Şimdi Ara

LAMBA PARLAKLIĞI?? yetkili abi bekleniyor :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle . Ben formül kullandım fakat burada ben kimsenin net bir cevabını göremedim . M>L>K buldum i².R formülünden hayır millete bakıyorum ya millet bildiğini unutmuş yada bu zamana kadar biz yanlış biliyomuşuz işin kötüsü bende eminim cevaptan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 20 Haziran 2015; 20:50:37 >
  • İstediğin formülden yap da formüldeki R'nin pilin değil lambaların r'si olduğunu bilmen gerekiyor.Parlaklık lambanın pilin değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invinciblee

Aynen öyle . Ben formül kullandım fakat burada ben kimsenin net bir cevabını göremedim . M>L>K buldum i².R formülünden hayır millete bakıyorum ya millet bildiğini unutmuş yada bu zamana kadar biz yanlış biliyomuşuz işin kötüsü bende eminim cevaptan.

biz cevabımızdan eminiz onlarınki yanlış çıkarsa ne gülerim :D valla :D :D :D
  • Hayırlısı olsun dananın kuyruğu yarın kopacak ama eminim herkes en az 1 soruda bu sorunun cevabı nasıl bu değil yaa diyecek Ösym sonuçta en keyif aldığı nokta bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 20 Haziran 2015; 21:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invinciblee

Hayırlısı olsun dananın kuyruğu yarın kopacak ama eminim herkes en az 1 soruda bu sorunun cevabı nasıl bu değil yaa diyecek Ösym sonuçta en keyif aldığı nokta bu zaten

Yarın kopacak derken aga? Yarın mi açıklanacak yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorularsa evet % 20 si yayınlanacak . Akabininde de Ais'den Temel Kitapçıkların Görüntülenmesine izin vereceklerini düşünüyorum.
  • K>L>M şöyle ki parlaklık i kare r dir.lambalar özdeş ise r ler etkilemez sadece akıma bakıcaz tüm devrelerde pilin gücü aynı(1E) o zaman eş değer direnç en az nerdeyse akım orda maxtır ordaki lamba en parlaktır.bu da K L M yi gösteriyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.