Şimdi Ara

Land Rover Defender RESTORASYON (bitmek üzere) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
22
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    renk olarak mat siyah veya gri onerebilirim.
  • güzel konu takip
    aslında 50 bin civarına g class alıphttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-garage.2012-mercedes-g-63-amg.kazasiz-250814518/detay şöyle bir şeyde yaptırılabilir.Bu aracı çok seviyorum çok class duruyor kendine has tasarımı var ağır duruyor prestijli duruyor kaliteli ama neden, bu kadar pahalı anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 26 Şubat 2016; 0:23:00 >
  • russell crowe reis sen birtanesin
  • motoru düz dizel arkadaşlar renk gövde siyah tavan beyaz olacak ayrıca araç hakkında süper bir projem var
  • Hadi bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonucu merakla bekliyoruz.
  • Bir otomobil forumunda görmek isteyeceğimiz çok şık bir konu.. Takip etmemek ayıp ve hata olur..
  • Sürekli polemik ve siyasi propoganda içeren konulardan geçilmiyordu son zamanlarda, bu nedenle bu konu gerçekten bu bölüme yakışır olmuş. Def aşkına çalışmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Ön konsol ve torpito da tamam
     Land Rover Defender RESTORASYON (bitmek üzere) Land Rover Defender RESTORASYON (bitmek üzere)

can sıkmak değil amacım ama işçilikleri çok kötü olmamış mı? koltuklar minibüs koltuğu gibi olmuş diyecekken şimdi bunları görünce koltuklar iyi gibi geldi artık.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam evde kendi imkanlarimla yaptigim icin dert etmiyorum o konsolun ust kismi gercekten guzel olmadi onu yapacagiz arac cikana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Hocam evde kendi imkanlarimla yaptigim icin dert etmiyorum o konsolun ust kismi gercekten guzel olmadi onu yapacagiz arac cikana kadar

o zaman iyiymiş bile.
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Brni sahibinden.com a yönlendiren bir mesaj daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Brni sahibinden.com a yönlendiren bir mesaj daha...

sebebini bilmiyorum ama resimdeki araçtan bir tane Türkiye'de yapılıyor. modifikasyon Malzemeleri de İngiltere'den geliyor. google'da spectre Land Rover yazabilirsiniz. birebir aynı araç yapılacak. Maslak'ta sakallı hüseyin usta yapacak.
  • Dolgulu ve gergin dursa güzel olcak gibi
  • Koltuklar orjinal mi?, yani kendi koltukları mı kaplandı yoksa yeni koltuk mu alındı? Resimler mi tam anlatamamış bilemedim ama koltuklar, nasıl desem, square pants of sponge bob..
  • kısa kısa videolar , bol bol resimler bekliyoruz

restore edilen herşeye bayılıyorum
  • takip
  • freemangroovy kullanıcısına yanıt
    Kendi koltuklari hocam

• Astar atildi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Land Rover Defender RESTORASYON (bitmek üzere) Land Rover Defender RESTORASYON (bitmek üzere)

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Bence koltuklar gayet şık hocam, aynen devam... Takipteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 26 Şubat 2016; 20:35:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.