Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz. Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz Çalıştıra CMD Yazıyoruz. Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2] Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek. Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||) Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım. Mantık Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak. Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.rapidshare.com/files/38065529/64878/ahah.rar Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır NOT: ALINTIDIR
quote:Orijinalden alıntı: raidennn***** bu yere rapidshare yazıyorusquote:Orjinalden alıntı: raidennn ***** bu yere **** yazıyorus ciddi olamassın
quote:Orijinalden alıntı: raidennn***** bu yere rapidshare yazıyorusquote:Orjinalden alıntı: raidennn ***** bu yere **** yazıyorus ?? EDitle Hata Var
quote:Orijinalden alıntı: raidennn***** bu yere rapidshare yazıyorusrapid-share yazıyorus ne olmas seymiş yaw
quote:Orijinalden alıntı: raidennnrapid-share yazıyorus ne olmas seymiş yawAlıntıları Göster verilmişti
quote:Orijinalden alıntı: Albay Hardalping atma gibi bişeyAlıntıları Göster Verilmişti yaw ama benim işime yaradı ben diğerini ararken sen koymuşun :)
quote:Orijinalden alıntı: Evil ClownVerilmişti yaw ama benim işime yaradı ben diğerini ararken sen koymuşun :)Alıntıları Göster gercekten lag azalıyomu???
quote:Orijinalden alıntı: fSinatragercekten lag azalıyomu???Alıntıları Göster bişi sorcam pingmizi nerden bulcaz
quote:Orijinalden alıntı: cRonicq-ManNaqbişi sorcam pingmizi nerden bulcazAlıntıları Göster ***************GERÇEKTEN Oluyooooo mU????********
quote:Orjinalden alıntı: raidennn Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz. Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz Çalıştıra CMD Yazıyoruz. Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2] Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek. Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||) Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım. Mantık Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak. Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.****.com/files/38065529/64878/ahah.rar Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır NOT: ALINTIDIR Ben Yazdım Onu BLOG Sayfamda Var Ama Forumdan Silinmiş?
quote:Orijinalden alıntı: omerfarukcanquote:Orjinalden alıntı: raidennn Silkroada Giriyoruz, Login Filan Olup Oyuna Giriyoz. Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz Çalıştıra CMD Yazıyoruz. Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2] Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek. Sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||) Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Güzelce Oynuyorsunuz Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır Hurafa Değildir. Filozof Olan Arkadaşlarımız İçin Mantığınıda yazdım. Mantık Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak. Anlamayanlar İçin Flash:http://rs129gc.****.com/files/38065529/64878/ahah.rar Bu Flash'i Taratmadığım Mutlaka AntiVirüsle Taratın.virüslu olabılır NOT: ALINTIDIR Ben Yazdım Onu BLOG Sayfamda Var Ama Forumdan Silinmiş?çok güzel lagtan seser kalmadı paylaşım için sağol
quote:Orijinalden alıntı: alipaşaçok güzel lagtan seser kalmadı paylaşım için sağol Alıntıları Göster Bende ip adresı ornektekı gıbı cıkmadı valla 34.1.1.7 bole bısı cıktı ip aresı yaptım hıcbı ıse yaramadı
quote:Orijinalden alıntı: a.candemirBende ip adresı ornektekı gıbı cıkmadı valla 34.1.1.7 bole bısı cıktı ip aresı yaptım hıcbı ıse yaramadı Alıntıları Göster yaw her girişte mi yapacaz yoksa bir kere yapsak olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: knucklesın gücüyaw her girişte mi yapacaz yoksa bir kere yapsak olur mu?Alıntıları Göster .: bu işaretlerde olacak mı?
quote:Orijinalden alıntı: *siteci*.: bu işaretlerde olacak mı?Alıntıları Göster bende ön belleği temizlemiyor ne yapabilirim
quote:Orijinalden alıntı: *siteci*bende ön belleği temizlemiyor ne yapabilirimAlıntıları Göster SAKIN YAPMAYIN SİZİ PCNİN BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİR
quote:Orijinalden alıntı: tazmanyak_06SAKIN YAPMAYIN SİZİ PCNİN BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİRAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tazmanyak_06 SAKIN YAPMAYIN SİZİ PCNİN BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİR Ne alaka ? Ayrıca hiç bi işe yaramıyo 2-3 kez denedim bi fark göremedim..