Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.881.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun:((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 rxt 140 beygir laguna sahibiyim.severekte kullanıyorum.bugün şöyle bir şey oldu.ön sol kapı kilitlendi açılmıyor muhtemelen merkezi kilit motoru sardı. Döşemenin sökülmesi gerekli ama kapı kapalı. Ne yapmalıyım..

• 2001 rxt 140 hp 2000 cc manuel kullanıyorum. Benzinli ve gazlı. Soğukken stop ediyor. park ederken direksiyon çok ağırlaşıyor bazan.
    Başka sorunum yok. Yeni satın aldım. Havalı araba.
    Forumu takip etmek istiyorum.
  • parsotoyedek . com/ RENAULT YEDEK PARÇA TOPTANCISI alışveriş yapan var mı bu siteden fiyatlar baya uygun geldide
  • Arkadaşlar, merhaba. 17-18 bin civarı temiz laguna arıyoruz arkadaşa. Aracını satmayı düşünen veya tavsiye edebileceğiniz araç var mı?
  • https://www.facebook.com/Renault-Laguna-%C3%87%C4%B1kma-605605596224940/?ref=hl

arkadaşlar laguna tüm parçalarını temın edebılırım
    15 nısandan once verdıgınız sıparısler 1 haftaya sıze teslım edebılırım...
  • m4395 M kullanıcısına yanıt
    Vites 2 atıyor derken neyi kastettiniz anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız ?

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Banada gerek bir laguna, kaç bindeydi sizin araç boya durumu neydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2000 model 2.0 rxe otomatik, full orjinal, kaza-boya yok. 56 bin küsür km ederi nedir?
  • Selamunaleyküm

Arkadaşlarım ve abilerim.

1999 model 140hp laguna sahibiyim.
    Multimedya taktirmayi düşünüyorum. Ama bildiğiniz üzere direksiyon kumadasida mevcut araçlarda.
    Direksiyon kumandasını uyumlu olarak kullanabileceğim. Bir cihaz markası ve modeli onerirmisiniz.
    Dediğim gibi direksiyon altındaki kumanda kolundanda müdahale edeceğim bir cihaz marka modeli lütfen

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar.kafama takılan bir soru hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.bu vitesler (2005 laguna privg) boy itibariyle çok uzun görsellik açısından hoş değil.vites topuzunun değiştigini gördüm ama vitesin boyunu küçültmenin yani rs vites deniyor onun gibi yapmanın yolu var mı?saygılar.
  • 2005 laguna 2 privg.esp var mı arkadaşlar?
  • S.a. arkadaşlar.. 1997 -2000 motor 115'lik laguna sahibiyim....
    1 seneden fazla süredir kullanıyorum, aracımdan memnunum genel olarak..
    baskı balata-triger-amortisor-frenleri bu zaman içinde yaptırdım...
    Rölanti sorununa çözüm bulamıyorum..
    Araç boşa düştüğünde bazen rölanti 1000 devirden 2000' e çıkıp tekrar iniyor....Hareket edip hız kazanınınca yavaşladıktan sonra bazen yapıyor, bazen yapmıyor..
    Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım düşüncelerini paylaşırsa sevinirim...
  • grafiker34 G kullanıcısına yanıt
    A.s. Boğaz kelebeğinin temizlenmesi gerekiyor. Bir de manifold contaları zamanla eskiyor onların da değişmesi gerekiyor. Aynı problem bir çok insanın başına geliyor benim de başıma gelmişti.
  • AntiMicrop kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda boğaz kelebeğinin temizliği yapılmıştı. manifolt contasının değişip değişmediğini bilemiyorum. Manifolta yoğunlaşırsak sanırım sorunu çözebiliriz.
    Oda değiştiyse nereye bakmak lazım. Bir fikriniz var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar çok severek kullandığım aracımı satıyorum muayne yeni 2018/Mart
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-laguna-2018-mart-muayene-tertemiz-283520650/detay/
    Bu mesaja eklenen görseller:

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye

• Araç Laguna 1997 model - 2000 motor 115lik...
    Akslardaki boşluk, aks vurması direksiyonda da boşluk yapar mı ?
    Direksiyonun bizim hareketlerimize tepkisinde bir değişiklik olur mu ?
  • Arkadaslar herkese merhaba bi sorunum var yardimci olursaniz sevinirim bende 2003 laguna 2 privilaj var arac otomatik lpg takili idi arac benzinden lpg ye gecmeye calusiyo ve gecemedigi icin surekli aralik mesafe sorunu ve enjetor ile sanzuman sorunu var diye yaziyo ekranda ayrica arac motor korumasina gecip 50 km hizla kendi gidiyor bu sorunu nadi asa bilirim araci bilgisayara baglattim motor ve sanzumanda hic bir sorun cikmiyor bu konu ile ilgili bilgisi olan yada boyle bir sorun yasayan varmi varsa cozum ne

• Arkadaşlar merhaba. 1998 2.0 rxe 224.000 km laguna var almayı düşünüyorum. Atiker LPG 2 yıldır takılı olduğunu söylüyor sahibi. Akü değişiminde teyp sorun çıkarmış sanırım kod girmek gerekiyor. Kendimce gordugum sorunlar sol arka kapı açılmasında problem var teyp onarılması. Bunların dışında pek bisey göremedim. Aracın neyine dikkat etmeliyiz kronik sorunu var mıdır. Tavsiye eder misiniz. Yakıt tüketimi nasildir. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkurler

• grafiker34 G kullanıcısına yanıt
    Manifolt contası değişirse muhtemelen düzelir. Benim aracımdan çıkan manifolt contasının durumu içler acısıyıdı kurumuş dokununca parçalanıyordu o değişince problem düzelmişti.
  • 
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.