Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.882.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnce pompadan ,benzini geri kaciriyordur ilkinde benzini pompalayinca 2.cide direk calistiriyor ...

Ama ortamda mahcup eder bilirim. Basit gorunur ama ufaktan psikolojik baski olusturur ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanister, kuplor diyorlardı bir sensör var deviri algılayan o, benzin pompası, bakılanlar genel olarak bunlardı. hortumu da değiştiyseniz maalesef başka birşey tecrübe etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bnce pompadan ,benzini geri kaciriyordur ilkinde benzini pompalayinca 2.cide direk calistiriyor ...

Ama ortamda mahcup eder bilirim. Basit gorunur ama ufaktan psikolojik baski olusturur ...

Aracım LPG li olduğundan benzin pompasının bozulmaması için çeyrek deponun altına pek düşürmem ama muhtemelen pompa geri kaçırıyor hiç aklıma gelmedi o.

İnsan içinde aracımı çalıştırmak istemiyorum insanlar gittikten sonra çalıştırıyorum herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum.
  • Bende 2004 lpg li bora vardı onda da aynı sıkıntı mevcuttu. Ordan bilirim ikinci marş her zaman moral bozardı
  • laguna 1 dizel 95 model aracımda, çekmeme ve parca sorunu var arkadaslar bulamıyorum parçalarını laguna parcası aldıgınız buyuk sehırlerdekı parcacı felan tanıdıgı olan varsa ıletısım bılgısını verebılırmı hava fıltresı vs gıbı basıt parcaları bıle bulamıyorum, ufak sehırdeyım birde bu cekmeme sorununu neyden yapabılır

debrıyaj baskı balata saglam devir vs normal hersey ama cekmeme var
  • merhaba, benim değil ama babamın laguna 1996 model 2000cc 115beygir aracı var ve ben de tam bir laguna hastasıyım.
    yukarıda okudum bazı sorunları, lpgli araçlarda uzun yıllar kullanımda benzin pompası ile ilgili sıkıntılar var. evet bizim emektarda da aynı sıkıntılar var. çok şey denedik hatta bir kere yolda bıraktı. şuan ilk marşı 7-8 saniye tutmam ve gazla desteklemem gerekiyor, ikinci marşı hemen alıyor. babam bir sürü ustaya götürdü ama çözemediler.

hatta lpg'de aracın sıcaklığı 30 derece olunca araç gaza geçiyor. yaz aylarında motor sıcaklığı marşa basmadan 50-60 dereceyi bulduğu için beynin kafası mı karışıyor diye düşündük ancak yine olmadı. yine ilk marş sıkıntılı.
    ama onun dışında laguna'yı kullanmak ayrı bir keyif. 1996 model olmasına rağmen teknolojisine deli oluyorum. 2010 model arabalarda bile olmayan özellikler ve konfor var bu arabalarda. satsan aynı ayarda araba almak için üstüne 50.000 eklemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birahalasoguk

merhaba, benim değil ama babamın laguna 1996 model 2000cc 115beygir aracı var ve ben de tam bir laguna hastasıyım.
    yukarıda okudum bazı sorunları, lpgli araçlarda uzun yıllar kullanımda benzin pompası ile ilgili sıkıntılar var. evet bizim emektarda da aynı sıkıntılar var. çok şey denedik hatta bir kere yolda bıraktı. şuan ilk marşı 7-8 saniye tutmam ve gazla desteklemem gerekiyor, ikinci marşı hemen alıyor. babam bir sürü ustaya götürdü ama çözemediler.

hatta lpg'de aracın sıcaklığı 30 derece olunca araç gaza geçiyor. yaz aylarında motor sıcaklığı marşa basmadan 50-60 dereceyi bulduğu için beynin kafası mı karışıyor diye düşündük ancak yine olmadı. yine ilk marş sıkıntılı.
    ama onun dışında laguna'yı kullanmak ayrı bir keyif. 1996 model olmasına rağmen teknolojisine deli oluyorum. 2010 model arabalarda bile olmayan özellikler ve konfor var bu arabalarda. satsan aynı ayarda araba almak için üstüne 50.000 eklemek gerekiyor.

Sorun kesin benzin pompası kaynaklı o zaman. Benzin pompasının fiyatları ne kadardır bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiMicrop

quote:

merhaba, benim değil ama babamın laguna 1996 model 2000cc 115beygir aracı var ve ben de tam bir laguna hastasıyım.

Sorun kesin benzin pompası kaynaklı o zaman. Benzin pompasının fiyatları ne kadardır bilginiz var mı ?

4 yıl önce 120 tl idi orjinal bosch. sadece pompası. şamandıraya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

quote:

quote:

4 yıl önce 120 tl idi orjinal bosch. sadece pompası. şamandıraya gerek yok.

bu durumun aküye ve marş dinamosuna da zararı olur. sonuçta 6-7 saniye marşa sürekli basılı kalmak sıkıntı yaratır. abuk sabuk bir durum. ve sanırım laguna 1 ler için benzin pompası bulmak sıkıntı olabiliyormuş. eski parça sonuçta

• Yok hemen gitti buldu parçacıdan başka modellere de uygun. sadece pompaydı benimkisinde set bulmak belki ama pompa başka marka modellere de uyumludur.
  • Arkadaşlar herkeze merhaba benim bir sorum var.
    98 model laguna 2.0 rxe volvo motor 140lık aldım 1 hafta felan oldu. arac devir saati 4000 olduğu zaman şıkır şıkır şıkır ses geliyor 4000'i düşünce normale dönüyor sebebi nedir caba.
    Birde ben günlük düzce bolu arası gidip geliyorum bolu dağını çıkarken araba bayılıyor sanki 100 kmh ile çıkıyorum ama atılmıyor deviri kaçırınca bayılıyor. Sebebi arabanın ağır olmasımı acaba acracım 250000'de engin tecrubelerinizden banada biraz yardımcı olursanız sevinirim.
  • slow_ly S kullanıcısına yanıt
    ben de 2.0 rxe 115hp lik var. devir yükseldiğinde gelen sesi bilmiyorum ama yokuş çıkarken uygun viteste 3500 devirin üstünde motorun performansı çok iyi oluyor diğer araçlara göre. ama 3500 devirin altında aracın çekişi azalıyor. yokuşları yüksek devirde çıkmaya özen gösterin iyi performans için.
  • Arkadaslar bu kasa lagunanin facebook grubu var hem canli hem tecrubeli arkadaslar var. Daha cabuk donusler olur size ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar
    Laguna 1 hakkında bilgi almak istiyorum hangisi 140 lık hangisi 115 liktir, otomatiğinde 140 lık varmıdır, otomatiği nasıldır, arka diz mesafesi, araç içi genişliği aynı yılların avensis, accord, mondeo gibi araçlarına göre nasıldır. Donanım olarak abs airbag,hidrolik direksiyon 4 cam otomatik ten başka artısı varmıdır Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • ostrah O kullanıcısına yanıt
    2.0 RXT 16 valf olanlar 140 beygir, 2.0 RXE 8 valf olanlar 115 beygirdir.
    Otomatik vitesliler 2.0 RXE 8 valf yani 115 beygir.
    Bildiğim kadarıyla aynı yılların diğer D segmenti arabalarında koltuk ısıtma ve hafızalı koltuk yok diye biliyorum lagunada var.
  • aracın marş almasındaki sorun gün geçtikte büyüyor. babam sözde renault'un servisine götürdü ama yok yakıt aktarım beyni bozuk yok şu yok bu abuk sabuk şeyler söylüyor ama yapamıyor. anlamıyorum git başkasına sor demiyor da garip garip şeyler.

istanbul'da laguna'dan anlayan iyi bir servis biliyor musunuz? yetkili servisler genelde araç lpgli olunca biz bakmıyoruz diyorlarmış. onlar da ayrı bir dayaklık.
  • quote:

2.0 RXT 16 valf olanlar 140 beygir, 2.0 RXE 8 valf olanlar 115 beygirdir.
    Otomatik vitesliler 2.0 RXE 8 valf yani 115 beygir.
    Bildiğim kadarıyla aynı yılların diğer D segmenti arabalarında koltuk ısıtma ve hafızalı koltuk yok diye biliyorum lagunada var.

115 lik olunca işin seyri değişiyor malesef, manueli mantıklı ancak otomatiği hem çok yakar hemde çok gitmez
    Evet 140 lığın keyfi bi başka oluyor 140 tavsiye ederim zaten o modeldeki arabanın da otomatiğinden uzak durulması gerekir.
  • AntiMicrop kullanıcısına yanıt
    Bilemedim, o model olup hala taş gibi olan otomatiklerde var, otomatiğinde 140 lık olsa fena olmazdı aslında
    Evet ama o otomatikler RXE olduğu için full değiller örneğin yol bilgisayarı, elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuklar mevcut değil.
  • 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.