Şimdi Ara

Laguna - Mondeo - C5 - Avensis- 406 vs. ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anlayamıyorum. Bu araçların değerleri neden düşük seyrediyor ? C sınıflar daha pahalıya gidiyor.

Arkadaş konfor desen bunlarda, boyut desen bunlarda.

Bir de SW kasa araçlar var tabi.

Gerçekten bu insanlarımızı çözemiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 1 Eylül 2013; 23:44:10 >

• Bu bir nimet bence.. al bir tane 2.el ucuza yıllarca bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Bu bir nimet bence.. al bir tane 2.el ucuza yıllarca bin

Satamıyoruz ki. Bugün bir galeri ile sohbet ettik. 3 4 ay elinde kalmış, alış fiyatına zar zor vermiş. Adam lanet etmiş, almıyorum diyor.
  • Çok büyük avantaj bu.45 binlere dizel executive full+full son derece kaliteli Laguna'lar var.Alasım geliyor vallahi manuel de olsa .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-54,000-km-2010-renault-laguna-1,5-dci-executive-135825496/detay/

• kesinlikle büyük bir fırsat. piyasası var diye c sınıfına bineceğine d sınıfı araç alırsın arabaya bindim dersin en azından. uygun bir fiyatla da saydığınız aracın alıcısı çıkar.
  • Satıcı için zor alıcı iyi bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    imzanızdaki olayı gerçekleştirin hocam, delta candır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 2.el ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi ikinci elde düşmesi bizim için bende düşünüyorum ama büyük şehirde park yerinde boyutlar zorluk çıkartıyor
  • Hep böyle ki. Örneğin adam DSG alıyor, çift kavramaymış, tork konvertörmüş, CVT imiş haberi yok. Otomatik mi ? Otomatik yallah.

Laguna ve C5 için tutulmama sebebi olarak kasası gösteriliyor. Liftback-Natchback adıyla geçerler. O kadar araca bindim, daha Lagunadaki bagaj kullanım rahatlığını hiçbir araçta görmedim.
    Bir de neymiş D sınıfı 2lt motor imiş o yüzden tutulmuyormuş. 1.6lt yok mu bunlarda arkadaş.

Çok doluyum..

Ne markalara yazık oluyor. Mazda gibi bir edsane, dünya turu yaparak sağlamlığını ispatlayan marka TRde YOK.
    Mitsubishi YOK.
    Saab YOK.

Böyle gelmiş, böyle gidecek sanırım.
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Yok ya park sorunu falan. Şimdinin C sınıfı sedan boyutları ne ise bunlar da o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Yok ya park sorunu falan. Şimdinin C sınıfı sedan boyutları ne ise bunlar da o kadar.

hatchback kullananlar için demiştim. güncel kasa mondeoda çok uygun gemi gibi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

hatchback kullananlar için demiştim. güncel kasa mondeoda çok uygun gemi gibi ama

HB için tamam da. Türkiyede C sınıfında da sedan gidiyor ama o da var :)
  • ok ben sadece bir sorundan bahsettim kendi adıma sonuçta hiç bir c sınıfı araç d sınıfının konforunu veremiyor
  • c5 ömürlük araba... satsam ne alıcam diye düşündürüyor... yeminle bazen c5 ten inip benim arabaya bindiğimde at arabasında tahta üzerinde oturuyormuşum gibi geliyor...

yol konforu konusunda diger butun arabalardan ayrı bir yere koyarım... (bütün markalar dahil) sürüş zevki sıfır tabi = )
  • pug-citroen yedek parça bayisinde çalışan kuzen bu gün c5 ve 206 parçalarında rekor satış yaptıklarını söylemişti.özellikle alt takımla ilgili.
  • En başta bunlara binecek adam gidip 0km alıyor zaten 2. el müşterisi ekonomik tercihler yapma zorunda sahipsizmi kalıyor hayır alıyor tabi ama satışı ağır bir heveslisini bulursa belki onun haricinde alansatan yok benzin olmuş 5 lira 2.0 tirede vergi yükü 1.6da ekonomik sayılır oda o kasaya ters
  • Bir ara 2007 model eski kasa Mondeo 2.0TDCI Ghia alıp, bir yıl kullanıp satmıştım.

Aynı model Focus, Corolla parasına almıştım ama aracın sunduğu donanım, kalite, konfor, performans onlardan çok daha iyiydi.

Normalde satışı zordur Mondeo'nun ama ben 1 yıl sonra aldığım fiyatın 1500TL üzerine sattım.
  • büyük araçlar olduğu için park sorunu ... şehir içi kullanım zorluğundan dolayı ... pek tercih edilmiyor ...
    yani araba sürebilme yeteneği biraz daha iyi olacak ..

A,B,C segmentleri neden tutuluyor ? ... boyutları daha uygun .. kolay sürebilme ... park sorunu daha az... vs.
  • 3 kasa lagunayada sahip oldum 1 er yıl yaklaşık,
    1- 2001 laguna1 2.0 rxt : fiyatına göre süper araba ama artık eskidi, temiz bulmak zor, yinede 15 civarına araba alcak olsam kesin onu alırım, konforlu, donanımlı, temizinibulunca sorun çıkarmıyor ve satılması zor değil, alıcı kitlesi var...
    2- 2009 laguna3 2.0 dci privilege: araç mükemmeldi, yorumlarda yazıldığı gibi baktım 2008-09 model megan-fluence alcağım paraya bunu alabiliyorum, gittim aldım, donanım mükemmel idi, cam tavan, elektrikli ısıtmalı deri koltuklari adaptif bi-xenon far, abs-asr-esp, dijital klima-anhatarsız giriş vs. vs.vs...2.0 dizel motor 6 ileri otomatik performans süperdi, yakıt 7.5 lt/100 km,, yol tutuşuda mükemmel ayrıca çok sessiz ve konforlu yani aile için mükemmel araçtı...mtv 2.0 motor ve 09 model olduğundan çok yüksekti (1770 tl/yıl)
    ama 2. elde satmak çok zor, hele km side 100 binleri geçmişse satılmıyor çok az arayan çıkıyor, satmakta en çok zorlandığım araç oldu, çok temiz bütün bakımları renault servisinde yapılmasına rağmen..
    3- 05 laguna 2 1.6 expression: yine fiyat/performans süper araçi, laguna konforu 1.6 motor ekonomik çekiş yeterli, donanım iyi privilege lar daha iyi tabi...gayet mantıklı megane sedan fiyatına hatta daha ucuza alınaiblir, temiz ise baş ağrıtmaz ve satılıyor alıcısı var...

bunlara ek olarak 3 kezde alfa 156 almışlğım var ki şu andada alfa 156 m var, bu araçlarda gayet güzel tasarımlı, donanımları gayet iyi araçlar, alırkende çok ucuz...
    ama narin araçlar, temiz kullanılmamışsa sorun çıkartır, yüüryen aksamı çok kolay ses yapar, yağ yakar, içi dar, bagajı ufakvb., ama çok güzel tasarım, yol tutuş çok iyi, iç tasarım özellikle mk 2 de mükemmel...
    bunlarında 1.6 ları temiz ise alınabilir satışıda zor değil..
    ama bendeki gibi 2.0 selespeed iniz varsa, satarken zorlanılır, 2.0 selespeed alfa 156 yı bilen yada daha önce kullanan alır sadece...bilmeyen almaya cesaret edemez, hadi niyetlendi diyelim birine danışırsa anında vazgeçirirler:)....

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Bende bir ara 2001 laguna rxt 2.0 kullandım gerçekten bagaj hacmi olsun iç hacmi olsun araba çok rahat ve tam performans aracı kesinlikle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.