Şimdi Ara

60 Bin Km'de Motor Yakan Land Rover Discovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21/01/2021 :Garantisi bitmiş aracımızın motoru %10 ödeme bizim tarafımızdan yapılarak çok hızlı şekilde değiştirildi. bursa yetkili servisi teknik oto da mağduriyetimiz giderilsin diye aracımıza detaylı temizlik, seramik kaplama yapıp hediye ettiler. kendilerine teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 21 Ocak 2021; 17:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peugeot 5008 aracım var benimde, kaza yapmıştım aracı servise verdim kaskodan kiralık araç aldım. 14 gün sonra kasko aracını geri istedi ben de Peugeot genel merkezini aradım hemen baktılar ki parça tedarik süreci 2-3 ay sürecek bana D sınıfı araç kiraladılar kapıma teslim ettiler, aracınızın tamiratı bitene kadar araç sizde dediler. Bunu Land Rover'ın (Borusan) yapamıyor olması büyük hayal kırıklığı.
  • Land Rover grubunun böyle bir problemi var. Tüm araçlarında motor sorunu yaşanıyor. İnternette çokça şikayet mevcut.

• Yaw her zaman söylüyorum yetkili servislere güvenmeyin ne çakallıklar dönüyor yetkili servislerde de , sizin garantiniz bitmiş olmasına rağmen bence yardımcı olmalılardı , şimdi siz bu zamana kadar boşuna bir sürü bakım paraları verdiniz servise karşılığında da böyle mağduruyet yaşadınız, şahsen ben yetkili servise rutin bakım için bile olsa araba bırakmam

• dava açın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Land Rover için iki adet alın derler biri serviste karınca diğerini kullanabilin diye .Dogruymus 

• arkadaşımın abisi 6 yılda sıfırkm 3 land rover modeli satın alıp kullandı.

garantı bıtmeden satar hemen sıfırını alır.land rover markasını seviyor.

hepsınde ayrı ayrı sorunlar yaşadı.zaten kendı de söylüyor. garanti bitmeden satacaksın diye 

• Peugeot 5008 aracım var benimde, kaza yapmıştım aracı servise verdim kaskodan kiralık araç aldım. 14 gün sonra kasko aracını geri istedi ben de Peugeot genel merkezini aradım hemen baktılar ki parça tedarik süreci 2-3 ay sürecek bana D sınıfı araç kiraladılar kapıma teslim ettiler, aracınızın tamiratı bitene kadar araç sizde dediler. Bunu Land Rover'ın (Borusan) yapamıyor olması büyük hayal kırıklığı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz anlamayız 3-5 bakma avukata sor istersen o orta yol bulabilir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Peugeot 5008 aracım var benimde, kaza yapmıştım aracı servise verdim kaskodan kiralık araç aldım. 14 gün sonra kasko aracını geri istedi ben de Peugeot genel merkezini aradım hemen baktılar ki parça tedarik süreci 2-3 ay sürecek bana D sınıfı araç kiraladılar kapıma teslim ettiler, aracınızın tamiratı bitene kadar araç sizde dediler. Bunu Land Rover'ın (Borusan) yapamıyor olması büyük hayal kırıklığı.

seninkinin garantisi vardır büyük ihtimal

• land rover pişmanlıktır.

• 60.000 çok iyi dayanmış
    Range Rover sadece pismanliktir

• eski kasa defender hariç land roverdan hiçbir modeli satın almam.. alişanda otobanda giderken aks kırılmıştı.. freelander desen forumlarda sayfalarca problem dolu..

en temizi hiç bulaşmamak sanırım

• Land rover
    Hemde dizel
    Babana olabilecek en büyük kötülüğü yapmışsın başkan
    Geçmiş olsun sanayide şansını dene,yaptır sat

• İyi de bu firma hiç mi bu şikayetleri dikkate almıyor anlamıyorum.
    Beceremiyorlar mı motor yapmayı ? Sorun ne ?
    Ne zaman Range Rover konusu geçse ya sanayiye gidiyor ya sanayiden dönüyor.

60.000 de biten motor mu olur ya.

Nasıl firma hala satış yapabiliyor batmıyor hayret ediyorum. Patlayan motor fantazisi olan çok kişi var sanırım

• Düşmanın varsa Land/Range Rover öner.

• Yahu inanın size şaşırıyorum.madem devamlı servis yüzü gördü bu araç garantisi bitmeden satsana araç sağlamken.belli işte devamlı sorun çıkarıyo sat kurtul başka araç al.

• Düz yolda aksı kırılır, 60 bin km'de motoru biter fiyatı da 1.2 milyon TL. Bunları bile bile sırf çevreye hava atmak için bu araçları alan olursa firma az bile yapıyor derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

İyi de bu firma hiç mi bu şikayetleri dikkate almıyor anlamıyorum.
    Beceremiyorlar mı motor yapmayı ? Sorun ne ?
    Ne zaman Range Rover konusu geçse ya sanayiye gidiyor ya sanayiden dönüyor.

60.000 de biten motor mu olur ya.

Nasıl firma hala satış yapabiliyor batmıyor hayret ediyorum. Patlayan motor fantazisi olan çok kişi var sanırım
    Yurt dışı için sorun değilki. Firmada biliyor distribütörlerde bu problemlerin olduğunu.

Asıl sormanız gereken soru; yurtdışında, ingilterede, avrupada land rover aracıyla böyle sorun yaşadıklarında oranın distribütörleri müşteriye nasıl yaklaşıyor, garantisi olsun olmasın bedelsiz olarak değiştiriyor mu veya kullanıcı hatası diyor mu vs demeniz gerekir. E sorununda cevabı belli türkiyedeki müşteriye yaklaşma algısıyla yurtdışınki farklı orda garantisi bittiğinde bile yetkili servis bakımlı olduğu için eminimki bedel ödemeden yada çok çok cüzi miktarlarda müşterinin motorunu yeniliyolardır. Hatırlayın bi dönem garantilli araçların dsgleri bozulduğunda bile müşteriye para ödetme çabası vardı. Eleştiriler artınca iyi niyet garantisi ortaya çıkardılar. Ben o dönemlerde lisedeydim.

• Gecmis olsun. Param olsa land cruiser ya da pajero alirim o segmentte. Verimsiz motor haric her turlu iyi arabalar sorunsuz olmasi da buyuk bir arti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.