Şimdi Ara

lag fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.son 2 gundur cok agir fps lag problem cekiyorum. Yani hep oyle degil fakat ornegin bots jarvanla gank atiyorum fakat ultimi basmama ragmen gozukmuyor. Veya kritik bi yerde donup engageliyecegim fakat bi bakiyorum yerimde duruyorum. Ayni durumda olan var mi? Cozumu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkkkll -- 27 Nisan 2013; 8:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen hafta bendede vardı ama bu hafta birşey kalmadı kendiliğinden düzeldi.

• şimdi lag fps derken hangisi? ping mi fazla oyun mu kasıyor? o jarvanın ultisinin görünmemesinin sebebi oyun dosyalarından kaynaklı repair çek düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

şimdi lag fps derken hangisi? ping mi fazla oyun mu kasıyor? o jarvanın ultisinin görünmemesinin sebebi oyun dosyalarından kaynaklı repair çek düzelir

Yok dostum soyle ornegin Adama e q atip ulti bastim fakat oyun bi anda dondu ve ultim cdye girmemisti.bazen 400 ping bazen 23 fps dusuyorum. Bilgisayarim da kotu degil ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkkkll -- 27 Nisan 2013; 9:30:45 >
  • Bende ping sorunu vardı 450 aşagı düşmüyodu bi format attim gg ping simdi 70 de sabit fps onu bilmiyorum

• son 2 gündür aynı sorun bende de var. adamların yaptığı tüm hareketler gözüküyor ama ben kıpırdayamıyorum. rengarla topa gang atcam ultimi bastım takıldım. sonra çimde bekliyorum, adamlar 2 kişi geliyor görüyorum ama kaçamıyorum öyle hareketsiz aklıyorum. attempting to reconnect de yazmıyo fazla ama öyle takılıyorum, ölümümü izliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    CSGO FPS drop problemi
    2 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.