Spor yay ne işe yarıyor? Amortisörün yerine mi takılıyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 6 Ocak 2022; 19:51:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spor yay ne işe yarıyor?
-
-
google, youtube will reply your question
-
Spor yay, otomobilinizde bulunan mevcut yayın yerine takılır. Spor yay otomobilinizin ağırlık merkezini aşağı çekerek orijinal yaylara göre bir nebze daha iyi yol tutuşu sağlar. Bu işin pozitif tarafıydı.
Negatif tarafı ise otomobiliniz orijinal yaylarına göre spor yaylar da daha az esneyeceğinden bir miktar konfor kaybı yaşatabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 6 Ocak 2022; 20:9:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 6 Ocak 2022; 20:10:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Umarım işinize yarar bir bilgi olmuştur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 yıl spor yaylı araç kullandım. Artıları düz yolda aracın yol tutuşunu arttırması ve dıştan daha estetik görünüm.
Ancak bozuk yollarda tam bir işkence. En önemlisi de amortisörlere zarar vermesi.
Spor yay takılacaksa yaylara uygun amortisörlerin takılması şart, yoksa patlak amortisörlerle seyahat etmeye razı olun.
-
Max 3cm ve kaliteli yay(eibach,vogtland vb) olduktan sonra sifir sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belli bi cmye kadar amortisör değişimine gerek yok diye biliyorum. polo için araştırmıştım. 3,5cm yaya kadar amortisör değişimine gerek yok üstü için 4,5-5cm vs amortisörde değişmeli deniyordu.
-
Bendekiler 3 cm di ve tüm amortisörler patladı. Tabi bunda, uzun yolculuklarda arabayı tepeye kadar yüklemenin de etkisi var tabi. Aile aracı olunca....
-
başaran coil çok daha iyi oluyor spora göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam. arabadan arabaya değişir belki, ben araştırırken polo R-line da normalden 1,5 cm daha alçak old. okumuştum, spor yay vardı. vw kendi sayfasında okumuştum. polo için belki ek bi amortisöre ayara gerek kalmadan oluyordur.
-
tofaşçıları soruyosan onlar demir makası ile orijinal yayları kesip geri takıyolar. sonuc = traktör.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
google, youtube will reply your question |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X