Şimdi Ara

LAKAPLAR (Takoz Recep - Ayı Gökmen, Kova Yaşar, Dobi Hasan)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana göre türkiyede oynamış en iyi futbolcu
    Taçsız kral Metin Oktay
  • paylaşım için sağol recebin kendi kalesine attığı golü nasıl bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

paylaşım için sağol recebin kendi kalesine attığı golü nasıl bulabilirim?

Hocam bana sorduysan o golü nerden bulabileceğin hakkında bir fikrim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

paylaşım için sağol recebin kendi kalesine attığı golü nasıl bulabilirim?

http://r.apidshare.de/files/4426051/recep_malmoe.wmv.html

burdan izleyebilirsin arkadaşım.. tabi r den sonraki noktayı kaldırmak kaydıyla...
  • gökmen özdenak'ın attığı bir penaltının(ki artık ona penaltı mı denilir bilinmez),dinlenme amacıyla stadın karşısındaki otellerden birinin balkonuna gittiği rivayet edilir.

ayı lakabını bu sayede kazanmış olması olası
  • KADIKÖY PANTERİ
    PSİKOPAT PSİKOPAT PSİKOPAT ALİEREEEN
  • konuyu hortlattım ama :)

arap ismail

papaz erhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

konuyu hortlattım ama :)

arap ismail

papaz erhan

5 sene sonra bunları söylemek içinmi hortlattın konuyu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir
    DELİ BAHTİYAR
    Delikanlı adammış Bahtiyar.. Rakip defansın korkusuymuş.. Öyle ki bir maçta rakip defansın dişlerini dökmüş, başka bir maçta ise kendi takım arkadaşını saha içinde dövmüştü… 80'lerin ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla unutulmadı Bahtiyar.. Fenerbahçe'ye gelmeden önce 12 gol ile gol kralı olan ve bir rekora imza atan, herkesce hava toplarının uçan adamı Bahtiyar'ın diğer hikayesi ise karikatür dergilerine bile konu olan yırtık formasıydı… Efsanelere göre geçtiğimiz yıllarda Pascal Nouma'nın bir maçta yaptığı hareketin o yıllardaki temsilcisi olduğu söyleniyor… Başka bir efsaneye göre ise Fenerbahçe'nin yırtık formalı kahramanıdır.. Bahtiyar hırçın olarak kaldı akıllarda, bir de kendisine bir G.Saray maçında yapılan "Hıyar" tezahüratlarına maç sonu tribünlere gidip ilginç bir şekilde karşılık verdiği haliyle…

bu adam denizlisporda oynamisti
    denilzli de oynarken takim arkadasini kötü oynadigi icin dövmüstü

• lakabı olan futbolcu kaldımı güümüzde?
    ....... arda
    ........gökhan
    .......rüştü
    .......burak
  • TAKOZ RECEP yani Recep Çetin hakikaten bomba bir adamdır.

Yani onunla ilgili bir sürü şey anlatabilirim ama şu röportajı bir okuyun derim, gerçekten çok komik.

"camianin en makara adamlarindan biridir. yapilan bir roportajdan bazi kisimlar aynen asagidaki gibidir.

*eski kadrodaki arkadaslarla gorusuyor musunuz ?
    -pazartesi gunleri aksam saatlerinde toplaniyoruz. once hali sahada mac yapariz. sonra yemek yiyoruz. ben, riza, ulvi, kadir, feyyaz, ali, metin, zeki, gokhan, şifo...

*o arkadaslik sahaya nasil yansiyordu o yillarda ?
    -fenerbahce ile kadikoy'de macimiz var. sampiyonluk maci. yenersek kadikoy'de tur atacagiz. mac oncesi gece saat 12'de fulya'da kamptayiz. karnimiz acikti. gittik gordon milne'in yaninda "bizim karnimiz acikti, disari cikabilir miyiz?" dedik. izin verdi. 15 kisi ciktik, besiktas'tan sisli'ye gittik. corbalarimizi ictik, sonra gece iki gibi gelip yattik. ertesi gun fenerbahce'ye bes gol atip sampiyon olduk. normalde boyle durumlarda disari cikmak yasaktir. bizim profesyonelligimiz ornekti.

*derbi oncesi gece iskembeciye gidip ertesi gun fenerbahce'ye nasil bes gol attiniz ?
    -mac oncesi fenerbahce'nin hocasi todor veselinovic "5-0 olur" diye demec vermisti. mac sonrasi benimle roportaj yapan spiker "macla ilgili neler soyleyeceksin?" diye sordu. ben de "veysel'i kirmadik, bes attik" dedim.

*neden size takoz diyorlardi ?
    - kamyon kaymasin diye arka lastigin altina takoz koyarlar. bende rakip futbolculari kestigim icin "takoz" oldum.

*defans oyuncularinin attiklari goller pek fazla hatirlanmaz. ancak sizin yillar once malmo macinda kendi kalenize atilan gol hala konusuluyor. kimse unutmadi. o golle ilgili ne soylemek istersiniz?
    -gercekten fizik kurallarina aykiri bir goldu. imkansizi basardim. topu uzaklastirayim derken ayagim kaydi. vurdugum top koseye gitti. kaleci engin ipekoglu mac bitince "recep kusura bakma, uzandim ama tutamadim" dedi. ben de "abi benim vurdugum topu nasil tutacaksin?" dedim. tabi stattaki seyirci benim uzerime gelmisti. o golle turu kaybettik. o gece uyuyamamistim.

*1993'te isvicre'ye orta sahadan bir gol atmistiniz. o sutu bilincli olarak mi attiniz yoksa orta miydi ?
    -cok talihsiz bir gol yemistik. sinirlenmistim. santra yaptik. top sag taraftan bana geldi. sinirle "lanet olsun" deyip abandim. kafayi bir kaldirdim herkes kosuyor, gol olmus. "kim atti?" dedim. "sen attin ya!" dediler.

*sag bek olarak en cekindiginiz sol acik kimdi?
    -ridvan dilmen'in ne zaman ne yapacagi belli olmazdi. ondan hep cekindim.

*rakibi sinirlendirmek icin ozel bir tarziniz var miydi?
    -macin basinda saglam bir tekme savururdum. sonrasini onlar dusunurdu. zaten macin basinda tekmeyi gorunce korkarlardi. kolay kolay yaklasamazlardi bir daha bana.

*besiktas'in en esprili futbolcusu kimdi?
    -kesinlikle feyyaz ucar'di. cok muzipti. ayni muzigi bir hafta boyunca dinlerdi. bir gun masada yemek yiyoruz. bir saat boyunca ayagima bakmis. sonra "ayakkabilarin guzelmis" dedi. boyle tuhaf isleri vardi.

*mac icinde de boyle esprileriniz olur muydu ?
    -hakem sabri celik bir macta beni oyundan atti. iceri girdim. 10 saniye sonra metin de arkamdan geldi. "sen niye geldin?" dedim. "ben de kirmizi gordum" dedi. "neden?" dedim. "seni savundum, bana da kirmizi gosterdi" dedi. metin itiraz etmis "hocam niye attin recep'i" diye. sabri hoca da "kufur etti" demis. metin de "hocam 30 bin kisi kufrediyor da recep kufredince mi kiziyorsun?" demis. ona da cikarmis kirmiziyi.

*1998 senesinde trabzonspor'a transfer oldunuz. trabzon'da ortam nasildi?
    -orhan cikrikci ile ayni odada kaliyordum. orhan bir gun tesislerin caycisini cagirdi. biri acik iki cay istedi. iki saniye sonra telefon caldi. cayci ariyor "orhan abi caylarin hangisi acikti?" diye.

*trabzon'da yediden yetmise herkesin futboldan anladigi soylenir. bu dogru mu ?
    -dogru. bir gun carsida yuruyorum. yasli bir teyze elinde sebze posetiyle yanimiza geldi. bir kagit uzatti. "usagim al su kagidi gordon'a ver. bu hafta takimi boyle cikarsin" dedi. sasirdim, "ne diyorsun teyze" dedim. meger teyze bize kadro yapmis. kagida yazmis, elimize tutusturuyor.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=16130272

• yapma rüştü

bu da bir lakap olabilir
  • Kibar Feyzo - Feyyaz Uçar

Şifo Mehmet - Mehmet Özdilek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

yapma rüştü

bu da bir lakap olabilir

• KOVA YAŞAR
    Kurtardığı müthiş penaltılara rağmen Yaşar, bir dönemler G.Saray kalesini koruyan Hayrettin'in Fenerbahçe versiyonudur.. Unutulmazdır.. İngiltere Milli Takımı'ndan yediğimiz 8 gol sonrasında kendini savunmuştur; "Top hep benim bölgemde oynandı yapacak bir şeyim yoktu…" Yaşar'ın bize bıraktığı en büyük anı ise kaleye yüzü dönükken yediği goldür… Gelen kornerde topu kaleye yumruklayabilmiş belki de Türkiye'deki tek kalecidir.. Buna rağmen Yaşar önemli maçlarda kurtardığı penaltılarla ve de Fenerbahçe'de yaşadığı 2 şampiyonluk ile sarı-lacivertlilerin unutulmazlarından… İngiltere Milli Takımı'ndan yediğimiz ikinci 8 gollük maçta Milli Takım kadrosunda olmadığı haberini aldığında havalara uçmuştur.. Kendisi açıklamıştır bunu yıllar sonra… Lakabının nedeni ise 8-0'ın hatırı…

• ara pası atkinson vardı
  • cingöz lugano
  • Adı üstünde takoz recep;

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.