Şimdi Ara

LAG ı %90 azaltma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raidennn

Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz.

Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz

Çalıştıra CMD Yazıyoruz.

Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2]

Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek.

Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||)

Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz

Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım.

Mantık
    Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak.

Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.****.com/files/38065529/64878/ahah.rar
    Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır

NOT: ALINTIDIR

dosyaya kesinlikle guvenmeyin

• ya bende ön belleği temizleyemedi nasıl olacak bu iş
  • hocam hiç bir şey anlamadım
  • Bi<işe yaramıyo vallahi
  • Bende bir şey anlamadım
  • Kendimize ping atmanın mantığı ne olabilki?lag TT ve server problemi.Forumda bu konudan anlayan vardır mutlaka onlar görebilseler keşke.
  • ya bunu bi deneyeyim dedim. lag çoğaldı. işte o zmn nası sövdüm bilemezsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

ya bunu bi deneyeyim dedim. lag çoğaldı. işte o zmn nası sövdüm bilemezsiniz

bnde denedim hiç bişi olmadı 2dk sonra oyundan attı
  • hahah çok saçma bu kadar uzun bişeyi nie yapıım ki hem ben lag olunca bilgisayarı 10-20 dk kapalı tutuorum sonra açıorum oyunu hiç lag olmuo
  • bu işlemın lag ı azalma ıle uzaktan yakından alakası yok beyler..bir kere dns örnegın nett bırseyı aramak ıcın genel olarak kullnılan yontemler vardır bılınen bır sıte yazarsın ya da google a gırersın ordan hemen ıstedıgın yere ıkı hamlede ulasırsın fakat bılgısayarlar ıcın ıslem bu kadar kolay degıl ..bılgısayarlar ip adreslerı ıle haberlestıklerı ıcın dns ortaya cıkar..yanı kısaca bu uzun ve karısık gelebılır ama kısaca özetlersek net uzerınde genel olarak kullanılan erişimleri hizmerterın sayısal degerlerını veya o hizmetlere baglı bılgısayarların ip adreslerını tanımlayan bir özellıktır..kullanıcı ılk olarak dns e yönlenır oradan da ıstedıgı adrese ulastırılır..tabı bız dırek basıyoruz ıckıyor sayfalar ama o kadar görundugu gıbı basıt degıl ısler..acılımı Domain Name Systemi Etki Alanı Adlandırıcısı--ad Sunucusu dur..bu mantıkla oyun ıcındeyken veya baglandıktan sonra lagı azaltma gıbı bırsey söz konusu olamaz ancak oyunla baglantının kurulamadıgı durumlarda her ıhtımale karsı cıkabılecek veya cıkmıs karısıklıkları gıdermek ıcın kullanılabılır..

• ayrıca lag nedır dersek...lag bilgisayarın istenilen sunucu ile arasında ki bağlantıda meydana gelen veri transferınde kı gecikmedır..bu gecıkme cogalırsa yanı lag artarsa disconnect olma ıhtımalı de dogru orantılı artar..lag ın ana sebebi baglanılmak ıstenılen sunucunun normalın üzerınde mesgul olmasıdır..bunu prtaık olarak acıklayacak olursak oyuna o an gıren cıkan oyucnu sayısı ya da gırmeye calısan oyuncu sayısı fazlaysa bu fazlalık sunucu agını dolayısıyla sunucuyu zorlayacagından lag meydana gelır..dıger sebebpler ıse baglantı yavaslıgı ,baglantı kısıtlıgı,aynı anda bırkac download yapılması,gıbı sayılabılır..
  • abi internetten bence o
  • abi girsek yapacazda trafikrten giremioz ki
  • Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek demişinde
    bende wista home pre var yaptım yükseltme gerkiyor dedi neden acaba bi yardım
  • ayrıca flushdns komutunun yaptığı dns önbelleğini temizleme işlemini bu kadar uğraşmadan görev çubuğundaki bağlantı simgesine sağ tıklayıp onar diyerekde yapabiliriz.. ama dns temizlenin lagi azaltmakta işe yarayıp yaramadığını bilemem..ben zaten hep yaparım onarmayı keyifli gelir sanki böyle internet hızlanmış gibi mutlu olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

ayrıca flushdns komutunun yaptığı dns önbelleğini temizleme işlemini bu kadar uğraşmadan görev çubuğundaki bağlantı simgesine sağ tıklayıp onar diyerekde yapabiliriz.. ama dns temizlenin lagi azaltmakta işe yarayıp yaramadığını bilemem..ben zaten hep yaparım onarmayı keyifli gelir sanki böyle internet hızlanmış gibi mutlu olurum

Abi bizim mahalledeki hacker abiler de öyle dedi

*by _-__-----___--_---BİG--NUKER_-_----_-__-_- (World's "BIGGEST NUKER"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beni7Bitirdi_ -- 28 Haziran 2007; 21:46:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

ayrıca flushdns komutunun yaptığı dns önbelleğini temizleme işlemini bu kadar uğraşmadan görev çubuğundaki bağlantı simgesine sağ tıklayıp onar diyerekde yapabiliriz.. ama dns temizlenin lagi azaltmakta işe yarayıp yaramadığını bilemem..ben zaten hep yaparım onarmayı keyifli gelir sanki böyle internet hızlanmış gibi mutlu olurum

hahahahahaha rofl kanka güldürdün akşam akşam allahda seni güldürsün (bu arada big nuker baba bugün topic açmadı başına bişi glemiş olmasın)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

hahahahahaha rofl kanka güldürdün akşam akşam allahda seni güldürsün (bu arada big nuker baba bugün topic açmadı başına bişi glemiş olmasın)

Ben de bilmiyorum, olabilir. Kendisi bu konuda bir mesaj yazsaydı sorardık hayırdır ne oldu diye...

• bende denedim önbelleği temizlemedi runcleaner ad aware kullandım olmadı bu nasıl oluyo topic i açan arkadaş anlatsana
  • ip nerden öğrencez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.