Şimdi Ara

LAIR ERTELENDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun çıkış tarihi 14 Ağustostan 4 Eylül'e ertelendi...

• Oyunu bekleyenler için bu kötü oldu bence. Ertelenen ertelene ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Oyunu bekleyenler için bu kötü oldu bence. Ertelenen ertelene ya...
    ya adam gibi cıksında 1 ay bişey değil beklemeye alıştık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.i.T.S

ya adam gibi cıksında 1 ay bişey değil beklemeye alıştık zaten

Alıntıları Göster
    Heavenly Sword çıkyıor sanırım bu ay.Eylülde çıkması önemli değil bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Heavenly Sword çıkyıor sanırım bu ay.Eylülde çıkması önemli değil bence de.

Alıntıları Göster
    Heavenly Sword ve Lair ikiside ayni gun 4 Eylul'de cikacak desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Heavenly Sword ve Lair ikiside ayni gun 4 Eylul'de cikacak desenize

Alıntıları Göster
    Ulan önce lairi alıp 2-3 hafta keyif yapıp sonra heavenly sword yapıcaktık.kızdım bu sefer ucu bana dokundu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ulan önce lairi alıp 2-3 hafta keyif yapıp sonra heavenly sword yapıcaktık.kızdım bu sefer ucu bana dokundu diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Kızma;aradaki farkı X360'la kapatırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Kızma;aradaki farkı X360'la kapatırsın

Alıntıları Göster
    Bu ertelemeler baydı artık.
    kardeşim milyon dolarlık firmalarsınız, milyon dolarlık projeler yapıyorsunuz, hiç mi projeksyonunuz yok.. Adam gibi belirleyemiyorlar şu çıkış tarihlerini..

• quote:

Orijinalden alıntı: iKSBAKs

Bu ertelemeler baydı artık.
    kardeşim milyon dolarlık firmalarsınız, milyon dolarlık projeler yapıyorsunuz, hiç mi projeksyonunuz yok.. Adam gibi belirleyemiyorlar şu çıkış tarihlerini..

Alıntıları Göster
    Bu erteleme işleri çığrından çıktı artık. Zaten doğru-dürüst oyun yok piyasada bi de beklenen oyunların sürekli ertelenmesi beni sinir ediyor. Hayır, çıkar çıkmaz alacağımdan değil ama konsol çıkalı 1 yıldan fazla oldu hala "bomba oyun" kategorisinde birşey yok. Üstelik öğrenci arkdaşlar için daha kötü bu haber. Tam okullar açılacak oyunlar o zaman çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Bu erteleme işleri çığrından çıktı artık. Zaten doğru-dürüst oyun yok piyasada bi de beklenen oyunların sürekli ertelenmesi beni sinir ediyor. Hayır, çıkar çıkmaz alacağımdan değil ama konsol çıkalı 1 yıldan fazla oldu hala "bomba oyun" kategorisinde birşey yok. Üstelik öğrenci arkdaşlar için daha kötü bu haber. Tam okullar açılacak oyunlar o zaman çıkacak.

Alıntıları Göster
    Madem geç çıkaracaksın,aylar öncesinden söylede millet alışsın.Oyunun çıkmasına günler kala oyun ertelenir mi ya?Bıktım artık bu erteleme haberlerinden.Üstelik yüzde 90'ıda PS3 oyunlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Madem geç çıkaracaksın,aylar öncesinden söylede millet alışsın.Oyunun çıkmasına günler kala oyun ertelenir mi ya?Bıktım artık bu erteleme haberlerinden.Üstelik yüzde 90'ıda PS3 oyunlarında.

Alıntıları Göster
    Eylül ayı hem öğrenciler için , hem de çalışanlar için yoğun bir dönem..Ne olurdu sanki şu kaliteli oyunları ağustos ayında çıkarsaydınız...İş güç yoğunluğundan, çoğumuz sadece yaz mevsiminde oyun oynayabiliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Ağustos 2007; 12:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Eylül ayı hem öğrenciler için , hem de çalışanlar için yoğun bir dönem..Ne olurdu sanki şu kaliteli oyunları ağustos ayında çıkarsaydınız...İş güç yoğunluğundan, çoğumuz sadece yaz mevsiminde oyun oynayabiliyoruz....

Alıntıları Göster
    Yani umarım 4 Eylül'dede bir erteleme haberi almayız.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 2 Ağustos 2007; 12:07:54 >

• bekleyenlere geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoo9

bekleyenlere geçmiş olsun
    Haydaaa! Arkadaşlar Bu ay oyun çıkacak mı ya bilen varsa söylesin Allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Haydaaa! Arkadaşlar Bu ay oyun çıkacak mı ya bilen varsa söylesin Allah aşkına

Alıntıları Göster
    Erteleme çok normal arkadaşlar.

İncelemelerde verilen notlar sanırım Lair yapımcılarını ikna etti oyundaki sorunları düzeltip çıkartacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Erteleme çok normal arkadaşlar.

İncelemelerde verilen notlar sanırım Lair yapımcılarını ikna etti oyundaki sorunları düzeltip çıkartacaklar.

Alıntıları Göster
    Bari multide eklesinler tam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Bari multide eklesinler tam olsun

Alıntıları Göster
    bence hata larını sok kez düzeltecek ler yoksa niyie boşuna yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

bence hata larını sok kez düzeltecek ler yoksa niyie boşuna yapsınlar

Alıntıları Göster
    Yuh yani bu kadar olur . Adamlar sizlere daha sorunsuz oyun çıkartmak için 25 gün erteliyor siz hede hödö yapıyorsunuz !
    Oyun yapmak Milyon dolardan çok adamların bilgisayarlarının başında verdiği emeğe bakar ! Yapımcıya 100 milyon dolar versen nolur vermesen nolur!
    Adam 24 saatin en fazla 8 saat yada hadi abartıyorum artık olmazya 12 saati çalışsın ! Bu ertelemenin sebebi son rütüşler ve asıl
    Amaçları mükemmele yaklaşmak istenilmesidir ! Kimse boşa konuşmasın ertelenmesi çok ta iyi oldu !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Level@ladım

Yuh yani bu kadar olur . Adamlar sizlere daha sorunsuz oyun çıkartmak için 25 gün erteliyor siz hede hödö yapıyorsunuz !
    Oyun yapmak Milyon dolardan çok adamların bilgisayarlarının başında verdiği emeğe bakar ! Yapımcıya 100 milyon dolar versen nolur vermesen nolur!
    Adam 24 saatin en fazla 8 saat yada hadi abartıyorum artık olmazya 12 saati çalışsın ! Bu ertelemenin sebebi son rütüşler ve asıl
    Amaçları mükemmele yaklaşmak istenilmesidir ! Kimse boşa konuşmasın ertelenmesi çok ta iyi oldu !!!

Alıntıları Göster
    Level@ladım dostum ne oynayacaz bu ay onu söyle sen

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Level@ladım dostum ne oynayacaz bu ay onu söyle sen

Alıntıları Göster
    http://www.n4g.com/ps3/News-55680.aspx

Oyun EGM dergisinden 6.0 gibi düşük bir puan almış...

http://www.n4g.com/ps3/News-55721.aspx

Gamepro dergisinden de 3.75/5 almış çok parlak puanlar değil...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.