Şimdi Ara

Lamborghini Urus - Lamborghini'nin Yeni 600 HP'lik SUV'u (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Kapılar dışarıdan nasıl açılıyor yahu

Kumanda sistemi ile açılıyor olabilir. Yada sahibini tanıyan bir sistem geliştirmişlerdir sahibini gördüğü anda sahibini tanıyor ve otomatikman kapıları açıyor olabilir.

köpek değil araba bu ??

Böyle bir sistem var haberin yok mu senin ?

Start Stop özelliği olan araçlarda bu özelliği görürsün. Ayrıca anahtarsız oluyorlar.

Anahtarı tanıyor üstat sahibini değil.

• Lamborghini TDİ on the ways :))
  • Napmışlar ki bunlar şimdi helezon süspansiyon sistemini yükselt kamyon jantı tak arkasına 2 çizik çizim yap oldu sana suv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Kapılar dışarıdan nasıl açılıyor yahu

Kumanda sistemi ile açılıyor olabilir. Yada sahibini tanıyan bir sistem geliştirmişlerdir sahibini gördüğü anda sahibini tanıyor ve otomatikman kapıları açıyor olabilir.

köpek değil araba bu ??

Böyle bir sistem var haberin yok mu senin ?

Start Stop özelliği olan araçlarda bu özelliği görürsün. Ayrıca anahtarsız oluyorlar.

Anahtarı tanıyor üstat sahibini değil.

Araba konsept yahu. Konsept arabada kapı açma sisteminin derdine mi düştünüz? Yan aynalardan anlar insan hiç anlamıyorsa.

• jay jay kardeş zaten böyle bir aracın kapısını açma şansım olmaz.Hatta araçta sahip tanıma opsiyonu olsa parasını bile bastırıp alsam bana kapısını açmaz burun kıvırır,bu faslı geçelim.Sadece sahibini tanıma diye bir bilgi yanlış anlaşılabilir onu düzeltmek istedim.Zira ver yoldan geçene anahtarı yada kartı o yaklaşsın ahanda yeni sahip o buyuruverir içeri.Sahibini tanısa almaması lazım tabi
  • Arkadaşlar, kapı açma sistemini tartışmışsınız uzun uzun. Ben cevaplayayım, Aston Martin'lerdeki kapı kolundan koymuşlar araca. İnternette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Dışardan belli olmuyor, elle içeri itilen bir bölme var...

• Dış tasarım ne kadar kötüyse iç tasarımı bir o kadar güzel olmuş.
  • Dizel motorda koysunlar ohhh tam vag grubuna layık olur. Ducatiyi de satın aldılar bakalım onun suv'si ne zaman çıkacak.
  • lamborghini den 2.0 ve 3.0 TDI modellerini de bekliyoruz yakıt ekonomisi yapacağız ne de olsa.
  • Hakikaten çok rezil gözüküyor.

Lambo imajına yakışmıyor bu tarz hamleler.
  • 600 beygir ve aile aracı haberi yazan da biraz izan olur yahu bir de basa basa söylemiş aileye uygundur diye :)
    Manyak oldu şu dünyalılar artık
  • Oyuncak araba gibi
  • 1- Cirkin bir SUV. Herkes en iyi bildigi isi yapmali.

2- Birinin sacmalamasi ile konu arabadan nerelere gelmis, bu bal gibi de siyaset.
  • "Ayrıca arka koltuklar dokunmatik eğlence panelleriyle donatılmış ve bu sayede arkada oturttuğunuz çocuklarınızın canlarının sıkılması söz konusu olmuyor."
    Bilmem kaç yüz bin tl'lik araca binecek sonrada "baba ben sıkıldım diyecek" kapının önüne koyarım valla :D
  • kız gibi araba yemin ederim
  • 10 numara olmus bravo.
  • Bu arabaya binmeyecek kız var mı?
  • bende çok beğendim. Klasik tasarımlardan sıkılmıştık. Fiyatı ne olur acaba :)
  • Mükemmel olmuş.Beğenmeyenler markanın diğer modellerini ve geçmişini bırakıp daha güzelini göstersinler bakalım.
    X6 coupe suv
    x5 yüzü eskidi heybetli değil.
    Q5 yuvarlak hatlara sahip.
    Cayenne Çok bozdu öyle böyle değil bayağı bozdu.
    ML Tasarımı iddiaalı değil.
    Xc90 Şehirçine uygun değil aslında estetik yok.
    Range Rover Eski Rover değil.
    Cruiser...
    Pajero...

Dh bir bok beğenmeme ekibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

bende çok beğendim. Klasik tasarımlardan sıkılmıştık. Fiyatı ne olur acaba :)

200.000 ile 250.000 dolar arasi diye tahmin ediliyor..

Not: Begenmedim.. Tabi begenmedim derken markadan beklenti, tahmini de olsa fiyat ederini karsilayamamis gibi geldi bana..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.