ARKADAŞLAR MERHABA , 2005 BORA PASİFİC MODEL BİR ARACIM VAR.DAHA KONFORLU BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİTELERDE GÖZÜME LAGUNA II PRİVİLAGE TAKILDI.DONANIMI VE FİYATI UYGUN GELDİ.ACABA BU ARACI KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI ? KONFOR VE PERFORMANS AÇISINDAN TATMİN EDİCİMİDİR,ÖNERİRMİSİNİZ ? TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Bence hiç değiştirmeyin aracınız güzel..kaldı ki laguna sanmıyorum sızın aracınızdan cok daha konforlu olsun
Değiştirecekseniz Laguna uygun olur.Özellikle 2006 makyajlı lagunalar oldukça güzel araçlardır.Performans olarak 1.6 çok performanslı değil ama konfor olarak Borayı ikiye katlar üçe böler.Sınıf farkını kesinlikle hissedersiniz.Deneme sürüşü yapabilme imkanınız varsa deneyin ve farkı görün.
quote:
Orjinalden alıntı: fottili
Değiştirecekseniz Laguna uygun olur.Özellikle 2006 makyajlı lagunalar oldukça güzel araçlardır.Performans olarak 1.6 çok performanslı değil ama konfor olarak Borayı ikiye katlar üçe böler.Sınıf farkını kesinlikle hissedersiniz.Deneme sürüşü yapabilme imkanınız varsa deneyin ve farkı görün.
kesinlikle..
xmenforever......bende 2004 expression vardı...arabayı kız gibi kullanıp geçensene 13500 km de cok ucuza sattım 2. el ölü....benki arabayı hızlı kullanmayı sevmem araba( 1600 cc) çok hantal..yokuş falan çıkamıyo... 2006 da makyajlayıp 115 bg falan yaptılar onu hiç kullanmadım ama çokda farkı yokmuş heralde ve direksiyon benımkınde cok sertti, makyajlıyı bilmem.....avensisede bakabilirsin daha esnek daha pratik bir tercih olabilir...
2.el ölü haklısın ama çok kral arabadır laguna. esp'si bolca hava yastığı çift bölgeli dijital kliması falan hepsi vardır. pişman olacağınızı hiç sanmıyorum. özellikle bora gibi sert bir araçtan sonra lagunadaki rahatlığı hiçbirşeye değişmezsiniz
çok fazla performans beklenmsi hayal kırıklığı yaratır ama çok da üzeceğini sanmıyorum.