Şimdi Ara

Laguna - Mondeo - C5 - Avensis- 406 vs. ikinci el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Clown.031

pug-citroen yedek parça bayisinde çalışan kuzen bu gün c5 ve 206 parçalarında rekor satış yaptıklarını söylemişti.özellikle alt takımla ilgili.

Renault yedek parça bayii de Laguna'da kırmıştır. VW Bora'da kırmıştır. Honda Jazz'da rekor kırmıştır. Bu birşey ifade etmez ki. Olağan şeyler, anlık yükselir iner.
  • En çok da c5 ve lagunaya yazık oldu.Piyasasını bitirdiler.
  • d sınıfı araçlar her zaman sahibine en çok değer kaybettiren araçlardır.Bu yüzden sıfır satışı son derece düşük ikinci elide aynı sebepten ölüdür.Marka model ayrımı yapmaya gerek yok hepsinde durum aynıdır.(bmw,mercedes gibiler hariç)

Hal böyle olunca bu araçlar ikinci elde ölü fiyatına gidiyor.Galericiler ve araç sahipleride istedikleri gibi alım satım yapamadıklarından buda d sınıfı piyasasını iyice öldürüyor.Birde bu araçların çoğu lüx sınıfına girdiğinden çoğunda motor hacim vs ötürü vergi vs daha yüksek buda iyice piyasayı bitiriyor.

Uzun yıllar binerim mantığında biriyseniz gönül rahatlığıyla alınıp keyifle binilecek araçlar ama yok al satçıyım elim sıkışır hemen satmam gerekir vs diyorsanız uzak durmakta fayda var

• High Quality kullanıcısına yanıt
    c5 e binmedim bile bendeki sadece duyum.yorumu size bıraktım..
  • 100-120binde 2003 model c5leri 25 bin gibi rakamlara alabiliyorsunuz ki bu araya bu arabanın ne kadar harika olduğunu anlatamam. Çift yönlü otomatik klima, büyük bagaj, sorunsuz otomatik şanzıman, 2 litre hiç tıkanmayan motor, havalı, otomatik sertleşen ve yükseklik ayarı olan, konfor, sport modu olan süspansiyonlar, konforlu yolculuk. Bu araca 4 sene kadar sahip olduk 60bin civarlaırna almıştık sanırım. 25 binli rakamlara uzun süre sürmelik rahat konforlu araç bakanlara ciddi önerimdir. Kafanızdan önyargılarınızı atın. 4 yıl 120bin küsür km'de ne şanzımani ne motor, hatta masraflı herhangi hiçbir kusur çıkarmamıştı. 2001 kasa laguna vardı onu hiç sevmezdim, kalitesiz, gürültülü, tatsız sürüşlü bir araçtı, tek olayı görünüşüydü. c5 çok daha iyi. 406 muadili. o kasalarda mondeoyu bilmiyorum. Laguna dışında hepsi uzun yıllar memnun edecek araçlar bence.

• Uzun sureli kullanim icin guzel araclar.Laguna 2004 u zorlanmadan aldigimiz fiyata satmistik bindigimiz sure yanimiza kar kaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz duman -- 2 Eylül 2013; 17:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

100-120binde 2003 model c5leri 25 bin gibi rakamlara alabiliyorsunuz ki bu araya bu arabanın ne kadar harika olduğunu anlatamam. Çift yönlü otomatik klima, büyük bagaj, sorunsuz otomatik şanzıman, 2 litre hiç tıkanmayan motor, havalı, otomatik sertleşen ve yükseklik ayarı olan, konfor, sport modu olan süspansiyonlar, konforlu yolculuk. Bu araca 4 sene kadar sahip olduk 60bin civarlaırna almıştık sanırım. 25 binli rakamlara uzun süre sürmelik rahat konforlu araç bakanlara ciddi önerimdir. Kafanızdan önyargılarınızı atın. 4 yıl 120bin küsür km'de ne şanzımani ne motor, hatta masraflı herhangi hiçbir kusur çıkarmamıştı. 2001 kasa laguna vardı onu hiç sevmezdim, kalitesiz, gürültülü, tatsız sürüşlü bir araçtı, tek olayı görünüşüydü. c5 çok daha iyi. 406 muadili. o kasalarda mondeoyu bilmiyorum. Laguna dışında hepsi uzun yıllar memnun edecek araçlar bence.

Laguna neden memnun etmez ?

• laguna candır tutulmamasının sebebi ortalıkda gezen ön yargı ve
    - abi laguna alınır mı parçası çok pahalı
    - abi laguna'da elektronik aksam bolca çok sorun çıkarıyor hiç girme
  • Mondeoların piyasasına çok şaşırıyorum ikinci elleri inanılmaz düşük sınıfına göre oldukça güzel bir tasrımla beraber sınıfı için oldukça iyi bir yol tutuş (premium D segmentini saymazsak) iç hacim genişliği , konfor ve kalite deseniz var 1.6 motorlar LPG ile uyumlu daha ne olsunki fakat ilginçtir tutulmuyor aslında temiz bir araç bulunursa bakımları önemsenirse çok uzun yıllar keyifle binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

100-120binde 2003 model c5leri 25 bin gibi rakamlara alabiliyorsunuz ki bu araya bu arabanın ne kadar harika olduğunu anlatamam. Çift yönlü otomatik klima, büyük bagaj, sorunsuz otomatik şanzıman, 2 litre hiç tıkanmayan motor, havalı, otomatik sertleşen ve yükseklik ayarı olan, konfor, sport modu olan süspansiyonlar, konforlu yolculuk. Bu araca 4 sene kadar sahip olduk 60bin civarlaırna almıştık sanırım. 25 binli rakamlara uzun süre sürmelik rahat konforlu araç bakanlara ciddi önerimdir. Kafanızdan önyargılarınızı atın. 4 yıl 120bin küsür km'de ne şanzımani ne motor, hatta masraflı herhangi hiçbir kusur çıkarmamıştı. 2001 kasa laguna vardı onu hiç sevmezdim, kalitesiz, gürültülü, tatsız sürüşlü bir araçtı, tek olayı görünüşüydü. c5 çok daha iyi. 406 muadili. o kasalarda mondeoyu bilmiyorum. Laguna dışında hepsi uzun yıllar memnun edecek araçlar bence.

Laguna neden memnun etmez ?

Mesajımın içinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Arkadaşlar anlayamıyorum. Bu araçların değerleri neden düşük seyrediyor ? C sınıflar daha pahalıya gidiyor.

Arkadaş konfor desen bunlarda, boyut desen bunlarda.

Bir de SW kasa araçlar var tabi.

Gerçekten bu insanlarımızı çözemiyorum ben.

bu da birşey mi ? dünyanın en yüksek vergili 0 oto fiyatları ıbizde olduğu halde, satışlar rekor üstüne rekor kırıyor.. yüksek vergili benzin ve motorine rağmen satışlarda azalma yok, hatta motorinde daha fazla... %250 zamlık zorunlu trafik sigortasına rağmen kimse tepki vermiyor. en terbiyesiz, ahlaksız ve kural tanımaz sürücüler bu ülkedeyken ve çukur dolu yollarımız Ruanda'nın yollarında bile daha kalitesizken, hala oto satışlarının artması aslında daha çok şaşılacak birşeydir.....Aşırı yüksek MTV vergilerini hesaba katmıyorum, onu da siz düşünün artık... Tepkisiz milletin hakkından, uyanık firmalar veya devlet hakkından gelir. tepki demek boykot demektir, isyan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Eylül 2013; 9:42:46 >

• C5 yine iyiye gidiyor c4 e göre ama diğerleri özellikle laguna çok ucuza gidiyor
  • Temiz bir şey alıp binmek lazım. Piyasadaki sıfır araç fiyatlarını düşündükçe çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
  • D sınıf araçların 1.6 atmosferik motorluları düşük viteslerde cansız.biraz zorlasan yakıtı çok abes olmamakla birlikte artıyor.performansı yüksek olsun diyorsan en az 2,0 motor lazım ki o da ş.içi çok yakar ayrıca mtv si yüksek. hal böyle olunca 2.eli zayıf oluyor. çok performans aramam yakıt da önemli değil diyorsanız tercih edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.