Şimdi Ara

Lamptron CW611 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demek istediğim ölçüm hatası değilde tabloda yazım hatası. çünkü 11,06v vermesi gerekiyormuş (0)1,08v ölçülmüş, ayrıca %75 yük altında ölçülen değer 9,18v -kaba hesapla 9 katı-
    11,08 yerine 1,08 yazılmış sanırım her iki tablodada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

demek istediğim ölçüm hatası değilde tabloda yazım hatası. çünkü 11,06v vermesi gerekiyormuş (0)1,08v ölçülmüş, ayrıca %75 yük altında ölçülen değer 9,18v -kaba hesapla 9 katı-
    11,08 yerine 1,08 yazılmış sanırım her iki tablodada.

Evet onlar yanlış olmuş siz söyleyince fark ettim.11.08 olacak onlar. Düzelteyim tabloyu tekrar .Teşekkürler.
  • Bu fan kontrolcülerde 0-12 v arası ayar yapılabiliyor ya, bunu değiştirme imkanı mevcut mu? Ben evde olmadığımda biri yanlışlıkla kapatmasın diye 6-12 V arası olacak şekilde ayarlayıp ben evdeyken yine 0-12 V yapayım, böyle birşey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Bu fan kontrolcülerde 0-12 v arası ayar yapılabiliyor ya, bunu değiştirme imkanı mevcut mu? Ben evde olmadığımda biri yanlışlıkla kapatmasın diye 6-12 V arası olacak şekilde ayarlayıp ben evdeyken yine 0-12 V yapayım, böyle birşey mümkün mü?

Birinin yanlışlıkla yapabilmesine pek ihtimal yok bence çünkü menüler fazlasıyla karışık gelecektir ilk kullanan kişiye.Üstünde dügme usulu anam babam olsa neyse ama bunda zor.Onun yerine otomatik modu kullanın bence sıcaklık aralıklarını kendiniz girerek minimum ve maksimum fan devirlerini belirleyin, fanlarda sıcaklıga göre takılsın. Otomatik mod da oynanamıyor fan seviyesiyle.

Ayrıca bu ürünün yeni bir versiyonu çıktı.Onda masaüstünden yazılımla da kontrol edebiliyorsunuz kontrolcüyü. Lamptron CM615.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İnceleme için teşekkürler
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    FC5 V3 siparişi verdim aslında bu soruyu onun için sormuştum. O şekilde bir ayar yapmamız mümkün değil anladığım kadarı ile.
  • Bu model ile fc5v3 arasında hangisini tavsiye edersin. Daha önce de yazmıştım Fc5V3 te problem var değişimi muhtemel. Yeni fc5v3'ümü beklesem yoksa bu ürünü mü alsam (cw611) bilemedim yada cm615? Sıvı soğutma pompa filan kullanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 6 Şubat 2014; 13:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Bu model ile fc5v3 arasında hangisini tavsiye edersin. Daha önce de yazmıştım Fc5V3 te problem var değişimi muhtemel. Yeni fc5v3'ümü beklesem yoksa bu ürünü mü alsam (cw611) bilemedim yada cm615? Sıvı soğutma pompa filan kullanmayacağım.

CM615 in artı yönü yazılım destegi var. Eski yönü kanal başı 15W a düşürülmüş.Benim gibi su sogutma kullanıp radyatörü fanla donatan adam için 36W den 15W ye düşüş önemli. FC5V3 kullanımı kolay. Her şey tek ekranda.Ama bence fazla sıkış tepiş olmuş.CW611 un tipi daha güzel ,simgeler vs büyük daha bilgilendirici ama onda kullanımı zor biraz.Ben CW611 alırdım ama senin için öncelik farklı olabilir.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    CW611 Youtube videosunu izledim senin kullanım ile ilgili yaw nasıl bir karışıklıktır o beynim döndü. FC5v3 için düzeltip yeni ürünü gönderecekleri tarih belli değil diyordu forumda. Bakalım kendileri direk cevap versin ne zamana planlıyor yenisini. Eğer süre belli değil derlerse yada 6 ay gibi bir süre verirlerse CW611 isteyeyim bende o zaman. Artık adım adım sizden bilgi alırım
  • Eline sağlık , güzel inceleme.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.