Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.881.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur ederım ama ben ıcınde zaten mevcut olan suyu bosaltıp antıfırz ekleyecegım ıcın o ıcındekı suyu nasıl bosaltırım manasında sormak ıstemıstım :) cunkı aracta suan antıfırız yok
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Tüm suyu boşaltabilmek için radyatör bağlantısını açmak gerekir ki bunu usta yapsa iyi olur diye düşünüyorum :) ancak yarı yarıya da olur derseniz direksiyon kutusunun hemen yanında ( sanırım kaloriferi ısıtma amaçlı ) bir boru var. onda bir meme var.
    Oradan suyun yarsını boşaltabilirsiniz sanırım. bahsettiğim yer tornavida ile açılabilen bir yer. Araç çalışır halde iken ( motor soğuk olduğunda tabi ) oradan suyun bir kısmını boşaltıp kutudan da antifrizi ekleyebilirsiniz. elimde şu an görüntü olsa paylaşırdım ancak yok.

Umarım yardımcı olur :)

saygılar.
  • yasinyasinyasin Y kullanıcısına yanıt
    en iyisi usta ıle halledeyım ılk seferlık eskıden broadwayım vardı ne guzel herseyını kendım yapabılıyordum ama burda aracın bıraz lıfte kalkması felan gerekıyor sanırım alttakı baglantı plastık parcaların sokulup radyatorun altındakı boruya ulasmak ıcın zaten 15 20 lıra tutar
  • yasinyasinyasin Y kullanıcısına yanıt
    Allah kaza bela başka sorun vermesin kardeşim... Arabada sorun çıkmadığı sürece onu satmaya kıyamazsın söyleyeyim :)
  • mmrtb M kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar,
    Valla akşam eve giderken dinledim motoru. baya bir sessizleşmiş. hatta usta motoru sökerken sanırım manifold boğazı ile de biraz ilgilenmiş sanırım. rampada çok ses etmiyor artık.
    neyse, c.tesi Avrupa yakasına geçeceğim. tekrar test etme imkanım olacak. Ancak şile yolundan mı yoksa Beykoz tarafından mı gitsem onu düşünüyorum. Şile yolundan gitsem belki hararet yapıp yapmadığını öğrenmiş olurum.

Ama gözüm yemiyor yine de. risk almayıp Beykoz tarafından gitmeyi de düşünüyorum.
  • Mrb arkadaşlar Laguna 2 1.6 2006 model 141000 km en dolu model sanrouf ve deri donanım araçta ekspertiz raporunda sol ön camurlukta ve arka kapı ve çamurluk kısmında boya çıktı bagaj kapağı da değişmiş Renault servisinde sorgulattığımda ise tampon ve tamponun altındaki koruma Demir'i ve radyatör 2011 de değişmiş ekspertiz aks ı şase si iyi diyor deneme sürüşümde 170 180 e kadar bastım herhangı bi sorun göremedim ama fiyat bu araca göre sizce Nasıl aracın içi dışı gayet temiz ama önden yediği darbe kafamı karıştırdı fiyat 31000 dedi sizce araç uygun mu pahalı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asm66 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Burası LAGUNA 1 forum. Laguna 2 hakkında bilgiyi RENAULTCLUBTR den bulabilirsiniz. Yalnız şu kadarını söyliyeyim, bizim ustalar laguna 2 yerine laguna 3 alınabilir demişti. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum ancak inşallah gönlünüze göre ve sorunsuz bir LAGUNA bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,
    2001 laguna anahtardaki kumanda arabayı merkezi kilitten açmıyor. anahtarcılar eski dyie bakmıyor. Anahtar kötü olmuştur diyorlardı yedeği denedim o da açmıyor. araçta bu haberleşmeyi sağlayan yer nerede acaba? veya anlayan anlayanı tanıyan?
  • murtaza M kullanıcısına yanıt
    merhabalar,
    Kumandaların pillerini değiştirmeyi denediniz mi? pillerde sorun yok ise ya kumandadadır ya da araçtaki gözdedir ancak araçtaki gözün nerede olduğunu bilmiyorum :)

Ümraniye sanayide kumandayı yapan bir anahtarcı var ancak 230 TL civarı tutar dedi. umarım sizin sorununuz pildedir.

sorunu çözerseniz burada da paylaşabilir misiniz?
  • Pil değil. Yedek anahtarım da vardı o da açmadı. Alıcı kısımda bir sorun var. Araç çalışıyor immobilizer kısmında sorun yok. bakınırken aşağıdaki linki buldum. Servisten de araba içindeki kapatma butonuna basılı tutup (5 sn falan) sonrasında kapılar kapanıp açılıyor ondan sonra butona basın kumandadan dedi programlama için sanırım o değil sorun değişiklik olmadı.
    aşağıda daha detaylısı var uygun olanı bulmak vakit alacak. 150 tl civarı ayrı bir alıcı takıp normal merkezi kilide ekliyorlar ayrı bir kumanda olmasın istediğim için bakınıyorum biraz daha. Teşekkürler.

http://www.matrasport.dk/Cars/Espace/vault/JE/IMMOBILISER/RENAULT_IMMO_KEY_MEMENTO.pdf

• Arkadaşlar laguna 1 alacağım ve çok kararsız kaldım bir sürü şey yazıyor Laguna - 2.0 16V (B56D/M) (138hp) (renault motor) mu yoksa Laguna - 2.0i 16V (140 hp) volvo motor mu lütfen nedenlerinizide söyleyin

• kadirazgn K kullanıcısına yanıt
    laguna 2 ve 1.6 privilage almanı tavsiye ederim

2015 yılında çıkan arabalarda bile daha öyle özellikler yok
  • arkadaslar merhaba bende 2008 laguna privelge versiyonu var araçta sıcak soguk ayarını yapan klima panelinde sag taraf sürekli sıcak veriyor ustaya gösterdim kazan degişecek dedi bu kazanın tamiri oluyormu bilen varmı zira yenisi çok pahalı
  • Renault Laguna Türkiye olarak facebook'ta 1360 kişi olduk ve 5. buluşmamızda gerçekleştirdik siz hala mı geldiniz arkadaşlar :)

https://www.facebook.com/groups/renaultlaguna/

Grup linki yukarıdadır. Herkesi bekliyoruz ;)
  • ELİMDE YENİ SIFIR GİBİ PEDAL COMMANDER VAR ALMAK İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇEBİLİR 05075023333 Pedal Commander, gaz pedalının tepkime süresini kısaltır. Araçlar genel sürücü düzeyine yönelik olarak ve standart koşullara uyum sağlamak üzere tasarlanmaktadır. Pedal Commander ise, gaz kelebeği kontrolü yazılımını değiştirmek suretiyle kelebeğin tepki vermesini en mükemmel hale getirir ve duraklamaları ve gecikmeleri giderir. Bu durum bazı araçlar için gereklilik arz ederken bazıları için ise konfor unsurudur.
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce 1999 1.8 rxe laguna aldım 96000 km tertemiz motoru olan bi araç ama 83 km de 50 tllik benzin yaktı şehir içi sürekli dur kalk ama 60 kuruşa denk geliyor heralde maaşı benzine verecem böyle giderse araba çok güzel çok konforlu ve görüntü mükemmel yakıt hiç normal gelmedi neden olabilir

• Bi de ankarayi yedek parça için aradım abi senin araba piç motor dedi bana o ne demekse heralde sahipsiz anlamına geliyor arabaya çocukluğumdan beri hastayım ama kafami çok kurcaladilar bilginiz dahilinde birşeyler yazarsanız sevinirim kazasız belasiz günler dilerim

• S A ARKADASLAR laguna 1 rxt aracin kontağı açınca vorning fyul lobil low gibi bisey söylüyor ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat xwx

S A ARKADASLAR laguna 1 rxt aracin kontağı açınca vorning fyul lobil low gibi bisey söylüyor ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim

benzinin bitiyo dostum.benzin al benzin çeyreğin altına inmesin. sonra benzin pompası sorunu yaşayabilirsin.
  • Arkadaşlar 1.8 rxe 1999 yorum yapacak arkadaş araniyorrr

• 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.