Şimdi Ara

LANCIA DELTA ALINDI, FIYAT PERFORMANS ARACI ? İNCELEMEM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun. Dizel otomatigide gayet güzeldir. 120 bg lik motor ile sanzimanin uyumu gayet kyo Otomatiklestirilmis şanzımanda kronik bi sorun yok zaten bozulsa bile çok masraflı bi şanzıman değil tek eksiği yokuslarda kararsiz kalabiliyor ondada f1 vites sayesinde hemen müdahale edebiliyorsunuz. Bence Türkiye sartlarinda en uygun şanzımanlardan biri. Sizdekide fiyatina göre sonuna kadar işinizi görecektir. Kazasiz belasiz kullanmaniz ddileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

içinide gördükten sonra altında biraz bravo luk seziyorum
    ayrıca hayırlı olsun koltukları çok rahat görünüyor

ön konsol bravo ile aynı sadece birkaç renk ve tuş değişikliği var ama konsol tamamiyle aynı plastik kalitesinden, şekline kadar . Ama maalesef bazı ön yargılı bilmişler bravo fiat ın diye bravo nun iç plastik kalitesine laf ederken delta ya methiyeler düzüyorlar.
  • Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bencede parasına göre alınabilecek en iyi aracı almışsınız. Tek problemi, ufak tefek işçilik hataların olması. Onun haricinde gayet kaliteli ve donanımlı bir araç.
  • Hayırlı olsun.fiat 500 aracımdan sonra Lancia delta almaya niyetlenmiştim.ama uygun bir juke görünce juke almıştım.ara ara hala girip lancia delta ilanlarına bakarım aklım çelinir.2008 cnr otoshowda gördüğüm günden beri hoşuma gider.Allah kaza bela vermesin.

• Bu Aracın dizelim alınır mı? Ikinci elde çok iyi fiyata temiz arlar var? Yürütme maliyeti yüksek mi olur?

• needacar kullanıcısına yanıt
    Dizeli zaten 1.6 vergi yüksek değil.servisi fiatla aynı.yakıtıda düşük.yürütme maliyeti motor hacmi yüksek ve eski araçlarda yüksek oluyo.

• tek sorunu türkiyeden çekilmiş olması.
    5 sene sonra kaça satılır bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Dizeli zaten 1.6 vergi yüksek değil.servisi fiatla aynı.yakıtıda düşük.yürütme maliyeti motor hacmi yüksek ve eski araçlarda yüksek oluyo.

Teşekkürler..

• hayırlı olsun güle güle kullanın. ama arkası çok çirkin be abi
  • Güle güle kullanın, hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 6 Ocak 2015; 15:05:32 >
  • aslında türk halkı da bi yönde haklı.30 bin bandında en alınası araç bile olsa ctiy kalıbına göre küçücük çamurluk ve buna bağlı olarak ufak jantlarla çok itici.Delta da ülkemizin zevklerine uymuyor ve iç kalitesinin yeterli olduğunu düşünmüyorum
  • arka tasarım hakkaten rezalet ötesi. bunu tasarlayan mühendis kör olmuş diyorlar
  • Bu yorumumu , burda başka bir başlıkta paylamıştım, kopyala yapıştır yapıyorum. Lancia Delta aldıktan sonraki incelemem.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102720461

Tasarım konusuna gelince, ben çok beğendiğim için aldım.
  • Öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.Öncelikle arabanın performansı inanılmaz derecede mükemmel bizde 1.4 Turbo motor var 150 bg liklerden ışıklarda bmw 520 ile yanyanaydık yeşil yanar yanmaz bi fırladık bmw sadece bakmıştı kalkışta çok hızlı bi araba.iç tasarımı çok kaliteli değil evet ama koltuklar çok kaliteli ve arka taraf çok geniş arka koltuklarda ayrı Bi dünya var sanki.diyeceklerim bu kadar.

• vay anasını bmw yi tokatlamış

• Arkadaslar yaklaşık 2 ay oldu alalı, şu ana kadar çok memnunum, lpg montajı yaptırdım o da çok iyi oldu, motor lpg ye çok uyumlu gerçekten, karışık kullanımda 19-20kş tüketimin var. Araç gayet konforlu,şık ve güvenli. Bu paralara çok iyi bir tercih olabilir.
     LANCIA DELTA ALINDI, FIYAT PERFORMANS ARACI ? İNCELEMEM...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.