Şimdi Ara

[Lancer'e karar verildi]20.000'e spor sedan önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inceledim biraz görüntüsu falan cok4 hos ancak benim fiyat aralığımdakiler beni 3 4 yıl taşımaz bence çok ugrastirir temiz düşebilir tabi ben takipte kalicam teşekkür ederim öneri için.Ayrica yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibiyseniz karşılaştırma yaparsaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Inceledim biraz görüntüsu falan cok4 hos ancak benim fiyat aralığımdakiler beni 3 4 yıl taşımaz bence çok ugrastirir temiz düşebilir tabi ben takipte kalicam teşekkür ederim öneri için.Ayrica yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibiyseniz karşılaştırma yaparsaniz sevinirim..

Yakıt tüketimi hakkında çok yaktıgını biliyorum fakat çok detaylı bir bilgim yok
  • hatch back olmazmı bro?

edit:
    spor denilcek araçlar bunlardır.performans olarak üzmez
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2000-kusursuz-hatasiz-160749224/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-vti-temiz-ve-sade-168766364/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondLieu -- 18 Haziran 2014; 14:31:29 >

• Sedan düşüyorum hb ye hiç kafa yormadim bu fiyat araliginda hb daha avantajlı olabilir ama ben sedan istiyorum kardeşim sağolasın

Ilanlara baktimda vectra düşünmüyorum

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah o zaman o bana gelmez sağolasın hergün 60 km ye yakın yol yakit 1. Derece önemde benim için

• honda civic tavsiye ederim. hem ikinci eli hemde bakım maliyetleri nispeten güzeldir. 1.6 modele lpg güzel gider ve ufak tefek makyajlarla oldukça güzel bir görünüm katabilirsin. Eğer sıkılırsan da rahat rahat satarsın zaten..

öğrenci olduğun için alacağım aracın bakım maliyetlerini gözden geçirmeni tavsiye ederim. BMW yada peugeot görüntü olarak daha tatminkar olabilir ama çıkaracağı sorunlar oldukça üzer seni.
  • Yorumunuz icin tesekkur ederim bmw yi zaten hic dusunmuyorum gerek yakit konusundan gerek yaştan , peugeot un da ariza ve yakit konusunda bana uymadigina karar verdim.Japon istiyordum zaten öncelikle lancer bakıyorum eger temiz bulursam oncelik onda eger bulamazsam büyük ihtimalle civic bakicam.

• Guncel hala onerileri bekliyorum..

• Lancer, Carisma.
  • Carisma nin yaş ve görünüm olarak bana uygun olduğu dusunmedigimden ilgilenmiyorum mitsu olarak lancer bakıyorum diğer japon onerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim.

• Japon dedim çünkü kriterlerime japonlarin daha uygun olduğu düşünüyorum eger başka olabilitesi oldugunu düşündugunuz araclar varsa da yazarabilirsiniz

• cıvık veya aksent era bulabilirsin
  • Ruoja kullanıcısına yanıt
    Guzel bi oneri accent yaş olarak avantajli ancak görüntü bakımından beni ve saniyorum ki hic bi öğrenciyi/genci mutlu edemez yakıt konusunda da Lancer den iyi olacağını sanmıyorum bu yüzden eliyorum era yı

Civic ise degerlendirdigim bi secenek tek dusunduren tarafı her köşe başında görülmesi ve yaşadığım yerde (antalya) benim gördüğüm kadarıyla kendi imajini kaybedip daha çok apaçi arabasi olarak kabul gormesi ancak temiz birtane bulup 2 3 ekstra ile guzel ve spor olarak kullanilabilicegini düşündüğüm lancer e rakip bir model

Oneriler için teşekkür ederim.

• Güncel..

• Stilo olabilir belki 25e. Sedan değil ama küçük de değil
  • iade kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oneri için ancak ben sedan bakıyorum

• Güncell..

• Güncel..

• En uygun arabayi bulmussun zaten. Lancer'in hayirli olsun.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 11 Temmuz 2014; 3:40:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.