Diğer yorumları hiç okumadan direk yazıyorum SİYAHHHH...birde siyah renkli cam ve ya film offf makan aracı gibi
siyah renk + siyah cam filmi ya da nar kırmızısı..
Renkler zevk meselesıdır kesınlıkle alırken başkasının fıkrıne uyup alma
Milletin renk zevginden sanane ikisini aldın karşısına baktın aldın hoşuna giden rengi bitti gitti
quote:
Orjinalden alıntı: M.t.K
sıyah
beyaaaz
bence de siyah ama çabuk kir tutuyor
Kardes sen siyahindan al. Bizde uzay gri var da daha da cogalmasin etrafta uzay griler
siyah al bence
Siyah
siyah...
aman diyim siyahtan uzak dur. benim coupe'm siyahtı, temiz tutmak çok zor, üzeri de çizik çizik görünüyor bir müddet sonra tabi sürekli temizleyecek bir makam şöförün varsa sorun yok:))) şimdiki arabam gri oh rahat ettim be
Arkadaşlar Selam,
Bildiğiniz gibi 3 hafta önce Laguna III almıştım fakat kriz nedeniyle işten çıkartıldım. Bu yüzden aracımı satmak zorundayım. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi 3 hafta önce Laguna III almıştım fakat kriz nedeniyle işten çıkartıldım. Bu yüzden aracımı satmak zorundayım. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Kötü mal kara gün içindir üstadım, umarım satmadan bir yolunu bulursun.
quote:
Orjinalden alıntı: yusufcetin
Arkadaşlar Selam,
bir kapıyı kapatan Yüce Allah nicelerini açar yüzünüze ne denir ki
quote:
Arkadaşlar Selam,
Bir arkadaşımız da 6.000 km deki 308 ini satıyordu sattırmadık. Bir şekilde çözüm buldu. Bence sonuna kadar satmamak için uğraşın. Umarım en kısa zamanda eskisinden daha iyi bir iş bulursunuz.
quote:
Arkadaşlar Selam,
arkadaşım geçmiş olsun inşallah bir an önce sorunun çözülür
Teşekkürler arkadaşlar. Önümde yapmam gereken bir askerlik bekleyip duruyordu. Bu vesile ile onu yapıp geleceğim. Önümde 3 ayım var o zamana kadar satıldı satıldı diğer türlü çekerim garaja yatar orada.
Bu arada diğer konuya detaylı resimleri ekledim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme