Şimdi Ara

60 Bin Km'de Motor Yakan Land Rover Discovery (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Marka aslinda motoru garantiden getiriyor, otv vs bir kısmını senden almak istiyor.

Bu kadar yuksek vergiler olmasa tüm oyun değişir, kullanici kendini değerli hisseder.

Vergi daireleri ile bayileri devlet karıştırıyor. Vergi Vergi dairesinden toplanır, bayiden direk kanal vatandaşa gidince olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz kaşınmışsınız 1 milyona almış nasıl olsa öder gibi bir kanı olmuş herhalde 60 binde sıkıntı bile çıkmaması lazımdı

bmw sorun çıkarır derler falan bile eskileri de akıyor hala sıkıntı çıkarsada tamiri oluyor pahalı olmadan ve çok kmli araçlarda böyle şey olmuyor

sandık motor nedir 60 bin kmde motor ömrü iyi bakılırsa sınırsıza yakındır ben gemi inşaat gemi makina mühendisiyim gemide çalıştım 60 senelik makinalar çalışıyordu hala böyle bir şey olmaz crankcasede yani blokta ne sıkıntı var eğer bir sıkıntı varsada fabrika çıkışıdır tamir edilemeyecek ne sorunu varmışda arabanın blok değişiyor zaten makina dizel değil mi bir enjektör piston valfler yanma bunlarla oluyor hepsi de değiştirilebilir şeyler

• Halbuki alsaydınız bir 1.5 dci logan yada sümbül modeli, tepe tepe kullanılırdı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Alırken foruma sordu mu? hayır

aldıktan sonra inceleme yaptı mı forumda? hayır

ee her şey bireysel yapmış. motor değişecek ise o da bireysel. çekememezlik bunun neresinde anlamadım?

• Bu durumu land rover ın yurt dışı genel merkezlerine yazsanız

Durumu anlatsanız fayfdası olmazmı

Land rover markasının bu skandaldan haberi yoktur muhtemelen

Geçmiş olsun ayrıca

• Son model arabaya binen gelip burda konu açmadı tuhaf değil mi bas parasını bı tane daha al size koyar mı 🥳

• Son fiyat 60k çok adil bir rakam, kilometresi 1 liradan sıfırlanıyor. Şu arabanın motor parasını bi toplayabilsek bize yeterdi 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

adam araba servis bakımlı diyor yanlış yağ diyorsun

Alıntıları Göster

km vurgusu yapman için söyledim ben onu ama sen şakşak yapmaya devam ediyorsun 60.000 de yanarsa anormal de 200.000km de yanması daha mı normal. saçmalık.

60.000e kadar normal olan araba birden yanmaz az uyanık olun servis raporu vardır koyulmuş mu??

• Dün son yaptıkları teklif 300 bin liralık sandık motor ücretinin %10'unu bizim ödememiz şeklinde oldu. İkame araç veremeyeceklerini belirttiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Dün son yaptıkları teklif 300 bin liralık sandık motor ücretinin %10'unu bizim ödememiz şeklinde oldu. İkame araç veremeyeceklerini belirttiler.

30 bini ne için alıyolar ? Hiç almasalar ne oluyo ki ? Prosüdür de mi böyleymiş ?

• Parasıyla rezil olan zengin arkadaş o arabayı alana kadar 2-3 tane güzel araba alırdın bu kadar sorun yaşamazdın.

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt

Dava aç hem de medyaya sızdır her türlü zarar ederler.

Hiç bir ücret ödememen lazım zaten Land rover'in böyle sorunları varsa bir çok kişinin emsal haberlerini gösterirsin.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Niye aldıklarını bilmiyorum. Normalde tamamını alacaklarmış da iyi niyetten dolayı %10 alıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Yurt dışı için sorun değilki. Firmada biliyor distribütörlerde bu problemlerin olduğunu.

Asıl sormanız gereken soru; yurtdışında, ingilterede, avrupada land rover aracıyla böyle sorun yaşadıklarında oranın distribütörleri müşteriye nasıl yaklaşıyor, garantisi olsun olmasın bedelsiz olarak değiştiriyor mu veya kullanıcı hatası diyor mu vs demeniz gerekir. E sorununda cevabı belli türkiyedeki müşteriye yaklaşma algısıyla yurtdışınki farklı orda garantisi bittiğinde bile yetkili servis bakımlı olduğu için eminimki bedel ödemeden yada çok çok cüzi miktarlarda müşterinin motorunu yeniliyolardır. Hatırlayın bi dönem garantilli araçların dsgleri bozulduğunda bile müşteriye para ödetme çabası vardı. Eleştiriler artınca iyi niyet garantisi ortaya çıkardılar. Ben o dönemlerde lisedeydim.

Alıntıları Göster
    Burda mesele Kullanıcıya yaklaşım da değil. İsterse bana sıfırını versinler. Bu aracın 60.000 km de bozulmaması gerekiyor ? Ee Verdiği arabada bozulacak ?

Bir müşteri olarak ben bu otomobili neden alayım ? Bir gün yolda kalacağımı bile bile ?

• defiant82 kullanıcısına yanıt

kim demiş onu adamlar ki tamirat tadilat isimli programda 30~40 yıllık modellerinide 10 yaşındaki modelide sıkıntısız tadilat yapıp aldıkları fiyattan çok daha fazla fiyattan sattılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Dün son yaptıkları teklif 300 bin liralık sandık motor ücretinin %10'unu bizim ödememiz şeklinde oldu. İkame araç veremeyeceklerini belirttiler.

30 bine çıkıyorsan arkana bakma bile.motor 2 yıl garantili olur tahminim garanti bitmeden satın.hatta bence hemen satın

• straptezlo S kullanıcısına yanıt

Mesela 60 bin değil, mesela bu ücretin alınmaması gerektiği, çünkü müşteriden kaynaklı bir durum olmaması.

Kıskançsınız çekemiyorsunuz milletin zenginliğini anladıkta bari ulu orta belli etmeyin.

• Ne bireyselliğinden bahsediyorsun sen arkadaşım,önce bize hava atarken iyiydi diyerek adama açıkça oh olsun dedin şimdi de forumu arkana almaya çalışıyorsun. Harbiden senin gibilerin haline bakınca üzülüyorum,yazık.

Ortada borusanın bi rezilliği var gibi duruyor.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

Sonunda akılı mantikli birisine denk geldim.Burda tüm sorumluluk firmada,malı kusurlu ve malının arkasında sonuna kadar durmalı.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Hocam ücreti ödeyip sonra dava açsa nasıl olur?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.