Şimdi Ara

Lancer Evo X Mod Projesi (Çaylak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok konuya göz gezdirdikten sonra ben de kendi modumu yapmaya karar verdim. basit düşünerek işe koyuldum. sketch up ile bi taslak çizdim şöyle ki;

kasa asus t9a1

eleştirilerinizi söylerseniz servinirim.

ama önce özeleştiri

-önce bilgisayar nasıl toplanır onu öğrenmem lazım ki dağıttığım pc çöpe gitmesin :)
    -ön tarafa bi şey yapamıyorum acaba kasadan mı kaynaklanıyo? yoksa yaratıcılığıma diyecek sözüm yok...
    -ilk proce olduğu için izmirde gerekli alet edevatı en ucuz nereden alacağım onu bulmam lazım.
    -kasanın dışı siyah içi kırmızı iken arka fanı mavi neon u da yeşil düşündüm nasıl durur acaba?
    bu kasada ledli şeffaf fan mı güzel durur yoksa yine ledli siyah ya da kırmızı pervaneli fanlar mı?
    -yan kapak kesimini evo X dan esinlendim ama bana pek orjinal gelmedi ama sevdim :))

işe önce bir adet kasa fanı alarak başlamak istiyorum sonra yan ve üst kapağın kesimi plexi. sonrası allah kerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phradrel -- 5 Eylül 2008; 13:54:49 >

• bnce mitsubishi logosunu yan kapaga plexy yap bnce on tarafada bir tane 12 cm lik fan takarsın.plexy yaptıgın kapagınalt taraflarına dogru lazerle mitsubishi evo falan yazdırırsın bnce super olur.diger kapada butun evoların bulundugu bir resmi sticker yaptırırsın.tam evo havası olur.
  • google skecthup ta güzel yapmışsın bende deniyim böle şeyler :D
  • bence yan kapak böyle güzel,ama pleksy kırmızı olursa daha iyi olr,
    ön panel de bi değişiklik aklma geldi:
    kasa toplamak sorn değil
    ,öğrenmek için hiç durma,b,r, sana gel kasa toplayalm demez,kendin uraş
    fikir,proje güsel.
    ön panel biraz değişdirilebili,
    ta9a1 in orjinal görünümünden ön panelde alt kısımda bir boşluk var,t9a1 de
    o kasaya (sadece ön panelin alt kısmı) benzetilirse:
    o misthubishi logosunu süzgeç gibi olan telin arkasından yaparak,daha değişik bir görüntü olur,12cm lik fanlar standart haline geldi artk.
    şimdilik aklıma glenler bu kadar,şimdiden kolay gelsin

• @akakivanc
    logoyu pleksinin üstündeki fanın yerine mi yap diyorsun? hmm demiyorsan bile güzel fikir, sağ alta da dediğin gibi evo yazılır.

@berkogame
    teşekkürler

@BODYGUARDS
    içi kırmızı pleksi kırmızı uygun durur mu ki?

ön kapaktaki logoyu da tam o duyguyu veremedim ama süzgecin arkasına koymuştum yani oraya pleksi uygulamadım.

eleştiriler için sağolun ben de araştırmalarıma devam ediyorum...
  • güzel olcak gibi hadi hayırlısı
  • Takip edicem,hadi kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uğraştıktan sonra yapması basit bir proje o öndeki mitsunishi logosunu kes(tir). O logonun arkasına kurtarırsa 12 cm kurtarmazsa 92mm fan koyarsan güzel olur. Onun dışında üste pleksiye gerek yok. Psu gözüküyo ve şahsım adına o görüntüyü hiç sevmiyorum. Onun yerine kasanın TAM ORTASINA 120 veya 92 mm fan koy. Deliği lazerci açar. Onun dışında daha birsürü şey var. Neon uv kablo v.s
  • @davutsad
    üst kapağa sadece fan koy tam ortaya diyorsun yani?

bu yan kapağın son hali

sağ alttaki ayzıyı etiket yaparım photshopta güzel orjinal yazısını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phradrel -- 5 Eylül 2008; 14:41:16 >
  • Kasanın temasını bnim de hayranı olduğum evo serisinden yapman güzel bi fikir Fakat her ne kadar modifiye etsen de önden bakınca o aklıma kazınmış asus ventonun ön panelini bariz bi şekilde görebiliyorum Hocam sade kasa seviyorsan sorun yok ama öndeki mitsubishi logosunu macun kullanarak öne doğru çıkıntılı biçimde yaparsan daha hoş olur fan ızgaralarını da mitsubishi logosu yapman biraz daha ayrı bi hava katacaktır kasaya benim görüşüm önü mutlaka kendine özgü bişi yap ayrıntılardan kaçınma destek istersen bu konuda yardımcı da olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalkie -- 5 Eylül 2008; 14:46:38 >
  • dostm ilk mesajındaki kasa TA9A1 _??
    eğer ilk resimdeki kasa ise,işin daha rahat olacakdr,
    o logoyu bir plexy nin üzerine sticker şeklinde yapar,kenarlarını da keser,arkadan da led ile ışıklandırma yaparsan çok güzel olacakdr,
    plexy de normal renk olabilir,ama içine kırmızı neon olur,fakat bence pleksi az da olsa kırmızı olsa güzel olacakdr,
    abartılı olamayack şekilde

üst kısımda bencede 3 egzoz fan koyarak bir görünüm sağlayabilrsin,mavi ledli fanlar,üzeri siyah süzgeç,
    fırsat bulursam çizim yapmaya çalışırım
  • Benim Vista CD sürümü olduğundan paint yok. O yüzden çizemiyorum. Diyorum ki üst kapağı önce bi uzunluğunu hesapla mesela benim kasanın üst tarafının 44 cm boyu var. Ortası yani 22 cme nokta koy. Sonra o noktayı matkapla delip punçla fan deliği aç.Mesela bu linkte ben 12 cmlik fan deliği açmıştım kasaya...

http://forum.donanimhaber.com/m_25021464/tm.htm
  • çizimler güzel inşallah başarırsın başarılar
  • bahsettiğim üst ksma fan olayını rachadell in çalışmasına benzet,gayey hoş duruyor...

bence buna benzer bir çalışma olabilir,konu linki

• bütün önerileriniz için teşekkürler biraz yavaş ilerleyeceğim bugün iki coolmaster fan aldım bi kaç güne kadar da kesme ve plexiyi halletmeye çalışıcam...

bu arada evet biraz sade istiyorum kasayı ama ön panel kesinlikle değişecek fikirleriniz ile birlikte aklıma bi şey gelirse yapacağım.

bir de üste 3 egzos fan daha sonraya bırakacağım biraz düşünmem lazım ortalama 20db den bayağı ses çıakrtırlar herhalde :))

bi de bs salonda olduğu için abartmayayım diyorum hani misafir fln gelirse :))
  • peki dostm,bencede ön panelin alt kısmını biraz daha dışarı çıkartırsan macun ile,
    güzerl olur,
    fanlar da fikir olsn diye gösterdim,resimler,salonda birz sırıtır bencede
  • Plexi üzerine logo yap ..Çok hoş ve güzel duruyor
  • kasa hala bekliyor ben de boş durmadım bi boya badana yapayım dedim :))

• bir lancer hayrani olarak tarzin hosuma gitti basarilarin devamini dilerim kolay gelsin
  • Önde değişilikler yap sanki aynı gibi duruyor.Onun dışında güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.