Şimdi Ara

LAGUNA 3 TEST SÜRÜŞÜ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
116.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca lagunaya bu kadar hastaysan ve sıkı savunucusuysan sat toyotanı al sende bir laguna... 2. elleri gayet hesaplı. Piyasada rahatca bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: monastery

Ya kardeşim sen nesin böyle ya git başka topik aç laguna 3 kötü bir otomobildir diye orda tartış. Başından beri şu işin yok direksiyonu ağır yok sürüş pozisyonu kötü yok yeni araçlar çıkıcakmış daha kullanışlı olucakmış. Tabiki yeni araçlar çıkıcak ınsıgnıa çıkıcak piyasayı sarsıcak nebiliyim yeni passat çıkıcak sınıfının yine en iyisi olucak. Laguna yeterince iyi bir otomobil beklentileri de hertürlü karşılayan bir otomobil. Babamla 10 gundur konuşuyoruz istanbul dışında sürekli yol yapıyor son derece memnun olduğunu belirtti. Sen lagunayı karalamaya çalışıyorsun. Şu anda güncel kasa passattanda ve birçok araçtanda daha iyi bir otomobil.
    quote:

Orjinalden alıntı: SON KELAM

Yeni araçlar yakında görücüye çıkıyor. Lagunadan daha kullanışlı otolar cıkacak.

+1

Ayrıca lagunaya da rahat degil diyen bir insanı ilk kez goruyorum. Kendi sınıfında laguna en rahat araclardan biridir. Konfor, guvenlik yol tutus konusunda sınıfındaki diger araclardan hiçbir eksigi yoktur, fazlası vardır. Bizim onceki arabamız 2006 model 1.6 benzinli laguna II idi şimdi 1.5 dizel laguna III kullanıyoruz. Kesinlikle ve kesinlikle cok memnunuz. Arkadas lagunayı kotulerken koltukların yapısını, ses sistemini eleştirmiş. Oncelikle ben kendi izlenimlerimi aktarayım. 130-140 la cok viraja girdim hiç yerinden oynamıyorsun surus pozisyonun bozulmuyr. O yan destekleri hızlı spor arabaları için düzenlenir. Virajlara aşırı hızlı girdiginde saga sola kaymayasın die. Yani konforla fazla ilgisi yoktur. Ses sistemine gelince oncelikle ben ses sistemine fazla onem vermem ama onceki lagunamızda cabasse vardı şimdi yok. Ben cok fazla bir fark goremiyorum. Son olarak da arkadas lagunadan daha kullanıslı araclar cıkacak demiş. Tabii ki zamanla cıkacak teknoloji gelişiyor. Sadece laguna degil, mercedes bmw audi.. hepsinden daha kullanıslı araclar cıkacak o zamn hiç araba almayalım. Monastry arkadas kendine profosyonelleri kaynak olarak gosterdiginde yine o arkadas uste cıkmıs profosyonelleri kotulemiş hatta ve hatta onların cogu zaman yanlış bilgiler verdigini iddia etmiş. Peki diyorum

• laguna 3 ün en üst donanımda uzaktan kumanda ile neler yapabiliyoruz.mesela açık camlar kapanıyor onun harici kapalı camları istediğimiz konuma dışarıdan indirebiliyormuyuz.veya kart yanaştık elimiz dolu kartı algılayıp kilitleri açıyormu
  • şakamısın kardeşim ya ben lagunanın hastası felan değilim . Hadi ben yaptım bir hata toyota aldım . Sen niye laguna aldın ozaman sen bakmadın mı bu arabanın müzik sistemine nasıl diye? sen bayide test sürüşü yapmadınmı sürüş pozisyonu nasıl diye? Asıl sen sat 2. eli madem kuvvetli al bi passat mondeo kurtul
    quote:

Ayrıca lagunaya bu kadar hastaysan ve sıkı savunucusuysan sat toyotanı al sende bir laguna... 2. elleri gayet hesaplı. Piyasada rahatca bulabilirsin...
  • Arkadaş ben tartışmayı sevmem. Sen nasıl biliyorsan öyle yap. Herkesin doğrusu kendine. Ben sadece objektif olmayı seviyorum. Sana başarılar diliyorum... Genel geçer yorumum budur bu konuya ve konuyu burda kapatıyorum. Herkes hayırlısıyla mutlu mesut binsin aracına.... Zevkin tartışması olmaz!

quote:

şakamısın kardeşim ya ben lagunanın hastası felan değilim . Hadi ben yaptım bir hata toyota aldım . Sen niye laguna aldın ozaman sen bakmadın mı bu arabanın müzik sistemine nasıl diye? sen bayide test sürüşü yapmadınmı sürüş pozisyonu nasıl diye? Asıl sen sat 2. eli madem kuvvetli al bi passat mondeo kurtul
    quote:

Ayrıca lagunaya bu kadar hastaysan ve sıkı savunucusuysan sat toyotanı al sende bir laguna... 2. elleri gayet hesaplı. Piyasada rahatca bulabilirsin...

• eyvallah arkadaş ben de sevmem tartışmayı. Fuarda gidip bakıcam bu hafta ınsıgnıaya muhtemelen çok daha iyi bir araba ama bu iş böyledir arkadaşlar. Eski güncel kasa vectra da laguan 3 kadar iyi değildi laguna yeni çıktığında. Benim söylemek istediğim laguna 3 düşünenler bu araba sizi üzmez beklentilerinizi cevapsız bırakmaz...
  • bak kardeş son kez bu konuyla ilgili birşey yazacağım. Ben objektifim. Objektif olmasam kendi toyotamı da eleştirmem onun fanatiklğini yapardım. Senin tüm yazılarını okudum. Laguna nın müzik sistemi hakikaten daha iyi olabilirdi haklısın. Sürüş pozisyonu normalden biraz daha yüksek ama gerçekten alıştıktan sonra bir sorun yaşamadım yaşayanda duymadım. Park etme esnası dışında direksiyonun ağır kaldığını düşünmüyorum. Arkadaş sen bugün bu araç yerine bir mondeo , bir passat , bir C5 veya her ne kadar kapalı kutu olsada bir insignia sahibi (piyasaya çıktığında) olsaydın yine şikayetlerin olacaktı. Mondeo nun klimasının yetersiz olduğu söylendi sen de bundan şikayetçi olabilirdin. Passat ın yol tutuşu rakiplerine göre oldukça zayıf kaldığını, her nekadar bir volkswagen olsa da malzeme kalitesinin standartları belirlemediğini ve düşük kaldığını ben sana söyleyebilirim. Şimdi buraya hepsini yazamam ama D SEGMENTİ Bu tip araçların hepsinde birtakım sorunlar göze çarpıyor. Lagunanında bana göre süspansiyonu rakiplerine göre sert ve darbe emiş konusunda yeterince başarılı değil. Ayrıca evet müzik sistemi bu sınıf bir araç için daha iyi olabilirdi. Yani sonuç olarak bütün bu eksiklerin hiçbirisinin bir araçta olmaması için daha doğrusu mükemmele yakın bir tercih için kesenin ağzını açıp BMW , MERCEDES veya audi almak gerekir diye düşünüyorum. Beklentilerin çok yüksek ise daha büyük bir kitleye hitap eden ford renault volkswagen citroen veya peugeot opel gibi markaları değil PREMİUM diye adlandırılan ve fiyatı daha yüksek olan mercedes bmw veya audi gibi araçları tercih etmelisin. İmkanı olan zaten böyle yapsın...

• Bugün google'da "Laguna+direksiyon+sert" diye aratırken bu başlığı buldum ve en başından okumaya başladım. Laguna 2'yi ilk aldığımdan beri(yani cicim ayından sonra) direksiyonu sert buluyorum. Bugün tekrar Megane kulandım da farkı hatırladım.
    Megane 2'mi satıp 2006'da Laguna 2 privilege aldım, hala kullanıyorum. Yaklaşık altı ay önce Laguna3 1.5 dizel'i test ettim. Aslında benzinli alacaktım beğenseydim. Ama test aracı dizel olduğu için onu denedim, sonradan benzinli geldi mi diye sormak bile içimden gelmedi.
    Kesinlikle DİREKSİYON SERT. Hem Laguna 2'de hem 3'te. Megan 2 parmakla dönüyordu. Hala hayret ediyorum, mantığını anlamıyorum!!!
    Koltuklar Laguna 2 gibi yüksek konumlu ve Laguna 2 kadar rahat değil.
    Süspansiyon sert. Viraj için iyiyse de yollarda virajdan daha çok bozuk satıh var.
    Bagaj kapağı da olmamış. Kışın donarsa nasıl kaldırılacak? Tutacak yeri yok!.. Şık durmuyor ve kullanışlı değil. Kapak selefine göre dar olmuş. Laguna 2’de daha güzel.
    1.5 dizel + 6. vitesten (yani yakıt tasarrufu) başka bir yeniliği yok. Beni heyacanlandırmadı, şaşırtmadı. Bari navigasyon koyalardı yada ön park sensörü.
    Kısaca ben beğenmedim, almaktan vazgeçtim. Laguna 2 ve Megane 2 kulanmış biri olarak beklentilerimi karşılamadı…Laguna4 bekleyecem..

• peki arkadaş rezalet bir araba almışız direksiyonu sert , koltukları rahatsız , süspansiyonları sert
  • hakkatten arkadaş 1,5 2 aydır kullanıyorum benim ve diğer laguna 3 kullanıcılarının göremediği ne kadar sorun varmış.Ya bunlar uydurma laflar Lagunasından memnun olmayan satsın kardeşim buraya gelip kötülemekte neymiş yok direksiyon sert yok bazı yerlerinde işçilik kötü fln filan.Bırakın bu işleri Lagunanın keyfini çıkarmaya bakın bunu derim sadece ben size
  • Son derece katılıyorum. Artı bu Lag 3 lerin hoparlörleri Cabasse değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: a.gelbal

hakkatten arkadaş 1,5 2 aydır kullanıyorum benim ve diğer laguna 3 kullanıcılarının göremediği ne kadar sorun varmış.Ya bunlar uydurma laflar Lagunasından memnun olmayan satsın kardeşim buraya gelip kötülemekte neymiş yok direksiyon sert yok bazı yerlerinde işçilik kötü fln filan.Bırakın bu işleri Lagunanın keyfini çıkarmaya bakın bunu derim sadece ben size
  • Önemli değil kardeşim cabbase olması felan. Sırf renault marka imajı türkiye de insanları tatmin etmediği için renault lar önyargılı eleştiriliyor bence.
  • Ama güzel araç sadece merak ettim. Fransız olduğu için Cabasse'de Fransız ondan?
    quote:

Önemli değil kardeşim cabbase olması felan. Sırf renault marka imajı türkiye de insanları tatmin etmediği için renault lar önyargılı eleştiriliyor bence.
  • kardeşim valla bilmiyorum, cabbase diye bir müzik sistemi ben de ilk defa bu forumda duydum. Benim bildiğim Harman cardon Bmw kullanır , Bang olufsen audi kullanır diğerlerini bilmiyorum ama zaten laguna 3 te ses kalitesi çok düşük değil idare eder yani..
  • Anladım teşekkür ederim, bende öyle duydum da cabasse kullanıyolarmış diye.
    quote:

kardeşim valla bilmiyorum, cabbase diye bir müzik sistemi ben de ilk defa bu forumda duydum. Benim bildiğim Harman cardon Bmw kullanır , Bang olufsen audi kullanır diğerlerini bilmiyorum ama zaten laguna 3 te ses kalitesi çok düşük değil idare eder yani..
  • rica ederim başka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • cabbase dünyaca ünlü fransız audio markasıdır...laguna hala cabbase kullanır ama tr de var mı bilmiyorum....yoksa bile mais in işidir kesin...

renault koleos ise genelde japonların kullandığı (mazda nissan v.s.) marka olan bose yi kullanır ama ülkemize yine ithal edilmez mais sağolsun
  • Gayet doğru bir yorum. Katılıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

cabbase dünyaca ünlü fransız audio markasıdır...laguna hala cabbase kullanır ama tr de var mı bilmiyorum....yoksa bile mais in işidir kesin...

renault koleos ise genelde japonların kullandığı (mazda nissan v.s.) marka olan bose yi kullanır ama ülkemize yine ithal edilmez mais sağolsun
  • good car.
  • Koleos Türkiyeye geldi ve bose ses sistemi var 300watt 5hoparlör+2tweeter+1subwoofer var mais saolsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

cabbase dünyaca ünlü fransız audio markasıdır...laguna hala cabbase kullanır ama tr de var mı bilmiyorum....yoksa bile mais in işidir kesin...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.