Sepete ekleyince %10 indirim daha yapıyor. https://www.hepsiburada.com/lamy-safari-dolma-kalem-metal-klips-m-uc-pembe-13p-m-pm-ofis13p-m < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylesine64 -- 30 Ocak 2023; 1:27:42 > |
Lamy Safarı Dolma Kalem Metal Klıps M Uc Pembe (294 TL)
-
-
Amazon'da 400-TL, hem fırsat değil hem de Lamy kalemleri ben beğenmedim. Atlama yapıyor, fazla mürekkep bırakıyor. Platinum Preppy her türlü çok daha üstün ve ucuz bir dolma kalem. Almayı düşünenlere Platinum tavsiye ederim.
-
Bilgiler için teşekkürler.
Peki Platinum Preppy kalem için bende scriksss marka kartuş var,uyumlu olur mu acaba?
-
Uyumsuz olur. Kendine has bi kartuşu var. Kartuşu şırınga ile doldurarak kullanılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyumlu olmaz. Genelde tüm dolma kalemler için mürekkep çözümleri iki türlüdür. Birincisi içinde gelen kartuşa şırınga ile mürekkep doldurulur ya da mürekkep pompası kullanılıp doğrudan şişeden çekilir, pompa dediğimiz şey de sürekli kullanılan kartuş oluyor aslında. Pelikan'ın amazon'da şişe mürekkepleri uygun fiyatta ve kaliteli, çok uzun da gidiyor.
Bende Lamy AL-Star ve Safari var güzel kalemler ama Platinum Preppy deki akıcılığı yazma zevkini alamıyorum. Bir de Lamy gibi Alman kalemler daha kalın yazar, Platinum gibi Japon kalemler daha ince uçludur.
Japon M (orta) = Alman F (ince) gibi yani.
-
569,90 TL olmuş ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X