ya beyler bende sole bi olay war ben adamlara wuruyorum adamlar 5 sny once oldugum yerı tarıolar yanlarından gecıom fln dalamıolar ve en sonunda hepsı bırden oluolar ben wurdukdan 1 , 2 dakıka sonra daha sonra he lagger kick lvlegalvlen diyip atıolar serverdan sıkıldım artık adamlara ben 5 dakıka once wurdukdan sonra yatmasından ve serverdan atılmakdan bi çare please buarada benım ismim ( lvlegalvlen ) karıstırmayın
ozellıklerım sunlar buna gore degerlendırın lutfen windows defender war ( virus koruması ) pc-line micro ( anti virus ) 256k adsl ve oyuna girerken hiç birseyı acmıyorum sadece Gunz acık oluyor
SİZCE neden LAGGER oluyorum ?
iki defa aynı konuyu farklı başlıklarla acmanın bi mantığı yok konu kapatılsın yada birleştirilsin senin net problemin var dostum 256 kbps de ancak 4 kişilik kurulmuş serverlarda oynayabilirsin dier yüksek kişilikli serverlarda yüksek ping den dolayı ya oyundan atarlar atmasalar bile kimse o oyundan zevk alamayacağı için cıkarlar
CILDIRCAM AYNI PROBLEM BENDE DE VAR GEREK GUNZ DE GEREK DİGER ONLİNE OYUNLARDA PİNG COK YUKSEK OLDUGUN LAG OLUYOR BUNUN PROGRAMLARI VAR GENEDE FAYDA VERMİYOR
walla 256 ile bu oyun oynanmaz.en az 512 alıcaksın.
evet 256 zor. birde kişi sayısı 10 u geçerse girmemeye çalış..
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
walla 256 ile bu oyun oynanmaz.en az 512 alıcaksın.
oh be yırttık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme