Hepsi çirkin değil mi? Kimse tipini beğensin beğenmesin hep ulaşılamayacak olanın peşindedir. Bunlar bizim binebileceğimiz araçlar olsa dediklerinizde haklısınız,süper spor araçlar üreten firmalardan veya en kaliteli firmalardan çıkan araçları yakıştırmayarakta haklısınız ama bunların hitap ettiği kesimler biliyoruz çok farklı. Şu tasarımı atıyorum Ford veya Kıa çıkarsa beğenenlerle-beğenmeyenlerle dolup taşardı. Ben bunun daha cılız ve uzunu alım konusunda pek gayesi olmayan tipim.Aşağı yukarı hepimiz aynıyız.Gördüğümüz zaman şu adamın duruşundan farkımız varsa çekinmeyin söyleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: golf_R
gayet güzel olmuş nesini beğenmediniz anlamadım doğrusu. 6.0 TDİ süper olur cidden
Lambo'nun hangi aracını dizel gördünüz allah aşkına. Yapacak firma var yapmayacak firma var.
vallahi midem kalktı ya bu ne allah aşkına, üniden yeni mezun olan birine mi çizdirmişler bunu
gideri yok hakkaten
gözü az görene satarlar bunu yoksa pozitif baktırıcılığı yok aracın
tasarım olarak bok böceklerine benziyor
Şuana kadar görüp beğendiğim en iyi 3 araba arasında.. Biri Aventador , Biri konsept 612 GTO , Biride Urus
Gerçekten tasarımı hiç bozmadan yamultmadan gerek Kubang gerek Cayenne gibi hatları kaybedetmeden yapılan tek suv bence. Fevkalade muhteşem ön tasarımı arka tasarımı.. Önü aventadordan bile daha iyi olmuş.... Gerçekten gördüğüm en güzel etkilendiğim en şahane araba... Resimlerden atıp tutması kolay 3 4 yıla çıkar karşımıza ozaman siz görün bu arabanın nasıl güzel bir kombinasyon oldugunu. Fevkalade etkilendim yav vay anasını.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme