Şimdi Ara

[Lancer'e karar verildi]20.000'e spor sedan önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle herkese selam olsun.Ben yeni dönemde üniversitesi gidip gelmeye bi araba bakiyorum.Üniveristesinin yaklasik uzakli git gel 55 60 km ve buyuk cogunlugu cevre yolundan gidiliyor yani binevi uzun yol gibi dur kalk yok aşırı.Bunun dışında arabanin arizasizligi da çok onemli ondan ben japonlara yöneldim ve gerek dış gorunumu gerekte saglamligindan dolayi Mitsubishi Lancer 06-08 Manuel düşunuyorum.Yakit konusundaki ününu duydum bu yüzden alip ustune Extralar yaptirmak istiyorum(body/deri döşeme gibi).Onerir misiniz lancer i veya başka onerileriniz var mi bu kriterlere uygun şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FSefa07 -- 12 Temmuz 2014; 10:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajım bulunsun tamamen aynı durumdayım

• Üzerine 3- 4 daha koyabilirsen daha doğrusu deri döşemeye body kit e vereceğin paraya colt czt öneririm

• Gerek kilo boyum gerekse tercihimden dolayı ben sedan sahibi olmak istiyorum daha oturakli duruyor hak verirsiniz ki sedan ayrıca 20 bin yazdim ancak 25 e kadar yolu var ona gore baska öneriniz varsa yazarsaniz sevnrm

• quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Oncelikle herkese selam olsun.Ben yeni dönemde üniversitesi gidip gelmeye bi araba bakiyorum.Üniveristesinin yaklasik uzakli git gel 55 60 km ve buyuk cogunlugu cevre yolundan gidiliyor yani binevi uzun yol gibi dur kalk yok aşırı.Bunun dışında arabanin arizasizligi da çok onemli ondan ben japonlara yöneldim ve gerek dış gorunumu gerekte saglamligindan dolayi Mitsubishi Lancer 06-08 Manuel düşunuyorum.Yakit konusundaki ününu duydum bu yüzden alip ustune Extralar yaptirmak istiyorum(body/deri döşeme gibi).Onerir misiniz lancer i veya başka onerileriniz var mi bu kriterlere uygun şimdiden teşekkür ederim..

peugeout 406 sedan
  • Teşekkür ederim hiç aklima gelmemişti 406 ama inceliycem çok ilgi çekici daha oturakli duruyor bi kiyaslama yapicam.Eğer siz bilgi sahibiyseniz yakıt hakkinda ve kronik sorunu varsa paylasablr misiniz arizasizlik konusunda japonlarla yarisabilir mi ?

• Kardes sorun cikarmayan araba istiyorum az yaksin diyorsan civic tavsiye ederim. Vtec2 kasa bak ama. Bulabilirsen carismalarda guzel arabadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Haziran 2014; 21:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Kardes sorun cikarmayan araba istiyorum az yaksin diyorsan civic tavsiye ederim. Vtec2 kasa bak ama. Bulabilirsen carismalarda guzel arabadir.
    iyi gibi vtec ve lancerde iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

iyi gibi vtec ve lancerde iyidir

Alıntıları Göster
    Es7 civic olabilir
  •  [Lancer'e karar verildi]20.000'e spor sedan önerileri
  • Cabrio astralara bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

[Lancer'e karar verildi]20.000'e spor sedan önerileri

aynen katılıyorum e36 kasa bmw veya honda civic alınır bence o paraya

• Ben arizasizligindan ve yakıt ekonomisinden bahsediyorum e36 bmw diyorsunuz enteresan geldi piyasada temiz km si uygun motoru mahvolmamis bmw var mi bu fiyat aralığında acaba merak ettim : )

• quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Oncelikle herkese selam olsun.Ben yeni dönemde üniversitesi gidip gelmeye bi araba bakiyorum.Üniveristesinin yaklasik uzakli git gel 55 60 km ve buyuk cogunlugu cevre yolundan gidiliyor yani binevi uzun yol gibi dur kalk yok aşırı.Bunun dışında arabanin arizasizligi da çok onemli ondan ben japonlara yöneldim ve gerek dış gorunumu gerekte saglamligindan dolayi Mitsubishi Lancer 06-08 Manuel düşunuyorum.Yakit konusundaki ününu duydum bu yüzden alip ustune Extralar yaptirmak istiyorum(body/deri döşeme gibi).Onerir misiniz lancer i veya başka onerileriniz var mi bu kriterlere uygun şimdiden teşekkür ederim..

peugeout 406 sedan

aklıma taksi filmi geldi

• Astra bertone tipi güzel araba ama
    2.0 coupe iki kapı olması
    dez avantajları olabilir.

• 98-00 civic sedan

• M5 :) şaka bir yana 25 e köpekbalığı lancer, hem görüntü,hem ekonomik tüketim,hem sorunsuz hepsi var.ikinci eli hızlı değildir ama bu kadar artısı varken önemli değil bana göre.çok sıkışırsan bin lira eksiğine verdinmi havada kaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

M5 :) şaka bir yana 25 e köpekbalığı lancer, hem görüntü,hem ekonomik tüketim,hem sorunsuz hepsi var.ikinci eli hızlı değildir ama bu kadar artısı varken önemli değil bana göre.çok sıkışırsan bin lira eksiğine verdinmi havada kaparlar.
    tipini sorun etmezseniz honda city yada temiz bulabilirseniz seat cordoba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

tipini sorun etmezseniz honda city yada temiz bulabilirseniz seat cordoba.

Alıntıları Göster
    civic 1,6 ies
  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    : ) ben uzun yol ve sağlamlıgi göz önüne aldığımda lancer bana da çok avantajlı geliyor ve extradan Dış görüntüsününde artısı var tabi.Ayrica 2. Eli dert etmedim çünkü en azından 3 veya 4 yıl kullanicam. Ayrica bu yüzden km si de onemli yani yaşı 07 08 almayi dusunuyorum bu fiyata göre daha genç ve kriterlere uyanlari inceliyip kararımi vericem eyvallah yorum için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.