Şimdi Ara

land rover freelander için lpg tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

İpragaz Demirören'in değil.
    Ama Prins motora garanti veriyor diye biliyorum.Tabi o kadar paraya değer mi o tartışılır...

Bilgi icin gercekten tesekkurler :) bende lpgli aracim varken herkez istanbul umraniyedeki istasyonu oneriyordu, bende sirf demiriren kazanmasin diye gitmiyordum :))
  • İNKAGAS(BMD) UYUMLU Bİ KİTTİR VE YÜKSEK MOTOR ARAÇLARDA UYUMLULUK TAMDIR

---------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagocu_16

prins taktırmayı ben de isterim fakat çok pahalı bütçem el vermiyor..brc ye 1750 tl dediler..10 taksitle bana uygun geldi..bmd ye de 1450 tl fln demişler...bmd yi öneren yer BRC yetkili bayisi..ama bu araca bmd daha uygun demişler.ben konuşmadığım için tamdetayları bilmiyorum..oradakilerin babama söyledikleri bu.

Ne yaptiniz? Hangi marka taktirdiniz? Taktirdiysaniz goruslerinizi alalim.
  • BRC taktırdım bursa bölge bayisinde..gayet memnun kaldım hizmetten..kendileri gayet ilgili ve düzgün çalışan insanlar..yalnız birkaç sorundan dolayı ayar yapamadıklarını söylediler..bujileri ve distribütör kapağını değiştirmem gerekliymiş.bu parçaları değiştirdim ve şu anda hiçbir sorunum yok.BRC yi sanırım herkese tavsiye edebilirim..daha çok kullanmış değilim gerçi,ilerde ne olur bilinmez herşeyi zaman gösterir fakat şu ana kadar memnunum diyebilirim.
  • Yakıt tüketimi ne oranda oluyor. Bir polo sınıfı araç kadar ekonomik oluyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.