Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz. Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz Çalıştıra CMD Yazıyoruz. Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2] Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek. Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||) Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım. Mantık Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak. Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.rapidshare.com/files/38065529/64878/ahah.rar Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır NOT: ALINTIDIR
quote:Orjinalden alıntı: raidennn Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz. Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz Çalıştıra CMD Yazıyoruz. Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2] Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek. Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||) Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım. Mantık Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak. Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.****.com/files/38065529/64878/ahah.rar Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır NOT: ALINTIDIR Ben Yazdım Onu BLOG Sayfamda Var Ama Forumdan Silinmiş?
Bende ip adresı ornektekı gıbı cıkmadı valla 34.1.1.7 bole bısı cıktı ip aresı yaptım hıcbı ıse yaramadı
quote:Orjinalden alıntı: tazmanyak_06 SAKIN YAPMAYIN SİZİ PCNİN BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİR Ne alaka ? Ayrıca hiç bi işe yaramıyo 2-3 kez denedim bi fark göremedim..