldan geçen birine saati sor bu insanlarla iletişimini güçlendirir telefon et hal hatır sor akrabalarına pozitif ve özgüvenli ol derim.

• şimdi sana ezdirme kendini falan filan demiyeceğim. bu sorununu bir şekilde halledene kadar o işi yapan arkadaşlarına mesafeli dur.sonra zamanla düzelicektir.
  • Hiç kendini düzeltmeye çalışma nası olsa insanlar seni olduğun gibi sevmek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dibb

Merhaba arkadaşlar. Bir hafta sonra okullar başlıyor. Liseye yeni geçtim (Dalga Geçmeyin ) Önceki 8 senem arkadaşlık hep boşuna gitti. Tüm arkadaşlarım laf sokuyor, hepsinin altında kalıyordum. Aslında aklıma her şey geliyordu ama söyleyemiyordum. Laflar ağzımda düğümleniyordu. Yani Eve Gidicem diyeceğime e-ee-ve gidicem diyordum. Kekemelik de değil. Siz çözün olayı. Lisede de böyle olmasından korkuyorum. En iyi arkadaşlıkların kurulacağı dönem ama işte sorun var. Ne yapmalıyım? Uzman hayat tecrübesine sahip arkadaşlar lütfen cevap yazsın. Ciddiyim

piskolojik olabilir ? öyle birşey duydmuştum galiba beynim birden onu söyledi şimdi

• sana laf sokan olursa onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyleyebilirsin mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.