Şimdi Ara

LAGUNA RXE 1.6 16 VALF AĞIRMI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    renault laguna 2001 RXE 1.6 16v1lf araç hakkında ki yorumlarınızı almak isterim.Tüplü kullanımda en yisinden tup takılırsa motor kaç km de yorgun demektir?Bu kasa araç için 1.6 motor yetersiz diyorlar yorumlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

LAGUNA RXE 1.6 16 VALF'İN AĞIRLIK BİLGİLERİ

LAGUNA RXE 1.6 16 VALF modeli, LAGUNA 1.6 16 valf motor ailesinin bir üyesidir. Bu model, 2001 yılında üretilmeye başlanmıştır.

Bu modelin boş ağırlığı 1220 kilogramdır. Bu ağırlık, LAGUNA 1. 1.6 16v 2001 modeliyle aynıdır.

LAGUNA 1.6 RxE modelleri, genellikle konfor ve güvenlik özellikleriyle öne çıkar. Bu modellerde klima, elektrikli camlar ve hava yastıkları gibi özellikler standart olarak sunulur.

LAGUNA RXE 1.6 motor, 110 beygir güç ve 151 Nm tork üretmektedir. Bu motor, 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulmuştur.

LAGUNA 1 1.6 16 valf modelleri, kullanıcı yorumlarında genellikle yakıt verimliliği, konfor ve güvenilirlik açısından olumlu değerlendirmeler almaktadır.

Bu model hakkında daha detaylı bilgi için LAGUNA 1.6 rxe yorumlarını inceleyebilir veya yetkili bir Renault bayisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bütün gün drift yapmayacaksan yeterli.Performans istiyosan 2.0. Ayrıca 1.6 16valf 2006 model arkadaşımda var lpgli aracından gayet memnun ortalama lpgde 15 kuruş yakıyo lpg litresi 1.75TL
  • Laguna hakkında sadece şunu söyleyebilirim kullandığım araç 1150kg civarında ve 1.6 16Valf 107HP motor var kimiside 110HP diyor ama gerçeği 107HP dir.
    Benzinli kullanımda muadili 1,6 motorlu araçlara göre iyi sayılır ama öyle çok çok aman amanda performansı yok. Lagunanın kasa ağırlığı ile motor gücüne bakmak gerek muhtemel motoru bizim araçtaki motorlarla birebir aynıdır. Ağırlığına bir bakın birde tüplü olursa çok fazla performans beklemeyin derim.
  • cevaplar için teşekkürler,

arkadaşlar,2001 laguna RXE 1.6 16v motor için kronik bir sorun yaşayan veya duyan varmı?
    piyasada şu an megane 1 rxe 1.6 16 v ile laguna 1.6 nın motoru aynuı motor bildiğim kadarı ile,ben gazlı olan laguna RXE 1.6 16v kullandım kalkış ve hızlanmada çok kötü demek haksızlık olur bence,tabi kasa ağır bu sabit.
  • 1 yıla yakındır 2002 model laguna 1.6 kullanıyorum. motorlo ilgili en ufak bir sorun yaşamadım
  • 2002 laguna 1.6 ve ve 2003 megane1 1.6 kullandım..kesinlikle megane dha seri..laguna hantal geldi bana.sanırım kilodan dolayı...
  • 2019 yılında kuzenime aldık arabayı Laguna 2.0 115 Beygir (Renault Motor) araba efsaneydi. Tabi kuzenimde birkaç kez motor yedik felan oralara girmiyorum. Gümrük girişli modelini almıştık. Neyse 485.000 Km'de 2023 civarında ben aldım ondan. 2024 yılında da sattım arabayı. Keyifli konforlu klimalı. Ama kurcalanmamış bir araç olmalı.

ayrıca benimkisi gümrük girişliydi. Yani tüm renaultlarda klimalar dijital olur. Ayrıca aynalar katlanır olur. Aynalar elle kontrol edilebilir ve kliması da 1-2-3 tuşlu manuelse bilin ki araba gümrük girişlidir. Ayrıca manuelini tavsiye ederim. Alınır alınmaz konusu araçtan anlamayan ustası olmayanlar kesinlikle uzak dursun. Aynaları stopları gibi malzemeleri hariç tüm malzemeleri bulunabilir. Kolay gelsin.

fbkta gruplar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.