Şimdi Ara

Lamborghini Urus - Lamborghini'nin Yeni 600 HP'lik SUV'u (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim hoşuma gitti üretime geçtikleri zaman birkaç düzeltme yaparlarsa gayet başarılı olur .
  • bir ciksinda görelim
  • Tasarım olarak sınavı geçtiğini düşünüyorum.
  • gayet güzel olmuş nesini beğenmediniz anlamadım doğrusu. 6.0 TDİ süper olur cidden
  • marti kanat olmayinca ne biliyim lambo gibi gelmiyor bana bunlar baska arac oluyolar sanki :S
  • Katar sehirdisi polis ekibini bunla kurar artik :)
  • Bir marka imajı, çıkardığı otomobiller ve bu tip metal yığını gördüğüm en rezalet kombinasyonlardan biri.
  • Ah Lamborghini ah ne yaptın kendine.

Neyse inşallah "Suv yapmakla ne alakası var yiaa markanın değeri niye düşsün." kıvamında ki arkadaşlar basmaz ortamı.
  • arabayı almışlar taşların üzerinde resmini çekmişler, bu arabayı kim dağa taşa vurur ki ?
  • http://www.autoblog.com/photos/geneva-2009-lagonda-concept/#photo-1403371/
    http://www.autoblog.com/photos/bentley-exp-9-f-concept-geneva-2012/#photo-4870942/

Hepsi çirkin değil mi? Kimse tipini beğensin beğenmesin hep ulaşılamayacak olanın peşindedir. Bunlar bizim binebileceğimiz araçlar olsa dediklerinizde haklısınız,süper spor araçlar üreten firmalardan veya en kaliteli firmalardan çıkan araçları yakıştırmayarakta haklısınız ama bunların hitap ettiği kesimler biliyoruz çok farklı. Şu tasarımı atıyorum Ford veya Kıa çıkarsa beğenenlerle-beğenmeyenlerle dolup taşardı. Ben bunun daha cılız ve uzunu alım konusunda pek gayesi olmayan tipim.Aşağı yukarı hepimiz aynıyız.Gördüğümüz zaman şu adamın duruşundan farkımız varsa çekinmeyin söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

gayet güzel olmuş nesini beğenmediniz anlamadım doğrusu. 6.0 TDİ süper olur cidden

Lambo'nun hangi aracını dizel gördünüz allah aşkına. Yapacak firma var yapmayacak firma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

http://www.autoblog.com/photos/geneva-2009-lagonda-concept/#photo-1403371/

vallahi midem kalktı ya bu ne allah aşkına, üniden yeni mezun olan birine mi çizdirmişler bunu

gideri yok hakkaten

gözü az görene satarlar bunu yoksa pozitif baktırıcılığı yok aracın
  • tasarım olarak bok böceklerine benziyor
  • Şuana kadar görüp beğendiğim en iyi 3 araba arasında..
    Biri Aventador , Biri konsept 612 GTO , Biride Urus

Gerçekten tasarımı hiç bozmadan yamultmadan gerek Kubang gerek Cayenne gibi hatları kaybedetmeden yapılan
    tek suv bence. Fevkalade muhteşem ön tasarımı arka tasarımı.. Önü aventadordan bile daha iyi olmuş....
    Gerçekten gördüğüm en güzel etkilendiğim en şahane araba...
    Resimlerden atıp tutması kolay 3 4 yıla çıkar karşımıza ozaman siz görün bu arabanın nasıl güzel bir kombinasyon oldugunu.
    Fevkalade etkilendim yav vay anasını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.