Şimdi Ara

LAMİA(60 İVİ) PET EDERMİ ARKLAR BUKADAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALCAMDA FİYAT BİRAZ PAHALI GELDİ SANKİ.

• fiyatını ben mi göremiyorum sen mi koymadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3lanQoEX!MZodiAC

ALCAMDA FİYAT BİRAZ PAHALI GELDİ SANKİ.

FİYAT YAZMAMISIM PARDON (550MIL) FİYATI EVT ARKLAR.
  • tabiki fazla
  • Etmez 0'dan char kasarken deruda kasar seni baska bi işe yaramaz.
  • 60 İVİ Lamia Olmaz Ki Zaten 60 LvL Lamia Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

60 İVİ Lamia Olmaz Ki Zaten 60 LvL Lamia Olur

Sırf msj yazmak için şuraya birşey yazmayın ya. Resmen forumda kargaşalar çıkıyor bu yüzden. Anlayan anlıyor kardeşim onun LvL olduğunu zaten kendini kasma bu kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Sırf msj yazmak için şuraya birşey yazmayın ya. Resmen forumda kargaşalar çıkıyor bu yüzden. Anlayan anlıyor kardeşim onun LvL olduğunu zaten kendini kasma bu kadar..

sende adam konu açmış dual +7 md dual +8 cleaver ile +8 shard aldım diyo sende mdler +7 rebith mi diyosun seninki Dignityninkindende saçma
  • quote:

LWL=İVİ & DİRİNK=İÇMEK GİBİ BİŞEY NEDEN BU KADAR BÜYÜTTÜN ANLAM VEREMİYOM.
  • etmez tabiki ztn bugla kasıldı için işe yaramz elinde patlat görüsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: cut-your-ses

etmez tabiki ztn bugla kasıldı için işe yaramz elinde patlat görüsün

VAZGECTİM ZATEN YINEDE SAOL KARDES BUGG MUG BOZAR BİZLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

sende adam konu açmış dual +7 md dual +8 cleaver ile +8 shard aldım diyo sende mdler +7 rebith mi diyosun seninki Dignityninkindende saçma

Neresi saçma söylermisin. Git oradaki mesajımı adam gibi oku öyle geL. Orda dediğim şu. Rebirth +7 mi verdin diyorum yani bazı kişiler genelde şöyle yazar oyunda +7 md rebirth satılır ama bundan kastı 87 ap olan +1 rebirthdir. Anladın mı ??. O yüzden sordum Sen duaL +7 rebirth mi md verdin diye yani +8 md = +5 rebirth olduğu için +7 rebirth verdiysen +8 non rebirth md den daha iyidir ve kazık yemişsindir diye.

Gelip burda bana laf yapma anlama yeteneğinde sorun varsa ben bilemem..

Edit : git adamın yazdığı mesaja bak duaL +7 rebirth md verdim diyor.Sorun senin anlama yeteneğinde. Kimseye karşı böyle konuşmadım ama sinirlendirdin sen beni herkesten özür diliyorum..

Al bu da adamın dediği laf..
    quote:

Orjinalden alıntı: C3pCii06

BEyELr daul +8 clevarle Daul +7 rebirt md verDİm +8 shard aldım 1 Tane kazıkmı yeşişim:S

şimdi bu adamın yukarda kastettiği şey +7 rebirth md mi yoksa +1 rebirth md mi ( +7 non rebirth md )..
    Bunu anlamak zor değil mi ? Bende sordum hangisi diye. Şimdi söyle mavimsi dünya neresi saçma buranın açıklama bekliyorum senden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 28 Mayıs 2008; 19:45:17 >

• Bak Dostum Bu Konuyu Açan İnsana Önce Nasıl Yazılması Gerektiği Öğretilmeli Sonra Lamia Konusuna Gelinmeli Diye Düşünüyorm.Lvl'a İVİ Denen Bir Kullanım Biçimi Var mıdır Ya ? Ben Sadece Şunu Belirtmek İstedim Onun Üstünde Duruldugu Zaman Adam Kendine Düzen Verir Kimse İVİ Değil LVL Oldugunu Söylemesse Sürekli Öyle Kullanır Yanlışını Öğrenmek Ayıp Bir Şey Değildir..Aksine Tekrarlamamaktır Bende Başkasının Gülmemesi İçin Hatasını Düzeltmesini Söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 28 Mayıs 2008; 19:29:13 >
  • quote:

Bak Dostum Bu Konuyu Açan İnsana Önce Nasıl Yazılması Gerektiği Öğretilmeli Sonra Lamia Konusuna Gelinmeli Diye Düşünüyorm.Lvl'a İVİ Denen Bir Kullanım Biçimi Var mıdır Ya ? Ben Sadece Şunu Belirtmek İstedim Onun Üstünde Duruldugu Zaman Adam Kendine Düzen Verir Kimse İVİ Değil LVL Oldugunu Söylemesse Sürekli Öyle Kullanır Yanlışını Öğrenmek Ayıp Bir Şey Değildir..Aksine Tekrarlamamaktır Bende Başkasının Gülmemesi İçin Hatasını Düzeltmesini Söyledim.

LWL & İVİ FARK ETMEZ BEN (LEVEL) a İVİ DERIM KULAK A HOŞ GELİYOR VE AYRICA ZEVKLER TARTIŞILMAZ.

• quote:

quote:

Bak Dostum Bu Konuyu Açan İnsana Önce Nasıl Yazılması Gerektiği Öğretilmeli Sonra Lamia Konusuna Gelinmeli Diye Düşünüyorm.Lvl'a İVİ Denen Bir Kullanım Biçimi Var mıdır Ya ? Ben Sadece Şunu Belirtmek İstedim Onun Üstünde Duruldugu Zaman Adam Kendine Düzen Verir Kimse İVİ Değil LVL Oldugunu Söylemesse Sürekli Öyle Kullanır Yanlışını Öğrenmek Ayıp Bir Şey Değildir..Aksine Tekrarlamamaktır Bende Başkasının Gülmemesi İçin Hatasını Düzeltmesini Söyledim.

LWL & İVİ FARK ETMEZ BEN (LEVEL) a İVİ DERIM KULAK A HOŞ GELİYOR VE AYRICA ZEVKLER TARTIŞILMAZ.

Tamam Sen İVİ De O zaman

• Orjinalden alıntı: C3pCii06

BEyELr daul +8 clevarle Daul +7 rebirt md verDİm +8 shard aldım 1 Tane kazıkmı yeşişim:S

bu adamın yazışı güzelmiş
    Ama Biraz Daha Özenli Yazsa
  • quote:

quote:

Lvl=Level ivi=ievei ? ne anlama geliyo bu

• quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

quote:

quote:

Lvl=Level ivi=ievei ? ne anlama geliyo bu

Boşver Ya Bırak Madem Çok İstio Öyle Yazsın O Zaman..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.