Bildirim
land rover freelander için lpg tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gördüğüm kadarıyla Bu tür yüksek hacimli araçlara genelde Prins taktırıyorlar.. Arkadaşımda Grand Cheroke sine Prins dönüşümü yaptırmıştı. -
otomatik mi duz vites mi? (devirli kullanimi acisindan)
Otomatikse ve paran az ise atiker (horizon siyah enjektorle daha iyi)
Para harcarim dersen brc (genelde brc takiliyor)
Prins pahali okuz alirim o paraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 3 Şubat 2012; 20:23:24 > -
2006da 96 model Rover 416 aracima BRC taktirmistim. Bildiginiz uzere Rover 416'daki 1.6 motorla, sizin aractaki 1.8 motor neredeyse birebir ayni; ikiside K serisi diye geciyor. BRCden oldukca memnun kaldim, kesinlikle tavsiye ederim.
Yanliz aracin yasindan dolayi, ilk LPG taktirdiginizda problem yasamaniz muhtemel (ben de yasamistim).
Olasi yenilenmesi gereken parcalar:
1- Oksijen (lamdba) sensoru
2- Buji kablolari
3- Ufak bir ihtimal bobin.
Bunlarin BRC veya baska bir marka ile ilgisi yok. Arac eskidikce bu parcalar tabii ki ilk gunku kadar verimli calismiyorlar ama benzinde bu tolere edilebiliyorken, LPG'de tolere edilemiyebilir.
Iyi sanslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONIN -- 3 Şubat 2012; 20:42:12 > -
çok teşekkür ederim bilgiler için..araç 2000 model düz vites 1.8 motor.brc nin iyi bir seçim olacağını duydum ben de birkaç kişiden..sanırım brc mantıklı bir seçim olacak.
ayrıca fazla ısınmadan dolayı conta yakma sorunu oluyormuş..lpg taktırınca daha da ısınacağını duydum..bunun önüne geçme ya da bi şekilde önleme şansımız varmı?bunu kesin yaşıyacak mıyım?
şu anda benzinde kullanıyorum arabayı..malum havalar soğuk ama aracı çalıştırdıktan bi 5-10 dk sonra hararet göstergesi hemen yarıya geliyor ve yarıyı geçmiyor..yani sanırım benzinde bile çabuk ısınan bir motor var.mümkün olduğunca 2500 devirde vites atıyorum aracı yormuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagocu_16 -- 3 Şubat 2012; 22:54:12 > -
İyi bir yerde taktırın,ayarınız güzel yapılsın,aracınız fakir karışımda çalışmadığı sürece kısa ve uzun vadede hararet sorunu yaşamazsınız.
İsterseniz LPG taktırmadan önce bir üst kapak contası değişimi yapın,belli bir km yapmış araçlarda bu değişim faydalıdır diye biliyorum... -
bugün babam otogaz için bilgi almaya gitmiş..bursada tomurcuk otoda adamlar bakmışlar ve BMD marka otogazı önermişler.ama bu tomurcuk oto BRC bayisi..babam demiş,işte bir kaç arkadaş BRC önerdiler fln diye ama adamlar BMD markanın daha iyi olacağını söylemişler..sizce bu BMD markası iyi ve güvenilir midir?yoksa yine BRC yi mi tercih etmeliyim? -
Atikerden uzak durun, LPG icin diyeceklerimde lpg nin genelde montaji cok com onemlidir markadan daha onemli, bu yuZden arastirmanizi iyi yapin. Landirenzo dusunurseniz bir yer onerebilirim -
bir kere taktıracağım için iyi bir tercih yapmak istiyorum..o nedenle kullanıcıların yorumu da gayet önemli benim için..atikeri zaten düşünmüyorum.çoğu kişiden olumsuz cevaplar aldım atiker konusunda..brc,bmd,landirenzo veya bi başkası..bunlardan hangisi benim için ideal olur?ilerde sorun yaşamamak ve uzun süreli kullanım açısından.. -
Neden BMD'yi tavsiye ediyor ? Daha mı ucuz ? 300 lira fark için kaliteli kitlerden şaşmayın derim.
Aynı paraysa da bu sefer o kitten daha çok para kazanacağı için onu önermiştir.
BRC neredeyse her araçla uyumlu bir kit.Kaldı ki aracınızdaki motor da subap-yakıt sistemi aşırı karışık bir motor değil.Eski teknoloji enjeksiyonlu bir motor.O motora da BRC bağlayamıyorsa nasıl bayi olmuş ?
Adı duyulmuş,bayi ağı yaygın bir marka seçin.BRC de olur,Landirenzo da,vs.Ve o gittiğiniz servise bence gitmeyin. -
Bmd kore malidir. Daha takilmis araci kendi gozumle gormedim. Ben bmd yerine brc oneririm. Daha once atiker demistim. Atiker iyibir montajda sorun cikarmiyor ama yuksek devirlerde verimli olmuyor yeterli olmuyor. Oomatik vites olsaydi hala onerebilirdim. Benim bundan onceki aracimda duz vitesli bir 4x4 idi. Bu araclarda yuksek devirli kullanmaya ihtiyacini olabiliyor. Yokus cikarken vs. O yuzdn size brc oneririm. Yetkili servisinde taktirin ve brc nin sitesinden oranin yetkili servis oldugunu dogrulayin ki motor garantiniz gecerli olsun. gitmeden once bujileri degistirmeniz sizin icin iyi olacaktir. Aracin orjinal bujisini takin. İyi bir atesleme sisteminiz olursa lpg den daha verim alirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sagocu_16
bir kere taktıracağım için iyi bir tercih yapmak istiyorum..o nedenle kullanıcıların yorumu da gayet önemli benim için..atikeri zaten düşünmüyorum.çoğu kişiden olumsuz cevaplar aldım atiker konusunda..brc,bmd,landirenzo veya bi başkası..bunlardan hangisi benim için ideal olur?ilerde sorun yaşamamak ve uzun süreli kullanım açısından..
Aradığınız Prins. Otomobil bölümünde LPG alt bölümüne girin, Prins başlığı var. Birkaç firmadan arkadaş konuya yazıyor, bayağı da ilgililer.
Freelander'ı görmedim, Range sandıydım. Lovato falan yeterli olacaktır. BRC de fena değil. İşçiliği iyi bir yer bulmaya çalışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Şubat 2012; 19:27:21 > -
prins taktırmayı ben de isterim fakat çok pahalı bütçem el vermiyor..brc ye 1750 tl dediler..10 taksitle bana uygun geldi..bmd ye de 1450 tl fln demişler...bmd yi öneren yer BRC yetkili bayisi..ama bu araca bmd daha uygun demişler.ben konuşmadığım için tamdetayları bilmiyorum..oradakilerin babama söyledikleri bu. -
Tam tahmin ettigim gibi fiyat cekmis,o bayiden uzak durun derim. -
Bmd'ye kesinlikle girmeyin derim sıkıntı yaratır prins'de getiren bayi getirmiyor artık diyebiliyorum yani arkasında durmuyor.Brc en mantıklısı gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sagocu_16
prins taktırmayı ben de isterim fakat çok pahalı bütçem el vermiyor..brc ye 1750 tl dediler..10 taksitle bana uygun geldi..bmd ye de 1450 tl fln demişler...bmd yi öneren yer BRC yetkili bayisi..ama bu araca bmd daha uygun demişler.ben konuşmadığım için tamdetayları bilmiyorum..oradakilerin babama söyledikleri bu.
Sizin arac 4 silindir mi? Brc nin fiatlari 1600 civari. Bmd nin ise, 1250 civari diye biliyorum. Brc yi getiren firma oturmus bir firma yani ileride parca vs sikintisi cekmezsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Bmd'ye kesinlikle girmeyin derim sıkıntı yaratır prins'de getiren bayi getirmiyor artık diyebiliyorum yani arkasında durmuyor.Brc en mantıklısı gibi duruyor.
Prinsi ipragaz getiriyor yani demiroren grubu. Ama onlarda motor garantisi yok. -
İpragaz Demirören'in değil.
Ama Prins motora garanti veriyor diye biliyorum.Tabi o kadar paraya değer mi o tartışılır... -
bence prins taktır -
MTM KIT
Benzer içerikler
- saka lpg tankı yorumları
- chery tiggo 8 pro lpg yorumları
- lpg li araçta oksijen sensörü arızası
- prins lpg sarı ünlem işareti yanıp sönüyor
- gazlı araba neden su eksiltir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X