SELAM ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM ŞÖYLE DAHA DOĞRUSU İSTEĞİM BÖYLE BİR YAZILIM HENÜZ BULAMADIM KESİNLİKLE ARAŞTIRMACI Bİ YAPIYA SAHİBİM AMA FAZLA NETE GİREMİYORUM SİZE YAZARAK BANA ÇOK NETİCE ULAŞACAĞIMA İNANDIM.BANA Bİ PROGRAM LAZIM BU PROGRAM İLE AĞDA Kİ PCLERİ KONTROL ETMEK İSTİYORUM YANİ DİREK ONLARIN MASAÜSTÜNÜ FALAN KENDİ PC MDEN KONTROL ETMEK İSTİYORUM MESELA Bİ OKULDA GÖRDÜM ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİN BİLGİSAYARLARINA ULAŞMAK İÇİN Bİ YAZILIM KULLANIYOR VE ONLARIN MASAÜSTÜNÜ FALAN O PROGRAM İLE KONTROL EDİYOR YANİ KENDİ BİLGİSAYARINDAN DİREK KONTROL YAPABİLİYOR UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR YARDIMLARINIZI BEKLİYOR İYİ GÜNLER DİLİYORUM.
remote administrator yada kısa adıyla radmin programını öneririm
radmin programını kurarsan arkadaşım istediğini yapabilrisin.. fakat kurduğun pc lerdeki güvenlik duvarını iptal etmen lazım yoksa ağdaki pc leri göremessin. programın download linki yazılım genel bölümünde var ordan temin edebilirsin
teşekkürler...
ustalar bu yazılım pek hoşuma gitmedi başka bildiğiniz var mı?
bu yazılımda hoşuna gitmeyen taraf nedir??? ona göre yardımcı olalım
big:eye diye bir ağ yonetım programı var onu dene
RealVNC
şöyle öğretmen öğrenci yazılımı gibi bişi olsa
Remote Desktop Connection kullanabilirsin, clientlarda bunu işaretledikten sonra, group policyden kullanıcıların bunu tekrar iptal etmesinide önlersen problemsiz bir şekilde kullanıcıları kontrol edebilirsin.
NetOp School adlı bir program var biz okulda onu kullanıyoruz çok iyi bir program kullanıcıları izlemenin yanı sıra çok çabuk bir şekilde müdahale veya izleyici modu var bir kişinin ekranını diğerlerine paylaştırma özelliğinin yanı sıra internet cafe lerdeki gibi kişiyi kısıtlayabilir ekranını devre dışı bırakabilirsin kendi bilgisayar görüntünüzü diğerlerine aktararak sunum yapma özelliğide cabası tavsiye ederim. Umarım ihtiyacını görürwww.netop.com
radmin programında sadece karşıdaki pc nin 4889 nolu portunu açmak yetiyormuydu? (port no yanlış olabilir) başkaca işlemler yapmak gerekiyor mu?
neto scholl... senni aradığın program..
remote admin de diğer bilgisayarlara da remote admin kurmak gerekiyormu?
malesef radmin de gerekiyormuş... peki istenilen portları açarak karşı bilgisayara program kurmadan kullnılabilecek program yokmu ?
quote:
Orjinalden alıntı: myesilyurt
neto scholl... senni aradığın program..
remote admin de diğer bilgisayarlara da remote admin kurmak gerekiyormu?
Ben eskiden bu iş için dameware diye bir yazılım kullanıyordum bu programı karsı tarafa kurmana gerek yok Ağdaki pc'leri gösteriyor zaten sen connet diyorsun bağlanmak için karsı tarafın ilgili servislerini yüklüyor yaklaşık 1dk sürüyor baglantıyı keserken servisleri kaldırıyordu. ayarlar bölümüne bağlantıyı keserken servisleri unistall etme seçeneğini kullanırsanda bundan sonra o pc'ye bağlanman 1-2 saniye sürüyordu yani bu şecenegi kullanırsan her pc'ye ilk bağlantın 1 dk sonrasında hemen tabii ben bu yazılımı kullanırken pc ler pIII 600 cinsinden şeylerdi yani şu an muhtemelen 1dk sürmeyecektir. Umarım istegini karşılar.Bağlandığında sağ alt öşede kimin bağlandığına dair bir kutucuk çıkar ama onay gerektirmez.
quote:
Orjinalden alıntı: alp_o
Ben eskiden bu iş için dameware diye bir yazılım kullanıyordum bu programı karsı tarafa kurmana gerek yok Ağdaki pc'leri gösteriyor zaten sen connet diyorsun bağlanmak için karsı tarafın ilgili servislerini yüklüyor yaklaşık 1dk sürüyor baglantıyı keserken servisleri kaldırıyordu. ayarlar bölümüne bağlantıyı keserken servisleri unistall etme seçeneğini kullanırsanda bundan sonra o pc'ye bağlanman 1-2 saniye sürüyordu yani bu şecenegi kullanırsan her pc'ye ilk bağlantın 1 dk sonrasında hemen tabii ben bu yazılımı kullanırken pc ler pIII 600 cinsinden şeylerdi yani şu an muhtemelen 1dk sürmeyecektir. Umarım istegini karşılar.Bağlandığında sağ alt öşede kimin bağlandığına dair bir kutucuk çıkar ama onay gerektirmez.
kardeş dediğin program nasıl kullanılıyor braz açsaydın yükledim ama ağdaki pc leri göremedim bunun ince ayarları falan yokmu nasıl yapılacak birde sitesinde birçok program var hangisini indireceğiz biraz konuyu açarsan sevinirim
dediğim gibi uzun zaman önce kullanmıştım DNTU5x.ZIP olanı indir Bu programda hatırladığım kadarı ile bir mini control birde explorer vardı mini controlde computer name veya ip yi yazıyorsun explorer de ise zatem network te olan hepsini gösteriyor istediğin computer in üzerine gelip connect diyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: alp_o
dediğim gibi uzun zaman önce kullanmıştım DNTU5x.ZIP olanı indir Bu programda hatırladığım kadarı ile bir mini control birde explorer vardı mini controlde computer name veya ip yi yazıyorsun explorer de ise zatem network te olan hepsini gösteriyor istediğin computer in üzerine gelip connect diyorsun
Kardeş connect diyorum bu işlemi yürütemez diye hata veriyor anlamdım yani ağdaki pc ye servis yüklemesi için c yi paylaşıma mı açması lazım??? tam olarak anlamdım yav ben birde birşey daha soracağım ben ağdakilerin trafiğini nasıl kontrol edebilirim birde istediğim pc nin bağlantısını kesmek istiyorum bunu yapabileceğim bir program var mı?
bu programı evime ve iş yerime kursam adsl üzerinden , işteki pc mi evden kullanabilirmiyim
Valal bu programı henüz kullanamadım ama eğer pc ye tam hakim olmak istiyorsan daha değişik programlar var bu işin ustaları burda eminim soruna cevap vereceklerdir