Şimdi Ara

LagNedDuathla olan kavgayı bitirmek adına Muslumcu vs YatLanOraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biliyosunuz ki LagNedDuath la bir savaş oldu ve ortam çok gergin.Ben ve MuSLuMCu kardeşim bu gergin ortamı yatıştırmak adına küçük bi pvp yaptık.Herkes bilsin ki bu bizim kimseden korktuğumuz için yaptığımız bir değildir biz sadece barış çubuğu uzatmak istedik.Ve muslumcu kardeşimde bana yardımcı oldu.Şimdi herkes resimlerin keyfini çıkarsın.

Evet pvp yi ben kazandım ama dostluk kazansın diyorum.Sonuçta muslumcu kardeşimde emek hrcamış güzel bir çar yapmış kendisine ve defansları sağlam ama benim defanslar gayet kötü.Ayrıca muslumcu kardeşimin soyulan 65 lvl çarı için kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

• Bu tartısmada burda kapanır umarım Bu arada ss ler guzel bi cevap nitelıgı tasıyo atıp tutanlar ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 8 Şubat 2007; 17:53:05 >
  • Şu anda guildime hakaret eden ve ezikler korkuyolar diyenleri kınıyorum.Bırakında kendi aramızda çözelim bu konuyu.Guild savaşı gerçekten çok matrak süper ve eğlenceli geçti.Video çektik 3 bölüm halinde bir sürü fotograflar çektik.Bunları forumda yayınlıycaz tabiki ve forum ahalide savaşın keyifli yanını görcekler.Bu konunun savaştan öteye ne taraflara kaydığını görüyorumda 2 taraf adına özür diliyorum herkesten.

SAVAŞ ESNASINDA SADECE BİR SAVAŞ BİR OYUN OLDUĞUNU UNUTUPTA BANA ANA AVRAT KÜFÜR EDEN BOZKURT12 VE _ARTViNLi_ nikli arkadaşları kınıyorum burdan.

özellikle BOZKURT12 lafım sana bizim guildimize kafa tuttun ve bütün guildini yerle bir ettik yüzlerce defa guild savaşı attık.onlarca defa pm attım ama hep küfretti.Dün savaşta gelip hem lagnedduath guildinin yanında kendini bişey zannetmesi hemde bana ettiği çok ağır küfürlerden dolayı kınıyorum kendisini ciddi bir şekilde tabi anlarsa.

başka isim vermek istemiyorum bu konuda bu arkadaşlar otursunlar ve düşünsünler ben neden küfrettim diye cevaplarını oyunda pm yoluyla bekliyorum

• ALINTI
    "Evet pvp yi ben kazandım ama dostluk kazansın diyorum.Sonuçta muslumcu kardeşimde emek hrcamış güzel bir çar yapmış kendisine ve defansları sağlam ama benim defanslar gayet kötü.Ayrıca muslumcu kardeşimin soyulan 65 lvl çarı için kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. "

***bu dostluğu geçen akşamki rezaleti yapmadan önce düşünseydiniz daha iyi olacaktı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 9 Şubat 2007; 11:15:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.