Şimdi Ara

LAGUNA 3 TEST SÜRÜŞÜ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
116.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: agelbal

Koleos Türkiyeye geldi ve bose ses sistemi var 300watt 5hoparlör+2tweeter+1subwoofer var mais saolsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

cabbase dünyaca ünlü fransız audio markasıdır...laguna hala cabbase kullanır ama tr de var mı bilmiyorum....yoksa bile mais in işidir kesin...

renault koleos ise genelde japonların kullandığı (mazda nissan v.s.) marka olan bose yi kullanır ama ülkemize yine ithal edilmez mais sağolsun

o zaman cidden çok sevindim

ammmaaaaa diğer markalar yurt dışında piyasaya yeni çıkan modelleri ülkemize kısa sürede getirirken renault bu konuda hep geç kalıyor

artık navigasyonu da opsiyonel olarak sunsa fena mı olur peki hocam koleos'ta var mı navigasyon sistemi

• hayır yok.
  • KALEOSTA, DİKKAT EDİN HERŞEY OPSİYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

KALEOSTA, DİKKAT EDİN HERŞEY OPSİYON

EVET RENAULT'NUN SİTESİNDE BÜTÜN OPSİYONLARI EKLEDİM 86 YA ÇIKTI

• Ama Laguna III daha kaliteli II ye göre ve daha şık bu tasarım daha iyi oturmuş bence.
  • Tasarımı nedense hiç hoş gözükmedi bana .
  • Tasarımı herkezin hoşuna gitmedi çünkü biraz milliyetçi duygularla çizilmiş sanırım. Ancak kalite çıtası oldukça yükseğe tırmanmış.

LAGUNA 3 TEST SÜRÜŞÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: monastery

Tasarımı herkezin hoşuna gitmedi çünkü biraz milliyetçi duygularla çizilmiş sanırım. Ancak kalite çıtası oldukça yükseğe tırmanmış.

aracı siz aldıysanız hayırlı uğurlu olsun

Allah kaza bela vermeden güvenli sürüşler nasip etsin
  • teşekkür ederim dostum Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Araç ağustosta alındı bende auris var babam kendisine aldı bizde arasıra nasipleniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: monastery

teşekkür ederim dostum Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Araç ağustosta alındı bende auris var babam kendisine aldı bizde arasıra nasipleniyoruz

monastery arkadaşım aracın iç ve dış resimelrini bekliyorum
  • En kısa zamanda resim çekeceğim. Babamla farklı şehirlerde yaşadığımız için pek şansım olmuyor ancak bu haftaiçi tekrar yanına gideceğim ve resim çekeceğim
  • Arkadaşlar bugün Laguna 3 1.5 dci test sürücü yaptım. İç malzeme kalitesi ve dizaynına bayıldım. Sürüşünü de sevdim. Yalnız benim sorunum şu:

Forumda veya etrafınızda bu arabanın 1.6 benzinlisini hiç alan yok mu? Ben az yol yapan birisiyim. Dizeli neredeyse 5 milyar daha fazla. 1.6 benzinli alsam katalogtaki 10.4 litre değerini şehir içinde geçer mi? Performans sorunu yaşar mıyım? Pek performans ve hız düşkünü birisi değilim benim için konfor önemli. Bu durumda benzinli almamı önerir misiniz? Yoksa illaki dizel mi?
  • Hiç bir sorun yaşamassız. Hatta araban çok daha sessiz olur.

Satarkende yine aynı şekilde daha avantajlı bir rakama satarsın.

Ama dizelin yüksek torkunun verdiği keyfi alamassın.

quote:

Orjinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar bugün Laguna 3 1.5 dci test sürücü yaptım. İç malzeme kalitesi ve dizaynına bayıldım. Sürüşünü de sevdim. Yalnız benim sorunum şu:

Forumda veya etrafınızda bu arabanın 1.6 benzinlisini hiç alan yok mu? Ben az yol yapan birisiyim. Dizeli neredeyse 5 milyar daha fazla. 1.6 benzinli alsam katalogtaki 10.4 litre değerini şehir içinde geçer mi? Performans sorunu yaşar mıyım? Pek performans ve hız düşkünü birisi değilim benim için konfor önemli. Bu durumda benzinli almamı önerir misiniz? Yoksa illaki dizel mi?

• isimbulunamadı arkadaşım bence sorun yaşarsın...yaklaşımın cok doğru fazla km yapmayacaksan neden 5 bin daha verecen....
    ben hiç hız sevmeyen hatta korkan ve konfr öncelikli kullanımlar önceliğimdir
    bende laguna 2 1600 benzinli vardı...ama aracın hantallığı yokuş çıkamaması beni bile yıldırdı..ve cok benzin yiyodu
    yeni kasa benzinli kullanmadım ama yani motor aynı gibi 6 vites koymaları sorunu çözebildimi bence çook zor...o araca acilen megane 3 te kullanılması planlanan 1.4 tce 130 bg gerekli...kanımca ilerde koyucaklardır...
    avensis 1.6 ya göz atabilirsin 132 bg
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle Laguna 3 1.5 dci dinamik (+sunroof paketi) alıcam önümüzdeki ay. Diğer bazı markaları alan arkadaşlar birsürü hediyeler aldım diyorlar acaba lagunalarda da isteyebileceğim bazı hediyeler var mı ? Bunun dışında laguna ile ilgili başka önerileriniz de olursa sevinirim?
  • quote:

Arkadaşlar büyük ihtimalle Laguna 3 1.5 dci dinamik (+sunroof paketi) alıcam önümüzdeki ay. Diğer bazı markaları alan arkadaşlar birsürü hediyeler aldım diyorlar acaba lagunalarda da isteyebileceğim bazı hediyeler var mı ? Bunun dışında laguna ile ilgili başka önerileriniz de olursa sevinirim?

hayırlı olsun diyelim şimdiden.eğer ellerinde navigasyon kaldıysa isteyin. geçen aylarda öyle bir kampanya vardı
  • Teşekkürler... Navigasyon dışında istenecek pek hediye yok heralde çünkü arabada zaten herşey var gibi :) hediye telefon kiti vermezler mi mesela? başka ne tür hediyeler alan var?
  • quote:

Teşekkürler... Navigasyon dışında istenecek pek hediye yok heralde çünkü arabada zaten herşey var gibi :) hediye telefon kiti vermezler mi mesela? başka ne tür hediyeler alan var?

ikisinden birini veriyorlardı,ilk çıktığında ise sadece kit vardı
  • dynamic araca duman gri çok yakışıyor,bilgilerine
  • Duman gri benim de dikaktimi çekti. Mutlaka görücem bu rengini karar vermeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 14 Şubat 2009; 11:32:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.