Ya beyler sizde de dünden beri çok lag warmı bende full lag sabah hariç bunun bi çözümü warsa buraya yazabilirmi
yapabileceğin cok şey yok lag karşısında.. ram yükseltmeyi dene
Lag ın Sorunu TTNet.
quote:
Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_
Benim bilgisayarda 3GB ram var lag dan adım atamıyorum nasıl olacak ? Daha demin 160k ya elixir weaponları toplayacaktım stall dan DC yedim lanet olası oyunda.
ram ve lag mi? bu bağlantıyı kuran arkadaş bi açıklama yaparsa sevinicem
quote:
Lag farklı bilgisayar kasılması farklıdır...
Lagın kaynağı internet ile alakalıdır...
Bilgisayar kasılması donanımlar ile...
quote:
Orjinalden alıntı: Intella
quote:
Lag farklı bilgisayar kasılması farklıdır...
Lagın kaynağı internet ile alakalıdır...
Bilgisayar kasılması donanımlar ile...
Ne alaka Lag varsa oyunda ve başta ram bilgisayarın iyi ise fazla etkilenmezsin, lag dediğimiz ping olayında veriler sizin anlayacağınız dille kesintili kesintili geldiği için ram düşük ise bir anda bir kaç milisaniyenin işlemini yapmak zorunda kalacağı için ram zorlanır ve ekran kasılmaya başlar eğer ram ve ekran kartın yüksekse bu anlık yoğun işlemden fazla etkilenmezsin. Azaltabilirsin ama yokedemesin
Ram düşük olduğudna bilgisayar yavaşlar ama internet yavaşsa lag olur oyunda kısa süreli donma olur
bende neredeyse hiç lag yok 1024 ram 3.4 Ghz işlemci Ram 2048 olsa daha neler olur kimbilir
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
bende neredeyse hiç lag yok 1024 ram 3.4 Ghz işlemci Ram 2048 olsa daha neler olur kimbilir
3.4 ghz işlemci 2048 ram 4096 mbit internet vede 512 ekran kartı lag ın l si yok
quote:
Orjinalden alıntı: FoRDeaTH
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
3.4 ghz işlemci 2048 ram 4096 mbit internet vede 512 ekran kartı lag ın l si yok
senin bilgisayarına hastayım ben
Bende çok az lag var.
o ttnet hat çıkıslar turkiye yurtdısı cıkısları kotu turkiyede olsa sro lag olmazdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme