Şimdi Ara

LAG SORUNU 12.10.2010--19.10.2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftanın inspectionundan sonra bi lagdır başladı bitmedi. Dedik bugün yeni inspection var düzelir daha berbat oldu. Sizdede aynı problem varmı 2-3 farklı ilden denedim (denettirdim) aynı problem

• Dc olma Sorunu Var Sadece Tabi Lagda Cabası
  • Hocam dc bugün başladıda, Sizdede 1 haftadır lag varmı?
  • Lag fena var
  • Bu nasıl oyun yav bhergün yeni bi sorun
  • 7 chara girip pt yapıyorum sürekli charlar sürekli dc yiyo lag desen aldı başını gidiyo mana orbit , heal , dance hepsinde sorun oluyo. Fakat sorunun kaynağı %100 silkroad değil ttnet de bu ara pek iyi değil ...
  • Hocam ben ttnet kullanmıyorum. uydunet kullanıyorum.Ayrıca Turkcell ilede denedim ( VINN ). Sonuç aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 17-18-19-21 PS4
    2 hafta önce açıldı
    Filmora 11.7.3 sorunu
    2 ay önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devamlı hiç bitmeden lag var....
  • Ya bende de de bu 2 haftadır devam edio lag i yana şırı dc alıyorom ayrıyetten s-bot oto logn de olmuo çıldıracam
  • ohh korktum bi an sadece bende lag var adamlar paso ölüyor dc oluyor sandım :) Vofafone 3g modem kullanıyorum bu salı guncellemeye kadar 0 lag ıle oynuyodum sımdı adamları yerden kaldıramıyorum
  • Oyundan kaynaklanan bir lag var.İnternet'le ilgisi yok
  • Arkadaşım kaç kere söylendi bu. Ayrıca sorun da oyunda değil türkiye nin internetinde. Türk telekomun yurtdışı çıkışları ya hat trafiğini kaldıramadıgı için çöküyor ya da tasarruf amacıyla ttnet kapasiteyi azaltıyor. Nedeni bu.
  • bendede acayip dc var..en fazla 12-13 sn oyunda duruyorum...ben 2009 da isroyu bırakırken 25 saat oyunda kalmıştım yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.