Bildirim
Lan menüsü olan son oyun.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fifa 2011 birkaç programla online olarak landan oynarmış gibi oynayabilirsin bile. -
yok ayarla felan uğraşmak istemiyorum direk kurulumdan sonra sonra lan play opsiyonu olan eskide olsa bir oyun lazım -
Fifa 11 de lan var ama gameranger olmadan nasıl oynanıyor bilmiyorum -
pes serisinin hiçbirinde lan yokmu? -
PES 6 da vardı -
orjinal ise fifa 11 değilse fifa 10. pes serisinde ise hiçbir oyunda LAN seçeneği yok. -
Fifa 11 lan desteği yok mu? -
korsan da olsa fifa 11 lan üzerinden oynanıyor diye biliyorum -
FIFA 11'i LAN üzerinden rahatça oynayabilirsin. Aynı LAN'daki bilgisayarlar arası oynamak için GameRanger'a ihtiyaç yok. Ama internet üzerinden oynamak istersen de GameRanger ile çok çok rahat bir şekilde oynayabilirsin ve oyuncu bulmakta da hiç sıkıntı çekmezsin. -
En son lan desteği pes 4 de var kurdum oynadım oldu
fifa 11 i de deneyeceğim olursa oda iyi bir alternatir
ama pes serisinde en son 4 te var. -
FİFA 2011 landan oynanıyor fakat şöle bi sorun var 1 vs 1 den ileri gitmiyor
-
ben pes 9 da var diye biliyorum ama olamayadabilir.
zaten dediğiniz gibi pes 4 de falan varsa pes 10'da da 11'de de mutlaka vardır diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjinn
FİFA 2011 landan oynanıyor fakat şöle bi sorun var 1 vs 1 den ileri gitmiyor
Fifa 11'de 5 vs 5 maç bile yaptım, nasıl 1 vs 1'den ileri gitmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperrn95
zaten dediğiniz gibi pes 4 de falan varsa pes 10'da da 11'de de mutlaka vardır diye düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsunuz. Pes 4 Lan destekli bir oyun. Pes 5'i bilmiyorum ama Pes 6 ve sonrasında ne yazık ki lan desteği Pes serisinde kaldırıldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
quote:
Orijinalden alıntı: alperrn95
zaten dediğiniz gibi pes 4 de falan varsa pes 10'da da 11'de de mutlaka vardır diye düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsunuz. Pes 4 Lan destekli bir oyun. Pes 5'i bilmiyorum ama Pes 6 ve sonrasında ne yazık ki lan desteği Pes serisinde kaldırıldı.
Aynen lan desteği yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X